İndirimler HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: İndirimler HK.

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rivalxmelodi yazdı:
istanbulunsesi yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:
istanbulunsesi yazdı:Kesinlikle haklısın. Yılbaşı için genel bi indirim bekliyorum. İnşallah olur
Yılbaşında olacak şeyleri görünce indirimi hatirlamicaksin bile. :)
İnşallah dediğin gibi olurda indirim yalan olsada sıkıntı değil :)

Ama bişey sorucam. Konuda dağılsın başka yöne kaysın istemiyorum :)
Gamex fuarına katılmadan bölge veya yeni level geldi mi hiç? Oyun içi düzenleme hata giderme falandan bahsetmiyorum. Bilgi amaçlı sordum trollemeyin :)
Merhaba,
İkv nin gamexe katılmayacağını önceden söylemiştim. Yılbaşında yönetimin güzel haberleri olacaktır. Daha önce gamex e katilmadan bölge geldimi bilmiyorum ama bu sene gelicek. Esen kalın.
Adam geleceği görmüş beyler :ugeek: Biz aylar önce Gamex e girmeyecek dedik de hiç bir yerde bunu dediğimizin doğrudan reklamını yapmadık :D Milleti trollemek için paso reklam yapıyorsun. Azmini takdir ediyorum ama
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Adamlar parayı nasıl olsa kazanıyor neden yenilik getirmekle uğraşsın ki,para kazanabildikleri yere kadar kazanıp daha sonrasında oyunu kapatacaklar.3 yıldır yenilik gelmeyen bir oyuna hala para veren varsa ben bir şey söylemek istemiyorum.Oyunda 2 seneden beri bilinen Tılsım hatası,Karakter silip,kurtarınca LP gitmemesi ve benim bilmediğim bir çok hata varken ve geliştirici(eğer hala varsa) bunu biliyorken düzeltmiyorsa sizde hala yenilik gelecek diye bekliyorsanız daha çok beklersiniz.
Resim
Resim
snapdragon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen snapdragon »

Oyunda hiçbir geliştirici,yetkili, kıl tüy kalmadı. Halen oyunu oynayan ve para yatıran varsa geçmiş olsun. Foruma ara ara bakıyorum kapanış tarihini yayınlamışlarmı diye.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

snapdragon yazdı:Oyunda hiçbir geliştirici,yetkili, kıl tüy kalmadı.
:D :D :D Bu sözleriniz için pişman olacaksınız
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

yaseminalici yazdı:Yılbaşında yapılacak yenilik karakterlere yılbaşı şapkasıyla düdük dağıtmak olmasın :D
Tahminimce, büyük ihtimalle böyle olacaktır :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

xReNaRDox yazdı:
yaseminalici yazdı:Plus paketlere ve silah yükseltmeye bir indirim yapılsa fena olmaz hani ;)
Yılbaşında yapılacak yenilik karakterlere yılbaşı şapkasıyla düdük dağıtmak olmasın :D
Şapka düdük karekterlere verilse güzel olur aslında. Onuda yapmaktan aciz oldukçarı için cinlere filan takıyorlar :ugeek:
Düdük hmm.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

EYUNAL yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:
istanbulunsesi yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:
istanbulunsesi yazdı:Kesinlikle haklısın. Yılbaşı için genel bi indirim bekliyorum. İnşallah olur
Yılbaşında olacak şeyleri görünce indirimi hatirlamicaksin bile. :)
İnşallah dediğin gibi olurda indirim yalan olsada sıkıntı değil :)

Ama bişey sorucam. Konuda dağılsın başka yöne kaysın istemiyorum :)
Gamex fuarına katılmadan bölge veya yeni level geldi mi hiç? Oyun içi düzenleme hata giderme falandan bahsetmiyorum. Bilgi amaçlı sordum trollemeyin :)
Merhaba,
İkv nin gamexe katılmayacağını önceden söylemiştim. Yılbaşında yönetimin güzel haberleri olacaktır. Daha önce gamex e katilmadan bölge geldimi bilmiyorum ama bu sene gelicek. Esen kalın.
Adam geleceği görmüş beyler :ugeek: Biz aylar önce Gamex e girmeyecek dedik de hiç bir yerde bunu dediğimizin doğrudan reklamını yapmadık :D Milleti trollemek için paso reklam yapıyorsun. Azmini takdir ediyorum ama
Resim

Liseli birini ciddiye alıp cevap verdim hata bende.. Şu haline bak rezil herif git ders çalış
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rivalxmelodi yazdı:
Resim

Liseli birini ciddiye alıp cevap verdim hata bende.. Şu haline bak rezil herif git ders çalış
Acınacak haldesin 2012 tarihli fotoğrafı bulup buraya beni sözde rezil etmek için kullanıyorsun :D Senin kadar işsiz sümüklü birini görmedim sülük gibisin
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Karşımda olsan sadece 1 kere dokunsam yarısı boşa gidicek burada ağırabi oluyor :)
Bırak forumu git çiçek topla annene götür :D :D

Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rivalxmelodi yazdı:Karşımda olsan sadece 1 kere dokunsam yarısı boşa gidicek burada ağırabi oluyor :)
Bırak forumu git çiçek topla annene götür :D :D

Resim
Embesil :D o benmiyim ya şu arkadaşı tanıyan var mı ? Kaç yaşında falan kimlerle muhattap oluyoruz uyuyor yönetim.
Milleti yalaya yalaya kafası bulamaç olmuş. 118 den ailenin numarasını alıp terapi yaptırtcam sana sevaptır
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön