Akçe Alınmalı mı
Re: Akçe Alınmalı mı
Zira oyundaki adım feminist değil ulaşamazsın
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
Bu oyunda eger cevren yoksa gb girebilecegin plus dahi almamalisin bence cevre edinene kadar sadece maden artirici al en cok alici bulan ve fiyatida cok dusuk olmayan madenleri belirle ona paralel olarak artirici al ve maden cek soylemesi kolay dersin ilk basladiginda ama sonra anlarsin beni ben sahsen hic sevmezdim madeni taki oyun kapitalislesinceye kadar mecbur maden isine girdim hala bile sıkıldigim oluyor ama yinede eglenceli garip gurabanin en iyi para kazanma yolu bence madendir ayrica gelip gelmeyecegi cok tartisilan su yeni bolge veya bolgeler gelirse cekicegin madenler cok isini gorur canavar oldurerek kassam nasil olur diyorsan mesela cincir solucan arasi maden cekip karacin kesip sadece silah ve zirhlari alirsan buda karli bir yontem olabilir cunku 2 kasa bosaltirsan silah zirh 2 m yada daha fazla para geliyor fakat yonca alex mavi topaz piyasasi artik dustu ve alanda az bulunuyor artik oyuzden maden bence nitekim holde 1 ayda 20 xenotim kastigini varsaysak 1 ay maden ceksen 100 e yakin jadeit cekersin buda koseyi donmek tabirinin ta kendisidir vesselam..
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Elegans teşekkür ederim bir sorum daha var en iyi maden hangi karakterle çekilir
En rahat tank savaşcı ile çekersinLuighy yazdı:Elegans teşekkür ederim bir sorum daha var en iyi maden hangi karakterle çekilir
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tamamdır maden çekmek için bişey satın almak gerekiyor mu
Sonuç ne olursa olsun 49 seviye bir karakterinin olması gerekirLuighy yazdı:Tamamdır maden çekmek için bişey satın almak gerekiyor mu
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Öncelikle Merhaba oyun,akçe ve arttırıcılar hakkında aydınlanmak isteyen kardeşim
Eğer oyuna benim gibi gönül verip,OYUN NE HALİYLE OLURSA OLSUN İTER GÜNCELLEMELİ İSTER GÜNCELLEMESİZ SEVİYORSAN GÖNÜLDEN BAĞLIYSAN akçe çek.Maden çekmek için al bi maden arttırıcı takıl sivri ada denilen it köpek hortlak dolu yerde.Yenilik gelmiyor diye oyuna yeni başlıyan arkadaşları oyundan soğutmak yanlış bir davranış.Sen çekeceksen çek akçeni.Kötü düşünceler seni yanıltmasın.
Eğer oyuna benim gibi gönül verip,OYUN NE HALİYLE OLURSA OLSUN İTER GÜNCELLEMELİ İSTER GÜNCELLEMESİZ SEVİYORSAN GÖNÜLDEN BAĞLIYSAN akçe çek.Maden çekmek için al bi maden arttırıcı takıl sivri ada denilen it köpek hortlak dolu yerde.Yenilik gelmiyor diye oyuna yeni başlıyan arkadaşları oyundan soğutmak yanlış bir davranış.Sen çekeceksen çek akçeni.Kötü düşünceler seni yanıltmasın.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yok abi zaten alacağım karar verdim fakat maden çekmenin bir şeyi varmı hani maden çekmek için ayrı bir para mı ödemeliyiz
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
akçe yi birşekilde almalısın maden çekmek için maden çek plus vb. Şeyleri alırsın zaten oyunda akçe satan çok oyun parasına alırsın beyazköşkte oynaöanı tafsiye ederim çünkü şuan en kalabalık sunucu beyazköşk
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk