Vicdani Sorumluluk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: Vicdani Sorumluluk

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
İKV yönetimi olarak İKV Gelişmesi ile ilgili açıklama yapamıyoruz gibi bi terim kullanmanız dahi kabul edilecek cümle değildir. Ben şahsi olarak sizlere sunları iletmek isterim.

1. Oyun gerçekten güncelleme olsaydı bu zaman içerisinde mutlaka bir şeyler paylaşılırdı.

2. İKV devler bunların bilincinde oldukları için TTNET İzin vermiyor diyip geçiştirmek peşinde oldukları aşikardır.

3. SON OLARAK SİZ LİDER OYUN YÖNETİCİLERİMİZ NERULL & ORTİ Gelecek ise bi yenilik artık paylaşın gelmeyecekse şuan için bi genişleme söz konusu değildir diyin bizlerde bilelim.

vesselam...
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Birde bazı arkadaşlar ttnet müşteri temsilcisi ile görüştüm güncelleme gelecek diyorlar sonra devler ttnet ten dolayı açıklayamiyor diyor. Buda işin ironi noktası sana bilgi veren zaten ttnet temsilcisi eğer gizli olsa kendileri vermez. Yada diğer Devlerde ttnete bağlı ..
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

Barbarosxhizir yazdı:Birde bazı arkadaşlar ttnet müşteri temsilcisi ile görüştüm güncelleme gelecek diyorlar sonra devler ttnet ten dolayı açıklayamiyor diyor. Buda işin ironi noktası sana bilgi veren zaten ttnet temsilcisi eğer gizli olsa kendileri vermez. Yada diğer Devlerde ttnete bağlı ..
TTNET güncellemeyi gizliyor diye biliyorduk ama gizlemiyorlarmış. Telefonda bana grup bölgesi çalışması olduğunu söylediler. Eğer gizleseler bunu zaten söylemezlerdi. Developerle bizle oyun oynuyor. Nerull'un o lafları hep yalan. Şu oyunda tek adam gibi adam olan developer ; Ronaldo. Gerisi boş. Eğer biraz olsun şu topluluğu önemsiyorlarsa,iletimi kaldırmak yerine bu iletime yanıt verirler, ama verceklerini de sanmıyorum.
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
amorpHis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Rebelde

Mesaj gönderen amorpHis »

Az daha sabredin demeleri bize yeterli
Numb**amorpHis**AmorPHiS**JAİCY**ONEMOREKİSS**aEonFLuXResim
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

amorpHis yazdı:Az daha sabredin demeleri bize yeterli
Bunu yuzlerce kere tekrarladilar bozuk kaset gibi :)
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Artık sabredin lafından bende bıkmış durumdayım. Bakın eğer bir iş yapılıyorsa tam yapılmalı.Ben bunca sene sabrettim inşallah gelecek gelecek diyorum ama benim de sabrım bir yere kadar.Önceden ne kadar heyecanlanırdım yeni havadisler gelince..Ama bakıyorum daha Cumhuriyet bayramından kalma gönderi bile launcher'da duruyor.Ne olacak sonu bu oyunun?Cidden bu kadar kişinin verdiği değer size birşey göstermiyor mu?İçinizde birazcıkta olsa ne biliyim kıpırdama falanda mı yok?Anlaşılan yok..ve yapacak birşey de yok...Bakalım bu yolun sonu nasıl olacak.İyi mi? Yoksa kötümü?
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

tedashii yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Birde bazı arkadaşlar ttnet müşteri temsilcisi ile görüştüm güncelleme gelecek diyorlar sonra devler ttnet ten dolayı açıklayamiyor diyor. Buda işin ironi noktası sana bilgi veren zaten ttnet temsilcisi eğer gizli olsa kendileri vermez. Yada diğer Devlerde ttnete bağlı ..
TTNET güncellemeyi gizliyor diye biliyorduk ama gizlemiyorlarmış. Telefonda bana grup bölgesi çalışması olduğunu söylediler. Eğer gizleseler bunu zaten söylemezlerdi. Developerle bizle oyun oynuyor. Nerull'un o lafları hep yalan. Şu oyunda tek adam gibi adam olan developer ; Ronaldo. Gerisi boş. Eğer biraz olsun şu topluluğu önemsiyorlarsa,iletimi kaldırmak yerine bu iletime yanıt verirler, ama verceklerini de sanmıyorum.
Kim doğru kim yalan bilmiyorum ama şuraya yazacakları 2 kelime milleti teori uzaklaştırmaya yetecek. Hayırlısı bakalım.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Katılıyorum.En azından ara ara biraz bilgi vermelerini isterdim.Hayırlısı olsun deyip geçelim tekrardan.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Demek ki yok yeni bölge felan..

Olsaydı şuana kadar illa ki bir açıklama olurdu..

BENCE YÖNETİMİN YÜZÜ YOK FORUMA GİRİP DE :

''Maalesef uzun bir süre daha yenilik gelmeyecektir ama bizimle olmaya devam edin''

ÇÜNKÜ ELLERİNDE 3*5 Oyuncu kaldı onunda kaybını yaşamayı istemiyorlar
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

Eminönü sokaklarına ve yeraltına yeni efektler gelmiş. Topaldan başlayıp tepegözlere doğru giderek bunları fark edebilirsiniz.Arzuhalci ve agah efendiye de gidin :)
WesTSooN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön