Kasıtlı olarak düşürülmek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Re: Kasıtlı olarak düşürülmek

Mesaj gönderen METANET »

TOLGARDA yazdı:Sanmıyorum klan savaşını nerede yaptığınız önemli örneğin Büyük Hol'de trenlerin olduğu yerde sebepsiz yere düşmeye çok rastlıyorum gerek kendim olsun gerek grupta ki diğer arkadaşlarım olsun ama Meteor'da böyle bir şey olacağını sanmıyorum.

Ek olarak oyun dosyalarında bir sıkıntı olmadığına eminim 5 sefer silip yükledim farklı bilgisayarlarda da denedim başka oyuncularda da gördüm.
Dediğim gibi teknik bir durum söz konusu değil. Birçok savaşta ayni şekilde belli kişiler seçilerek düşüyor genelde şifaları hedef alıyorlar daha sonra ofans lar bölge fark etmiyor. Normalde kalabalık ortamlarda hiç kasmadan bu tür hata olmadan 10 saat oynuyorum. Yada ölüm oyunu, sancak savaşlarında oralarda Düşme yok ki orada daha fazla oyuncu var.
Kullanıcı avatarı
PARJISUNG
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen PARJISUNG »

İsmini vermek istemediğim bir yönetici, benzer şeyleri bana yapmıştı. Bak ne oldu o yöneticiye şimdi ekipte değil ;)
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Olabilir tabiki görevi kötüye kullanan çok kişi var.En basiti ortinin geçenki olayı 10 yaşında oğluymuş felan sallıyorda şifreyi tahmin etmiş komediye bak.Eskiden birde reçete vardı yansıtıyordun sağ tık yapan düşüyordu reçeteye bu ve benzeri gibi mevcut hatalar hala olabilir.
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Merhaba arkadaşlar,

Destek ekibinde yetkili olan tüm karakterlerin yapmış olduğu işlemler kayıt altındadır ve direk olarak görülmektedir. Yetkililer tarafından oyun içinde keyfi olarak oyuncuların düşürülmesi söz konusu olamaz. Eğer bir hatanın söz konusu olabileceğini düşünüyorsanız Oyun hatası birimine başvuruda bulunmanızı öneririm.

İyi geceler dilerim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön