BÜYÜCÜ KESİMİ OKUYUN BANA KATILICAKSINIZ
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: BÜYÜCÜ KESİMİ OKUYUN BANA KATILICAKSINIZ
Sen Deparı Aç Büyücüde Sana Çaksın Zihini İKV yi Tersinden Gör 
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Büyücüye gonul vermış bırısıyım buyucu için oynuyorum bu ıkv yı ama gerçekten savascıların skıllerı cok anormal dıkkat var durdurma var sert var agır var dıkkatı yıyınce zaten hareket edemıyorsun bu nedır arkdas hadı onu geçtım bu zıhın tutulması ney ya hadı onuda geçtım depar 40 sanıye durdurma 30 sanıye zaten zıhın hapsınden 15 sanıye kutuptan 5 sanıye gıdıyor 10 sanıye sonra durdurma bız 10 sanıyede napıcaz 16 bın canı var adamların bıtermı 10 sanıyede bu ıs kesınlıkle gm lerın el atması şart bu nedır ya ?
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bir şey daha var durdurmada zihin tutulması gelince zatn yatyorsunuz bence birazda şans işi var bu işde
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Byücüler hala ağlamasın lütfen mevcut yetenek sistemin de savascının büyücü kesebilmesi tek bir şeye bağlı durdurma zihin tutulması yaptımı yapmadımı ?
Zihin gelirse savascı 3 vuruşta büyücüyü indirecektir.
Zihin gelmesse büyücü kutup açıp uzaklaşıcak. Sonra sen depar atınca kitliycek. Zaten canın bu sırada 40 a inmiş olucak kilit kalıkca tesla küresi seni yavaşlatıcağı için büyücüye bir kez bile vuramadna ölüceksin.
Zihin gelmesse büyücü kutup açıp uzaklaşıcak. Sonra sen depar atınca kitliycek. Zaten canın bu sırada 40 a inmiş olucak kilit kalıkca tesla küresi seni yavaşlatıcağı için büyücüye bir kez bile vuramadna ölüceksin.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
FreedommakeR yazdı:Byücüler hala ağlamasın lütfen mevcut yetenek sistemin de savascının büyücü kesebilmesi tek bir şeye bağlı durdurma zihin tutulması yaptımı yapmadımı ?
kardeş sen benim ordaya yazıklarımı iyi oku istersen
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
arkadasa katılıyorum + büyücülere hala bi haksızlık oldugu kanaatindeyim cünkü büyücü 1 dondurma yiyince (zihin ) tutarsa hic bisey yapma ihtimali kalmıyor. ama büyücünün böyle bi özelligi yok durdurupta kesmek gbi zırhlar gelsin hle görcem ben savascılarıKaraXHayalet yazdı:Ya varya büyücüye 2-3 bişi eklendi hemen isyan ettiniz. ne yapalim biz savaşçi 2 saat kp si 100 dolaşiyorken büyücünün 10 durmuyo hemen depar atiyolar arkasindan durdurma yerde bu kadar ah bi zırhlar gelsin ozaman ne yapacaksizinz görecez
'' LaZpApAzZ '
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Dediğimi okumadın sanırım.Gokxyancy yazdı:arkadasa katılıyorum + büyücülere hala bi haksızlık oldugu kanaatindeyim cünkü büyücü 1 dondurma yiyince (zihin ) tutarsa hic bisey yapma ihtimali kalmıyor. ama büyücünün böyle bi özelligi yok durdurupta kesmek gbi zırhlar gelsin hle görcem ben savascılarıKaraXHayalet yazdı:Ya varya büyücüye 2-3 bişi eklendi hemen isyan ettiniz. ne yapalim biz savaşçi 2 saat kp si 100 dolaşiyorken büyücünün 10 durmuyo hemen depar atiyolar arkasindan durdurma yerde bu kadar ah bi zırhlar gelsin ozaman ne yapacaksizinz görecez
Ne hikmetse büyücüler onlara verilecek zırhın 0.999 zırh vereceğini zannediyorlar.
Bilmiyor musunuz yönetimin öyle bir şey yapmayacağını.
Sadece o zırhı efsunu için giyeceksiniz, aynı gözlük gibi.
Hem size zırh gelecek de bizimkiler 39luk mu kalacak?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Artik benimde öle düşüncem var şimdi datalarda zırh artişi vermiyormuş sadece görüntü ve üstündeki efsun içinmişEmirBerkKorkmaz yazdı:Dediğimi okumadın sanırım.Gokxyancy yazdı:arkadasa katılıyorum + büyücülere hala bi haksızlık oldugu kanaatindeyim cünkü büyücü 1 dondurma yiyince (zihin ) tutarsa hic bisey yapma ihtimali kalmıyor. ama büyücünün böyle bi özelligi yok durdurupta kesmek gbi zırhlar gelsin hle görcem ben savascılarıKaraXHayalet yazdı:Ya varya büyücüye 2-3 bişi eklendi hemen isyan ettiniz. ne yapalim biz savaşçi 2 saat kp si 100 dolaşiyorken büyücünün 10 durmuyo hemen depar atiyolar arkasindan durdurma yerde bu kadar ah bi zırhlar gelsin ozaman ne yapacaksizinz görecez
Ne hikmetse büyücüler onlara verilecek zırhın 0.999 zırh vereceğini zannediyorlar.
Bilmiyor musunuz yönetimin öyle bir şey yapmayacağını.
Sadece o zırhı efsunu için giyeceksiniz, aynı gözlük gibi.
Hem size zırh gelecek de bizimkiler 39luk mu kalacak?![]()
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
1-Evet.Statüler serbest bırakılsa senin de olur.Kholpashalisesil yazdı:Şimdi yazıcaklarım savaşçıların üstünlüğünün bariz göstergesidir:
1.Çok yüksek miktarlarda enerji
2.Depar adı verilen 15 puan vermesi sanki farz olan bir saçmalık (bide durdurmadan etkilenmiyor bak sennnnn!)
3.Dikkat dağıtma yavaşlatması yetmiyor Mübarek yetenek olmuyan savunma zırhı eksilere indiriyor
4.Sert vuruş Bu iyi ama neden bedelsiz yetenek olayı var anlamıyorum arkadaş neyin bedelsizi kudret yese ne olucak 5 kudret .
5.Ağır Vuruş Bu nedir bu sanki sert vuruş yetmiyormuş gibi arkasından hiç aralıksız adam havadeyken 2.ci indiriyor e Güzel insan 6 bin can var el insaf halen konuşuyorsun daha BİTMEDİKİ!!!!
6.Durdurma benim favorim zaten hiç eksik olmuyor hele 15 etmiyorlarmı mükemmel oluyor adam deparlıyor depardayken durdurma tak yanında adam zihin yediysen off büyünün hali duman zaten zihin açılıak ben sana tutulma atıcamda sonra tutulma açılana kadar can doldurucamda seni kesicek can dolmuyor be hocam yüzde 30 oturana kadar can olmuş 20 almış eline çifteyi tak tak bitti nedir BUUUUUUUU!
7.süpürme Vuruşu yok Elektiriklimi bari onlar yetmiyor adam etrafındakilere sanki BRuce Lee döner tekme atar gibi yüsek puanlar hasar katlıyor bide Bak SENNNN!
8.Sakınma evet bu yeteneğimiz zaten savunma zırhları full olan savaşçı Karakterimize verilince ne hikmetse 700 vuruyor full fevziyle bile ilGİNÇÇÇÇÇÇÇÇ!
9.Çifte defansmıdır nedir Adam sancakta oturmuş 20 yapmış skoru hepsinde çifte defans atrı sakınma artı direnç basmış bide şifa BAk Bak!
10.Hedef saptırma Ben Arz kaleden çımışım meteor savaşçıyla kapışıyorum arkamda haliyle 2 3 tane vahşi var adam sakınma açtı vahşiler ona tam diyene kadar Arkadaşımız hefes saptırmayla bende sersemleme bir oldu Ben öldüm Buna benim sesim çıkmıyor ama
11.Sarsılmaz Güzel yetenek Savaşçılara göre adam tam ölücek diyoruz hop sarsılmaz ardından sarsılmazı bitene kadar klandaşları etrafımızı sarıyor adam yırtıyor hemde NAsıl deparla 15 etmiş bide onu topuklarından kıvılcım çıkıyor XD
12.yetenekleri geçtim bu adam hiçmi item giymiycek artı urban item yada atıyorum en eziğinden olsun element tek olsun olmuyor direnç işlemiyor adama 10 hasar bilemedin 20 hasar düşüyor
13.bide zırhlı giysin hadi paralı bir oyuncu solucanlı full bide bide sakınma açsın bu arkadaş nasıl kesiyim onu buzda işlemiyor doru düzgün yanıma gelene kadar ben 100 candayım adam 30 , 20 canla beni kesiyor ya bune perhiz bune lahana turşusu?
14.Astronomik hasarlar , İlginç bir hayal gücü eseri yetenekler,Aşılamaz bir savunma ,maxsimum enerji bide arkada şifa oldumu ohh kebap
Burda içimden geleni söyledim Arkadaş Kimse kusura bakmasın benim görüşüm budur bu fikrim hayatta değişmez
1DEstan yazmış biri gene
2savaşçı aç sende
3büyüyle oynamayı bilmiyorsan biz ne yapalım
4ilginç ilk okul seviyesi hakaretler
vb
Hiç biri umrumda değil
2-Amacı zaten büyücüleri yakalamak tanımında bile yazıyordu menzilli sınıfları çabuk yakalamak için diye.Ama sorun sert/ağırda.
3-Eşitliği bozan en önemli nedenlerden biri bu.Ama zırh azaltmaz
4-5 - Büyücünün büyüsündeki hedef direndi gibi bir olay bunlarda da olsa bir sorun kalmaz diyorum.
6-Burada takım oyunu önemli
7-Yüksek puan hasar ne demektir ya. :S Süpürmeyle 1000 vuran yok daha ortalıkta.
8-Bu tank denilen şey için gerekli.Savaşçıya metoritle vuramazsınız.
9-Sorununu tam anlayamadım.
10-Hedef saptırma bununla ilgili değil.Bilmediğin konularda konuşmamalısın.Hedef saptırma atan bir savaşçı hedef saptırma attığı adama dalan yaratıkları kendine çeker.Kendindeki yaratıkları yanındaki adamlara atmaz.
11-Taktik...Siz de bir anti taktik geliştirin o zaman?
12-Ama büyücüden kısa süre dayanıyor kudret yüzünden.
13-solucana gerek yok zaten sakınmayla %60/60 oluyor zırh.Ayrıca zırh buz hasarını düşürmez.
14-En astronomik hasarı veren yine büyücü? 13 14 bin vurabiliyormu savaşçı? ayrıca dayandığı süre de önemli.kudreti çabuk bitiyor savaşçının.ayrıca o yetenekler kadar ilginç yetenekler büyücü ve şifacıda da var.
sonuç olarak savaşçının üstünlüğüne katılıyorum.ama bazı söylediklerine katılmıyorum.
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı