Herkese kolay gelsn.
Loncamıza Düzenlenen Komplo...
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Loncamıza Düzenlenen Komplo...
Reis bıde adamım dıye doLasıyomusun dogrumu
bana Dunki bana pm attıgındada soyledım Adam degılsın. Adam olsan İFTİRA atmazsn Loncanda ( Hırsızdan, Açtan,Serefs..) den baska kımse yok sendende korkum yok eLinden geLenı ardına koyma Ultralar senı gerdımı çekemedıgınden ilk once 'bırleselım cok buyuk bı lonca olalım demıstn ' sımdıde Onların yaptıgı yamugu kımse yapmadı dıyosun bana soyle Benım Loncam ne yapmıs ? Gosteremezsn Cunku cekemıyosun bende Senın gıbı IT lere cevap vermekle vakıt gecırıyorum 
Herkese kolay gelsn.
Herkese kolay gelsn.

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
sadce efelermi onların arkasında sanıyorsunuz bu isimlerde onlara destek veriyor zorbey destina destinabüyü benşifacıyım eskikraliçe bunlar sadce bildiğim isimler bildiklerim kadar bilmediklerimde var ben neden egitlere düşmanım bizim için canını kanını feda eden şehitlerimize söven kişiler babamda olsa düşmanımdır pkk savunan destekleyen herkes düşmanımdır ve onlara asla item satmam ve hiç bir zaman onlardan item almam.daywalker yazdı:İçerik silindi.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
ne o çok mu kestik nedir önceden azılı düşmandık şimdi düşman listesinden bizi çıkarıyon sadece ultralar mış düşman vay be
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
la bırak bu palavraları cakmaymış lan fotolar var sizdeki adamlar ona slm veri nbr kanka dio hala konuşuyonuz hala palavra diyosan mail adresine ver gönderm
ataxzeybekk
ataxzeybekk
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Aman kardes Msn sını aLma sonra sanada iftira atar Çarımı çaldı dıye

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
çar silmesine vs yada em atın olsun bıtsın
iş klan savaslarına dokulmeye baslandı
klan savası yapıyorum egıt var arada bır tane yok sendemı onları desteklıyorsun
bırıne saldırıyorum bız savasmıyoruz sadece düşman ıttıfakaı kesıyoruz
bunları bahane olarak sunmuyorum ama bu ıs cok buyuyor bir çözüm bulmanız dılegıyle
iş klan savaslarına dokulmeye baslandı
klan savası yapıyorum egıt var arada bır tane yok sendemı onları desteklıyorsun
bırıne saldırıyorum bız savasmıyoruz sadece düşman ıttıfakaı kesıyoruz
bunları bahane olarak sunmuyorum ama bu ıs cok buyuyor bir çözüm bulmanız dılegıyle
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
Arkadaşlar merhaba,
Bu tarz durumlarda karakter bir seviye bile olsa, bu kişiyi ayrıca ikv destek formundan saat sunucu adı ve karakter adı bildirerek şikayet ediniz.
Düzensiz aralıklarla sunucularda yaratılan karakterleri takip etmekteyiz, küfür içerikli karakterler er yada yasaklanmaktadır. Ama burada sizlerin vereceği destek daha önemlidir.
Teşekkürler.
Bu tarz durumlarda karakter bir seviye bile olsa, bu kişiyi ayrıca ikv destek formundan saat sunucu adı ve karakter adı bildirerek şikayet ediniz.
Düzensiz aralıklarla sunucularda yaratılan karakterleri takip etmekteyiz, küfür içerikli karakterler er yada yasaklanmaktadır. Ama burada sizlerin vereceği destek daha önemlidir.
Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]