Adam geleceği görmüş beyler :ugeek: Biz aylar önce Gamex e girmeyecek dedik de hiç bir yerde bunu dediğimizin doğrudan reklamını yapmadıkRivalxmelodi yazdı:Merhaba,istanbulunsesi yazdı:İnşallah dediğin gibi olurda indirim yalan olsada sıkıntı değilRivalxmelodi yazdı:Yılbaşında olacak şeyleri görünce indirimi hatirlamicaksin bile.istanbulunsesi yazdı:Kesinlikle haklısın. Yılbaşı için genel bi indirim bekliyorum. İnşallah olur
Ama bişey sorucam. Konuda dağılsın başka yöne kaysın istemiyorum
Gamex fuarına katılmadan bölge veya yeni level geldi mi hiç? Oyun içi düzenleme hata giderme falandan bahsetmiyorum. Bilgi amaçlı sordum trollemeyin
İkv nin gamexe katılmayacağını önceden söylemiştim. Yılbaşında yönetimin güzel haberleri olacaktır. Daha önce gamex e katilmadan bölge geldimi bilmiyorum ama bu sene gelicek. Esen kalın.
İndirimler HK.
Re: İndirimler HK.
Adamlar parayı nasıl olsa kazanıyor neden yenilik getirmekle uğraşsın ki,para kazanabildikleri yere kadar kazanıp daha sonrasında oyunu kapatacaklar.3 yıldır yenilik gelmeyen bir oyuna hala para veren varsa ben bir şey söylemek istemiyorum.Oyunda 2 seneden beri bilinen Tılsım hatası,Karakter silip,kurtarınca LP gitmemesi ve benim bilmediğim bir çok hata varken ve geliştirici(eğer hala varsa) bunu biliyorken düzeltmiyorsa sizde hala yenilik gelecek diye bekliyorsanız daha çok beklersiniz.
-
snapdragon
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda hiçbir geliştirici,yetkili, kıl tüy kalmadı. Halen oyunu oynayan ve para yatıran varsa geçmiş olsun. Foruma ara ara bakıyorum kapanış tarihini yayınlamışlarmı diye.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
snapdragon yazdı:Oyunda hiçbir geliştirici,yetkili, kıl tüy kalmadı.
Tahminimce, büyük ihtimalle böyle olacaktıryaseminalici yazdı:Yılbaşında yapılacak yenilik karakterlere yılbaşı şapkasıyla düdük dağıtmak olmasın
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Düdük hmm.xReNaRDox yazdı:Şapka düdük karekterlere verilse güzel olur aslında. Onuda yapmaktan aciz oldukçarı için cinlere filan takıyorlar :ugeek:yaseminalici yazdı:Plus paketlere ve silah yükseltmeye bir indirim yapılsa fena olmaz hani![]()
Yılbaşında yapılacak yenilik karakterlere yılbaşı şapkasıyla düdük dağıtmak olmasın
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

EYUNAL yazdı:Adam geleceği görmüş beyler :ugeek: Biz aylar önce Gamex e girmeyecek dedik de hiç bir yerde bunu dediğimizin doğrudan reklamını yapmadıkRivalxmelodi yazdı:Merhaba,istanbulunsesi yazdı:İnşallah dediğin gibi olurda indirim yalan olsada sıkıntı değilRivalxmelodi yazdı:Yılbaşında olacak şeyleri görünce indirimi hatirlamicaksin bile.istanbulunsesi yazdı:Kesinlikle haklısın. Yılbaşı için genel bi indirim bekliyorum. İnşallah olur
Ama bişey sorucam. Konuda dağılsın başka yöne kaysın istemiyorum
Gamex fuarına katılmadan bölge veya yeni level geldi mi hiç? Oyun içi düzenleme hata giderme falandan bahsetmiyorum. Bilgi amaçlı sordum trollemeyin
İkv nin gamexe katılmayacağını önceden söylemiştim. Yılbaşında yönetimin güzel haberleri olacaktır. Daha önce gamex e katilmadan bölge geldimi bilmiyorum ama bu sene gelicek. Esen kalın.Milleti trollemek için paso reklam yapıyorsun. Azmini takdir ediyorum ama

Liseli birini ciddiye alıp cevap verdim hata bende.. Şu haline bak rezil herif git ders çalış
Acınacak haldesin 2012 tarihli fotoğrafı bulup buraya beni sözde rezil etmek için kullanıyorsun
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

Embesil
Milleti yalaya yalaya kafası bulamaç olmuş. 118 den ailenin numarasını alıp terapi yaptırtcam sana sevaptır