İkv"de yenilik olmayacağının resmi kanıtı!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: İkv"de yenilik olmayacağının resmi kanıtı!

Mesaj gönderen 4thEspada »

xDeMaNuLex yazdı:
4thEspada yazdı:Merhaba arkadaşlar

İKV'de yenilik getirebilecek bir kadro yok

Şunu aklınıza sokun 2 tane dev 1-2 tane arge falan filan olmaz bu işler arkadaşlar

oyunun mutlak yapımcıları oyunu bıraktı ne yanı Gm orti sımdı (dev) mi getirecek yoksa enson 3 sene önce oyuna giren nerull mu? bitti arkadaşlar şuan tek iş ttnet ile sözleşmenin bitmesi oyunun satılması bence satma olmasın direk kapansın yeni bir mmorpg beklıyelım

+ olarak şunu ekliyim emre yücelen bile gitti kim yapacak yahu bu müzikleri seslendirme Ayarlarını :idea: :arrow:

ocakta yenilik beklenıyor bak gelmeyınce nasıl nisan veya mayısda gelır dıyecekler

yenilik gelince seni oyunda görürsek o zaman forumdakilerin hepsi a.s ona göre bu attıgın lafları yiceksin velet ssni aldım

Oyunu oynamayalı 6 ay oldu

Zwartan ve fevzibey hariç, tüm ıkv game masterlerına suallerım oldu geriş dönüş çerçevesinde bana en başta kurdukları cümle şu;

İkv'de yenilik getirebilecek kadro ne yazıkki yok

velet demen küstah ve bi okadar ahmakça forum kurallarına göz atmanı isterim sadece burda değil tüm üye olduğun forumlarda olması isteğiyle

iyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

Merhaba
Yenilik gelemeyeceğini düşünenler neden sürekli foruma girip bir haber varmı diye bakıyor? Madem yenilik gelmicek diyorsunuz gidin kardeşim gelmeyin foruma oyunu da silin. Sanki sizi zorla oynatıyorlar
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

tedashii yazdı:Merhaba
Yenilik gelemeyeceğini düşünenler neden sürekli foruma girip bir haber varmı diye bakıyor? Madem yenilik gelmicek diyorsunuz gidin kardeşim gelmeyin foruma oyunu da silin. Sanki sizi zorla oynatıyorlar
Sana mı sorcaklar nerede takılacaklarını liseli ? sana burada niye trollük yapıyon uza diyormuyuz ?
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Burak8154 yazdı:
Sana mı sorcaklar nerede takılacaklarını liseli ? sana burada niye trollük yapıyon uza diyormuyuz ?
Siz bölge gelmicek diye ağlarken ben herşeyi en ince detaya kadar öğrendim ;) Ama öğrendiklerimi burda paylaşmıyorum diye troll oluyorum haklisin. Liseli kelimesini de herkese karşı kullanma. Ek olarak bana hiç kimse hiçbir şey diyemez sadece klavye başından yazarlar :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

tedashii yazdı:
Burak8154 yazdı:
Siz bölge gelmicek diye ağlarken ben herşeyi en ince detaya kadar öğrendim ;) Ama öğrendiklerimi burda paylaşmıyorum diye troll oluyorum haklisin. Liseli kelimesini de herkese karşı kullanma. Ek olarak bana hiç kimse hiçbir şey diyemez sadece klavye başından yazarlar :)
Öğrendiğini sandığın tek şey oyun motorunun 64 bit olacağı saçmalık bir şey öğrendiğini düşünüyorsun onu da yanlış biliyorsun troll seni :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Özelden güncelleme fotolarını at diye yalvaran liseli velete bakın :D Sana fotoları atmadım diye kuyruk acısından her iletime yorum yapiyon süt çocuğu seni :) İyiki o fotoları sana atmamisim liseli velet aylardır kanıtı yok diye güncelleme gelmicek diyor her gün foruma girip bakıyor biri bisey demismi diye tam bir liseli örneği :D
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Şu liseliyi hakaret olarak kullananlara acıyorum.Sanki kendisi üniversiteli de,hiç lise okumamış gibi.Ne yazık ki çoğu üniversiteli ve mesleğini eline almış insandan çok daha zeki insanlar var liseliler arasında.O yüzden hakaret ederken kendine de etmeyeceğin bir kelime bul!
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

tedashii yazdı:Özelden güncelleme fotolarını at diye yalvaran liseli velete bakın :D Sana fotoları atmadım diye kuyruk acısından her iletime yorum yapiyon süt çocuğu seni :) İyiki o fotoları sana atmamisim liseli velet aylardır kanıtı yok diye güncelleme gelmicek diyor her gün foruma girip bakıyor biri bisey demismi diye tam bir liseli örneği :D
:D :D bu arkadaşı burdan alın istersen Mustafa ile skypede konuştuğumuz şeylerin fotoğrafını göstereyim hangi amaçla istedik :D seninle uğraşırken biz gülüyoruz
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Konu, kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Daha önce başka konularda da tartışma taraftarlarının benzer tutumlar sergilediği görülmüştür. İlgili kişilere yapılan son uyarıdır, benzeri tutumlarınızı sürdürmeniz halinde hesaplarınıza cezai işlem uygulanacaktır. Bilginize.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön