31 araLık 2015

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: 31 araLık 2015

Mesaj gönderen Detay »

Millet yokluktan serap görmeye başlamış :D
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Detay yazdı:Millet yokluktan serap görmeye başlamış :D
:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
yaSo3535
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen yaSo3535 »

aynen öyle :D
YaklaşmaPATLARIM
xKARŞIYAKAx
<Fıerce>
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

yaSo3535 yazdı:Bu Ayın Sonuna Kadar Bilgi Vb Bişe Yapılmazsa Oyunun Yüzde 80 ' İnin Bırakacağını Umuyorumki Telezzür Edip Cevap Verdikleri Yok Tek Dedikleri Kelime Bizim Bilgimiz Yok Sabır Vb Kelimeler Bunca Sene Emek Veren İnsanlar Var Çıkıpta Deyin Gelicek Yada Gelmiycek Herkez Burda Vakit Harcıyo Her Gün ? ? ?
+1
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaZpApAz »

düşünün eminönüyü okadar unuttukki dikkatlice bakınca gördügümüz şeyleri ulan bu yeni gelmiş galiba ümidiyle bakıyor herkes . merak etmeyin beoolum bu oyundan bişey olmaz :) boşuna oynuyoz niye oynadığımı bende bilmiyorum :)
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

LaZpApAz yazdı:düşünün eminönüyü okadar unuttukki dikkatlice bakınca gördügümüz şeyleri ulan bu yeni gelmiş galiba ümidiyle bakıyor herkes . merak etmeyin beoolum bu oyundan bişey olmaz :) boşuna oynuyoz niye oynadığımı bende bilmiyorum :)
Her gün düzenli olarak bu oyunu oynuyorum ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Oyun grafikleri ile oynanmamış diyenler ise aylardır oyuna girmeyen kişilerdir. Sürekli oynayan birisi oyuna girince zaten tek seferde fark eder değişim olduğunu.
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

tedashii yazdı:
LaZpApAz yazdı:düşünün eminönüyü okadar unuttukki dikkatlice bakınca gördügümüz şeyleri ulan bu yeni gelmiş galiba ümidiyle bakıyor herkes . merak etmeyin beoolum bu oyundan bişey olmaz :) boşuna oynuyoz niye oynadığımı bende bilmiyorum :)
Her gün düzenli olarak bu oyunu oynuyorum ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Oyun grafikleri ile oynanmamış diyenler ise aylardır oyuna girmeyen kişilerdir. Sürekli oynayan birisi oyuna girince zaten tek seferde fark eder değişim olduğunu.
muhtemelen oyunun launcher indeki ayarlar en ful seviyede ve parlama efekti açıktır. grafiklerde düzeltme demek dosyaların güncellenmesi demek. burakın bu işleri gidip LOL oynayın ...
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

tedashii yazdı:Alın size kanıt;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resimler biraz bulanık çıkmış olabilir. Bunlar daha önce varmıydı ? Bu açılardan böyle görebiliyormuyduk?
Evet bunların hepsi vardı ama oyuna o kadar dalmışız ki bunları fark etmemiz imkansız hale gelmişti, ne zaman ki göz açıldı :) o zaman artıkın serap görmeye başlandı..

'Ovvv şu yeni, abovv bu yoktu!'
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Detay yazdı:Millet yokluktan serap görmeye başlamış :D
Kahkaha attım. Yorum beğenme olsaydı keşke. Sırf bunu söylemek için giriş yaptım.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

sen düzenli olarak giriyor olabilirsin ama bizler yaklaşık 8 yıllık oyuncularız oyunun neresinde ne var çok iyi biliyoruz ezberledik artık oyunda po kadar çok vs, bölge, hol'e odaklanmışsınızki neyin ne olduğunu unutmuşsunuz o fptolar hep aynıydı görüntü ayarlarıno açınca fark edersinsizinki sizinlide yokluktan umut yaratma durumu olmuş en küçük bir ooynama oyun dosyalarının güncellemesi demektir iş oyun oynamakla bitmiyor biraz dikkat lazım
Bu arada yenilik gelicek veya gelmeyecek konusundada görüşümü söylemeden geçmeyeceğim,

Yani bana kalirsa ben oyunun geliştiricisi olsaydım ve bir yenilik yapıyor olsaydım önceden ufak çaplı hir haber yayardım yani oyunculara umut olsun oyuncu kaybi yaşanmasın aksine gidenler geri dönsün die bir umut ışığı yakardım yani mantıklı olan bence bu, ama Nihat özpay (Nerull) ve arge ekibi ne planlıyor onu bilmiyorum. bana kalırsada aralıktan sonra oyunun kapanış merasimine hepimizi davet ederler,
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön