Şunu aklınıza sokun 2 tane dev 1-2 tane arge falan filan olmaz bu işler arkadaşlar
oyunun mutlak yapımcıları oyunu bıraktı ne yanı Gm orti sımdı (dev) mi getirecek yoksa enson 3 sene önce oyuna giren nerull mu? bitti arkadaşlar şuan tek iş ttnet ile sözleşmenin bitmesi oyunun satılması bence satma olmasın direk kapansın yeni bir mmorpg beklıyelım
+ olarak şunu ekliyim emre yücelen bile gitti kim yapacak yahu bu müzikleri seslendirme Ayarlarını :idea: :arrow:
ocakta yenilik beklenıyor bak gelmeyınce nasıl nisan veya mayısda gelır dıyecekler
yenilik gelince seni oyunda görürsek o zaman forumdakilerin hepsi a.s ona göre bu attıgın lafları yiceksin velet ssni aldım
Oyunu oynamayalı 6 ay oldu
Zwartan ve fevzibey hariç, tüm ıkv game masterlerına suallerım oldu geriş dönüş çerçevesinde bana en başta kurdukları cümle şu;
İkv'de yenilik getirebilecek kadro ne yazıkki yok
velet demen küstah ve bi okadar ahmakça forum kurallarına göz atmanı isterim sadece burda değil tüm üye olduğun forumlarda olması isteğiyle
Merhaba
Yenilik gelemeyeceğini düşünenler neden sürekli foruma girip bir haber varmı diye bakıyor? Madem yenilik gelmicek diyorsunuz gidin kardeşim gelmeyin foruma oyunu da silin. Sanki sizi zorla oynatıyorlar
tedashii yazdı:Merhaba
Yenilik gelemeyeceğini düşünenler neden sürekli foruma girip bir haber varmı diye bakıyor? Madem yenilik gelmicek diyorsunuz gidin kardeşim gelmeyin foruma oyunu da silin. Sanki sizi zorla oynatıyorlar
Sana mı sorcaklar nerede takılacaklarını liseli ? sana burada niye trollük yapıyon uza diyormuyuz ?
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Sana mı sorcaklar nerede takılacaklarını liseli ? sana burada niye trollük yapıyon uza diyormuyuz ?
Siz bölge gelmicek diye ağlarken ben herşeyi en ince detaya kadar öğrendim Ama öğrendiklerimi burda paylaşmıyorum diye troll oluyorum haklisin. Liseli kelimesini de herkese karşı kullanma. Ek olarak bana hiç kimse hiçbir şey diyemez sadece klavye başından yazarlar
Siz bölge gelmicek diye ağlarken ben herşeyi en ince detaya kadar öğrendim Ama öğrendiklerimi burda paylaşmıyorum diye troll oluyorum haklisin. Liseli kelimesini de herkese karşı kullanma. Ek olarak bana hiç kimse hiçbir şey diyemez sadece klavye başından yazarlar
Öğrendiğini sandığın tek şey oyun motorunun 64 bit olacağı saçmalık bir şey öğrendiğini düşünüyorsun onu da yanlış biliyorsun troll seni :mrgreen:
Özelden güncelleme fotolarını at diye yalvaran liseli velete bakın Sana fotoları atmadım diye kuyruk acısından her iletime yorum yapiyon süt çocuğu seni İyiki o fotoları sana atmamisim liseli velet aylardır kanıtı yok diye güncelleme gelmicek diyor her gün foruma girip bakıyor biri bisey demismi diye tam bir liseli örneği
Şu liseliyi hakaret olarak kullananlara acıyorum.Sanki kendisi üniversiteli de,hiç lise okumamış gibi.Ne yazık ki çoğu üniversiteli ve mesleğini eline almış insandan çok daha zeki insanlar var liseliler arasında.O yüzden hakaret ederken kendine de etmeyeceğin bir kelime bul!
tedashii yazdı:Özelden güncelleme fotolarını at diye yalvaran liseli velete bakın Sana fotoları atmadım diye kuyruk acısından her iletime yorum yapiyon süt çocuğu seni İyiki o fotoları sana atmamisim liseli velet aylardır kanıtı yok diye güncelleme gelmicek diyor her gün foruma girip bakıyor biri bisey demismi diye tam bir liseli örneği
bu arkadaşı burdan alın istersen Mustafa ile skypede konuştuğumuz şeylerin fotoğrafını göstereyim hangi amaçla istedik seninle uğraşırken biz gülüyoruz
Konu, kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Daha önce başka konularda da tartışma taraftarlarının benzer tutumlar sergilediği görülmüştür. İlgili kişilere yapılan son uyarıdır, benzeri tutumlarınızı sürdürmeniz halinde hesaplarınıza cezai işlem uygulanacaktır. Bilginize.