turkoxHAMSTER yazdı:ankada şuana kadar oyun lagından veya aşırı yüklenmeden 1 kere düştüm
Orda az kişi oldugu içindir bir yerde mesela bir serverda ne kadar fazla kişi olursa o serverin taşima limiti düşer ve lagı fazla olan oyuncu oyundan atilir
Yanlış ;
Az kişi olmasıyla alakası yok.
Bende Anka sunucusundanım ve nerdeyse hergün oyundan düşerim.
Ve bazende aşırı lag sorunu yaşarım.
Bu da iş yerinden oyuna katılmam dolayısıyla yani hem oyun hem iş le ilgilenmem den dolayı.
Kısacası bence ; internetle alakası yok pc yi fazla kullanmaktam dolayı , aynı anda bir kaç iş yaptığımdan dolayı kaynaklanıyor.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
turkoxHAMSTER yazdı:ankada şuana kadar oyun lagından veya aşırı yüklenmeden 1 kere düştüm
Orda az kişi oldugu içindir bir yerde mesela bir serverda ne kadar fazla kişi olursa o serverin taşima limiti düşer ve lagı fazla olan oyuncu oyundan atilir
Yanlış ;
Bu da iş yerinden oyuna katılmam dolayısıyla yani hem oyun hem iş le ilgilenmem den dolayı.
Kısacası bence ; internetle alakası yok pc yi fazla kullanmaktam dolayı , aynı anda bir kaç iş yaptığımdan dolayı kaynaklanıyor.
Yanlış ;
Zaten internet olamdan oyuna giremessiniz mantik
Ben ne diyorum , sen ne diyosun.
Oyundan düşmemin ve lagların sebebi birden fazla programı aynı anda çalıştırdığım içindi.
Yani senin söylediğinşe bunun ne alaksı var.
(İnternet olmadam oyuna giremezsin)
Ben bunumu anlatmak istedim.
abi bende hergün düşüyorumda oyunda bi kere düştüm o zamanda oyunda gm vardı çok kişi vardı düştüm ama hergün düşerim net gider berat cara girer öyle öyle
Furkan kardeşim.Beni bilirsin.
Söylediklerim veya yazdıklarım bir kerede anlaşılır.
Hiç bir zaman anlaşılma sorunu yaşamam.
Ama burda sinir olduğum nokta benim söylediğimle alakası olmayan bir açıklama görmek.
Ben ne dediğimi biliyorum ama malesef arkadaş ;
ukalaca bir tavır takınıp , ''internet olmasaydı oyun oynıyamazdın''
diye açıklama yapmış.
Benim söylediklerimle alakası olmayan bir yorum.
Sinir olmakta haklıyım