31 araLık 2015
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: 31 araLık 2015
:mrgreen:Detay yazdı:Millet yokluktan serap görmeye başlamış
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
+1yaSo3535 yazdı:Bu Ayın Sonuna Kadar Bilgi Vb Bişe Yapılmazsa Oyunun Yüzde 80 ' İnin Bırakacağını Umuyorumki Telezzür Edip Cevap Verdikleri Yok Tek Dedikleri Kelime Bizim Bilgimiz Yok Sabır Vb Kelimeler Bunca Sene Emek Veren İnsanlar Var Çıkıpta Deyin Gelicek Yada Gelmiycek Herkez Burda Vakit Harcıyo Her Gün ? ? ?
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
düşünün eminönüyü okadar unuttukki dikkatlice bakınca gördügümüz şeyleri ulan bu yeni gelmiş galiba ümidiyle bakıyor herkes . merak etmeyin beoolum bu oyundan bişey olmaz
boşuna oynuyoz niye oynadığımı bende bilmiyorum 
Her gün düzenli olarak bu oyunu oynuyorum ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Oyun grafikleri ile oynanmamış diyenler ise aylardır oyuna girmeyen kişilerdir. Sürekli oynayan birisi oyuna girince zaten tek seferde fark eder değişim olduğunu.LaZpApAz yazdı:düşünün eminönüyü okadar unuttukki dikkatlice bakınca gördügümüz şeyleri ulan bu yeni gelmiş galiba ümidiyle bakıyor herkes . merak etmeyin beoolum bu oyundan bişey olmazboşuna oynuyoz niye oynadığımı bende bilmiyorum
WesTSooN
muhtemelen oyunun launcher indeki ayarlar en ful seviyede ve parlama efekti açıktır. grafiklerde düzeltme demek dosyaların güncellenmesi demek. burakın bu işleri gidip LOL oynayın ...tedashii yazdı:Her gün düzenli olarak bu oyunu oynuyorum ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Oyun grafikleri ile oynanmamış diyenler ise aylardır oyuna girmeyen kişilerdir. Sürekli oynayan birisi oyuna girince zaten tek seferde fark eder değişim olduğunu.LaZpApAz yazdı:düşünün eminönüyü okadar unuttukki dikkatlice bakınca gördügümüz şeyleri ulan bu yeni gelmiş galiba ümidiyle bakıyor herkes . merak etmeyin beoolum bu oyundan bişey olmazboşuna oynuyoz niye oynadığımı bende bilmiyorum
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Evet bunların hepsi vardı ama oyuna o kadar dalmışız ki bunları fark etmemiz imkansız hale gelmişti, ne zaman ki göz açıldı
'Ovvv şu yeni, abovv bu yoktu!'
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Kahkaha attım. Yorum beğenme olsaydı keşke. Sırf bunu söylemek için giriş yaptım.Detay yazdı:Millet yokluktan serap görmeye başlamış
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
sen düzenli olarak giriyor olabilirsin ama bizler yaklaşık 8 yıllık oyuncularız oyunun neresinde ne var çok iyi biliyoruz ezberledik artık oyunda po kadar çok vs, bölge, hol'e odaklanmışsınızki neyin ne olduğunu unutmuşsunuz o fptolar hep aynıydı görüntü ayarlarıno açınca fark edersinsizinki sizinlide yokluktan umut yaratma durumu olmuş en küçük bir ooynama oyun dosyalarının güncellemesi demektir iş oyun oynamakla bitmiyor biraz dikkat lazım
Bu arada yenilik gelicek veya gelmeyecek konusundada görüşümü söylemeden geçmeyeceğim,
Yani bana kalirsa ben oyunun geliştiricisi olsaydım ve bir yenilik yapıyor olsaydım önceden ufak çaplı hir haber yayardım yani oyunculara umut olsun oyuncu kaybi yaşanmasın aksine gidenler geri dönsün die bir umut ışığı yakardım yani mantıklı olan bence bu, ama Nihat özpay (Nerull) ve arge ekibi ne planlıyor onu bilmiyorum. bana kalırsada aralıktan sonra oyunun kapanış merasimine hepimizi davet ederler,
Bu arada yenilik gelicek veya gelmeyecek konusundada görüşümü söylemeden geçmeyeceğim,
Yani bana kalirsa ben oyunun geliştiricisi olsaydım ve bir yenilik yapıyor olsaydım önceden ufak çaplı hir haber yayardım yani oyunculara umut olsun oyuncu kaybi yaşanmasın aksine gidenler geri dönsün die bir umut ışığı yakardım yani mantıklı olan bence bu, ama Nihat özpay (Nerull) ve arge ekibi ne planlıyor onu bilmiyorum. bana kalırsada aralıktan sonra oyunun kapanış merasimine hepimizi davet ederler,
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk