Kholpashalixreck
- Kholpashalixeva
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kholpashalixreck
can olayı değil de yorumu değerlendirmen garip söyliycek bi sözü olmayan susup konuyu idrak etmeye çalışsa daha faydalı olur die düşünüorum oyunda sevdiğiniz kimse olmamalı ki olay nedeniyle üzüntü duyan birinin yorumunu anlayamıorsunuz
Meranyıldızıı Merancadısı Kholpashalixeva Kholpashalixtwty
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Char Soyulması Falan Yoktur !!!
Bütün İtemler ve madenler Bende ve konu Açılmamış sayılıp Özellikle Loncadakiler Konuya Cevap Veremeyecler..!!!
Gerekli Gereksiz Yorumlarınızdan kaçınmanızı Rica Ediyorum ve Charla ilgili Açıklama http://kholpashali.forumup.com/viewtopi ... holpashali Başlıkta Zamanı Gelince Açıklanacaktır...
Bilginize !!!
Bütün İtemler ve madenler Bende ve konu Açılmamış sayılıp Özellikle Loncadakiler Konuya Cevap Veremeyecler..!!!
Gerekli Gereksiz Yorumlarınızdan kaçınmanızı Rica Ediyorum ve Charla ilgili Açıklama http://kholpashali.forumup.com/viewtopi ... holpashali Başlıkta Zamanı Gelince Açıklanacaktır...
Bilginize !!!
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
-
- Kadim Hidra Avcısı
Tabiki her çalınma olaylarına üzülürüm geçmiş olsun ancak Recki sevmiorum oda beni sevmior kan uyuşmazlığı 
- Kholpaxreck
- Sahaf Yardımcısı
Konuyu tartışmaya dönüştüren arkadaşlar ben sizin hangi birinizin konusuna el attım yorum yaptım adım geçmediği sürece ? Bu konu sevdiğim ve seven insanları bilgilendirmek amaçlı açılmış bir konudur lütfen muhabbetinizi başka konular üzerinden devam ettirin.Vander ayrıca beni tanır mısın ? kimim ? adım ne ? yaşım ne ? nerde ne yaparım ? Beni sevmemen için ne gibi nedenlerin var ? Benim senin hakkında bilgim var mı ? kimsin ? Ben Sevmediğim insanlar içinde bilgi sahibiyimdir bndan süphen olmasın.. Benim hayatımın hiçbir evresinde 1 saniye olsun kendi kendime bile ben vander isimli kisiyi sevmiyorum ve seviyorum diyip kafa yormadım kusura bakma..Sen kendi kendine bu kisi beni seviyor veya sevmiyor dedin mi bu hiçbir anlam ifade etmez.Ve rica ediyorum belli amaçlar için atladığın konulara bu konuyu dahil etme.Seni tanımıyorum sevmek ve sevmemek için hiçbir düşüncem yok.
KHoLPaSHaLıxReck
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
- Kholpaxreck
- Sahaf Yardımcısı
Bilgi amaçlıdır.. Dün gece yarısı charıma girdiğimde birçok şeyimin soyulduğu düşüncesiyle zaten bir kaç ay sonra bazı sebeplerden dolayı bırakacağım oyunu dün gece itibari ile bıraktığımı bu konuyu açarak açıklamıştım.Fakat bugün şifremi bilen arkadaşlarım tarafından bir şaka yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayım.Bu durumda asıl planlanmış olan birkaç ay sonra bırakma düşüncesi devam etmektedir yani bir süre daha aranızda bulunacağım.Bu konu gündem yaratmak için açılmış bir konu değildir.Öncelikle bunu herkezin bilmesini istiyorum.Konuya artık hiçkimsenin yorum yapmamasını rica ediyorum.Konu kilit.
KHoLPaSHaLıxReck
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
bu konu hala neden güncelleniyor
sorun çözülmedi mi ?
sorun çözülmedi mi ?
-
- Kadim Hidra Avcısı
Geçen olduğum konuda bana laf sokmaya ÇALIŞIODUN hatta snn yüzünden 1 hfta uzaklaştırılmıştm 
İnsan sevmediği kişilere nie laf atmak istesin
İnsan sevmediği kişilere nie laf atmak istesin