Amin desem dua mı olur yoksa olmayacak duaya mı umut mu beslenir karar veremedim.. :|Rivalxmelodi yazdı:Merak etmeyin yönetim yüzümüzü kara çıkarmayacaktır bizlere güzel haberleri olacaktır inşallah
leprehcaun
Re: leprehcaun
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Göktende kemik yağacak mı ??Rivalxmelodi yazdı:Merak etmeyin yönetim yüzümüzü kara çıkarmayacaktır bizlere güzel haberleri olacaktır inşallah

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Biraz daha bekleyin viewtopic.php?f=46&t=133177
- MooDKiLLeR
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ♧♤ - AİLEM - ♤♧
Merhaba ;
Oyuna bayadır girmiyordum ama forumu devamlı takip ediyordum yeni güncelleme paketinin gelmesi an meselesi benim görüşüm fikrim budur tabi herkesin düşüncesi farklıdır bu kadar baskıdan sonra ciddiye alınıp yeni bölge vs güncelleme gelmezse eğer çoğu kişi tarafından oyun bırakılır..
iyi forumlar ..
Oyuna bayadır girmiyordum ama forumu devamlı takip ediyordum yeni güncelleme paketinin gelmesi an meselesi benim görüşüm fikrim budur tabi herkesin düşüncesi farklıdır bu kadar baskıdan sonra ciddiye alınıp yeni bölge vs güncelleme gelmezse eğer çoğu kişi tarafından oyun bırakılır..
iyi forumlar ..