Bu Sene Fuara Katılırsak(!) Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Urfarecords
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Bu Sene Fuara Katılırsak(!) Öneri

Mesaj gönderen Urfarecords »

BunudaBanlayin yazdı:
Urfarecords yazdı:Birisi fuar olacak diye yazar. Birisi Fuar olmayacak diye yazar. Bazı ortaya karışıklarda Yenilik gelicek der ve hoppp birisi çıkar yenilik mi boşuna beklemeyin olm bitti oyun bittti yazar. Sorması ayıp Yenilik gelceğine, gelmeyeceğine ve Fuar olup olmayacağına dair elinizde bi kanıt varmı. ? Olup olmayacak gelip gelmeyecek arasında git gelde kaldım sizin yüzünüzden. Görende oyunda yetkili sanneder arkadaşları o kadar net konuşuyorlar ki :mrgreen: şekilsiniz ya
Yorumunu okurken bu saatte dayanamayıp sesli güldüm kardeşim :D eline sağlık güzek yazmışsın :)
:D Sağolasın kardeşim gerçekler güzeldir :)
Resim

Resim

Resim
Urfarecords
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Urfarecords »

Rivalxmelodi yazdı:
Urfarecords yazdı: Sorması ayıp Yenilik gelceğine, gelmeyeceğine ve Fuar olup olmayacağına dair elinizde bi kanıt varmı. ?
Kanıtları burda paylaşıp bana bilgi veren kişiyi zor durumda bırakmak istemem açıkçası. İnanıp inanmamak takibi de size kalmış birşey. Ama fuar zamanı geçince haklı olduğumu zaten göreceksiniz. Konuyu tartışmaya çekmeye gerek yok, iyi forumlar.
Yahu kardeşim bak sana bi kaç cümle yazayım şimdi. :) İstanbul Kıyamet Vakti Ekibinden bir kişi bile dışarıya oyunculara yenilik gelmeden bilgi vermesi yasaktır. :) Ki hadi tanıdığın oldu verdi diyelim forumlarda dolanıyor bu olay dilden dile. Hiç mi sana laf yetiştiren arkadaşının üst birimleri forumu görüp haberi olup fırça atmayacak. :) Oda fırça yiyince sana gelmiyecek mi gelecek. Bide diyorsun ya ' Kanıtları burda paylaşıp bana bilgi veren kişiyi zor durumda bırakmak istemem açıkcası.' diye Kanıt var senin tabirin ile ama atmıyorsun anladığım kadarıyla. Sadece klavye ile yazmayla kanıt olduğunu dile getiriyorsun bana göre bu yalan yazıdır. Başkasına gerçek bilgi gibi gelebilir. Öyle bir şey varsada arkadaşın sana bilgi verirken atlamış forumu okuyabileceklerini ve ona fırça atcaklarını uyarı alabileceğini :) NEYSE BEKLEYİP GÖRELİM BAAAALIIIM 8-)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Fuar falan yok. Nerull söyledi. Resmini atınca kaldrıyolar. Gören görmüştür.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

showmaster yazdı:Developerlerimiz , Game Masterlarımız , Forum Yetkililerimiz ve Siz Sayın Arkadaşlar Hepinize Merhabalar ;

Eğer ki olursa bu sene fuara katılırsak bir öncelikle yönetim olmak üzere bir önerim olacaktı. Yanlış hatırlamıyorsam 3 senedir fuar olmuyor. 3 senenin telafisini bu sene yapmak adına fuarda yarışmalar düzenlensin yalnız kazanana öyle 1000 akçe 2500 akçe gibi ödül değilde hatta dahada ileri gideceksek III kademe tılsımda değil bir miktar para ödülü verilsin.
Sonuçta bu oyuna kaç yıldır masraf yapılmadı ve bütçenin buna fazlasıyla uygun olduğunu düşünüyorum. Sizde oyuncularını düşündüğünüzü göstermek adına elinizi biraz taşın altına koyun. En kötüsünden Eşit oranda Ws turnuvası düzenlenir her sınıftan. Ben yazayımda en azından kimse yazmadı diyemeyin. Bu arada fuara 1.5 ay kaldı bilginize

İyi Forumlar.
düşünce guzelde be kardeşim ama ikv verecği en fazla tılsım en son fuarda bulunmuştuk arkadaşlarla ve başka oyun para ödülünü kazanan kişilere verdiğinde ikv deki gm yetkililer anca izlemekle kalmıştı o gün ne gülmüştük :) yazını görünce aklıma geldi birden ödülü gecelimde bi yenilik gelsin zaten millet razı olur kimse ödülü düşünmez bile
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Urfarecords yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:
Urfarecords yazdı: Sorması ayıp Yenilik gelceğine, gelmeyeceğine ve Fuar olup olmayacağına dair elinizde bi kanıt varmı. ?
Kanıtları burda paylaşıp bana bilgi veren kişiyi zor durumda bırakmak istemem açıkçası. İnanıp inanmamak takibi de size kalmış birşey. Ama fuar zamanı geçince haklı olduğumu zaten göreceksiniz. Konuyu tartışmaya çekmeye gerek yok, iyi forumlar.
Yahu kardeşim bak sana bi kaç cümle yazayım şimdi. :) İstanbul Kıyamet Vakti Ekibinden bir kişi bile dışarıya oyunculara yenilik gelmeden bilgi vermesi yasaktır. :) Ki hadi tanıdığın oldu verdi diyelim forumlarda dolanıyor bu olay dilden dile. Hiç mi sana laf yetiştiren arkadaşının üst birimleri forumu görüp haberi olup fırça atmayacak. :) Oda fırça yiyince sana gelmiyecek mi gelecek. Bide diyorsun ya ' Kanıtları burda paylaşıp bana bilgi veren kişiyi zor durumda bırakmak istemem açıkcası.' diye Kanıt var senin tabirin ile ama atmıyorsun anladığım kadarıyla. Sadece klavye ile yazmayla kanıt olduğunu dile getiriyorsun bana göre bu yalan yazıdır. Başkasına gerçek bilgi gibi gelebilir. Öyle bir şey varsada arkadaşın sana bilgi verirken atlamış forumu okuyabileceklerini ve ona fırça atcaklarını uyarı alabileceğini :) NEYSE BEKLEYİP GÖRELİM BAAAALIIIM 8-)
Ulan sen daha beni tanımıyorsun bile. Senin bildiğin şeylerin 10 kat fazlasini biliyorum. Bölge ne zaman gelicek gelince neler olcak hangi hatalar düzelecek hepsini biliyorum. Yönetimin resmi kanallardan açıklama yapması yasak ama ben öğreneceğimi zaten öğrendim sizinle paylaşsam ne olur paylaşmasam ne olur. O yüzden tanımadığın kişiler hakkında ön yargılı konuşma. Şimdi git cahil halinle takılmaya devam et
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

Rivalxmelodi yazdı:
Urfarecords yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:
Ulan sen daha beni tanımıyorsun bile. Senin bildiğin şeylerin 10 kat fazlasini biliyorum. Bölge ne zaman gelicek gelince neler olcak hangi hatalar düzelecek hepsini biliyorum. Yönetimin resmi kanallardan açıklama yapması yasak ama ben öğreneceğimi zaten öğrendim sizinle paylaşsam ne olur paylaşmasam ne olur. O yüzden tanımadığın kişiler hakkında ön yargılı konuşma. Şimdi git cahil halinle takılmaya devam et
Rivaxmelodi bu foruma troll lazımdıya sen geldin. Sizin gibi lamerler kendilerini bi cacık sanıp yok efendim ordan haber geldi şurdan akrabam söyledi ben öğreneceğimi öğrendim diyip burda ahkam kesmen yanlış. Arkadaşların dediği gibi kanıtın varsa paylaş herkes inansın. Kanıtın yoksa s..g burda milletin asabını da bozma
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Vezirx27 yazdı:Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu senede İKV fuara katılım göstermeyecek,
Yazdığın konuda gelirsek'de Vs turnuvası tamamen saçma ve zor olur. O kadar oyuncu tek tek şeçilip bir araya getirip vs atıcaklar, uğraşmazlar, gerekte duymazlar.
Vs atmak içinde herkesin kendine göre kombini ve özellikleri olması lazım. Fakat gördüğümüz üzere herkes aynı item herkes aynı tılsım, kritik çok atan kazanır. Oyunda rekabet kalmadı hiç şu isim efsane bu isim efsane diye bir şey kalmadı. Kopya itemler ile savaşılıyor ve savaşlarda sadece çoğunluk olan taraf kazanıyor.
Strateji yok, basit oynanış sistemi sundular iyice. Hangi oyunda görülmüştür ki full üstü dizili insanların birbirlerine tek atmaları ? Savaşma tutkusu kalmadı Depar atıyorsun 5 saniye sonra ölmüşşün, eskiden güzeldi Savunma ve Saldırı efsunları ön plandaydı şimdi saldırı Tılsımları tamamen çöp çünkü gerek duymuyorlar karakter düz olarak ıska vurmuş vurmamış.
Bir büyücümü kesicek bir Sert Vuruş bir Ağır vuruş yetiyor - lere kadar bile indiriyor.
Oyun gelişiminde hiç bir zaman savunmaya yönelik yenilik getirilmedi hep güç hep güç sonuş mu ? Böyle herkes tek vuruşta ölür.
Gelicek olan eklenti paketi yeni bölgeden ziyade şahsımca Karakter oynanış biçimi, yetenekler ve bir çok konuda oyunu akıcı hale getirilmesi lazım.
Konuyu biraz saptırmış bulundum sanırım ama yazdık artık :)

Sevgiler, iyi forumlar !

+1
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mutlakguven »

Elwing yazdı:Gamex fuarına katılıp katılmayacağımız henüz netleşmemiştir. Katılımımız söz konusu olursa sizlere duyurusu yapılacaktır.

Bilginize.
Hihi
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Vezirx27 yazdı:Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu senede İKV fuara katılım göstermeyecek,
Yazdığın konuda gelirsek'de Vs turnuvası tamamen saçma ve zor olur. O kadar oyuncu tek tek şeçilip bir araya getirip vs atıcaklar, uğraşmazlar, gerekte duymazlar.
Vs atmak içinde herkesin kendine göre kombini ve özellikleri olması lazım. Fakat gördüğümüz üzere herkes aynı item herkes aynı tılsım, kritik çok atan kazanır. Oyunda rekabet kalmadı hiç şu isim efsane bu isim efsane diye bir şey kalmadı. Kopya itemler ile savaşılıyor ve savaşlarda sadece çoğunluk olan taraf kazanıyor.
Strateji yok, basit oynanış sistemi sundular iyice. Hangi oyunda görülmüştür ki full üstü dizili insanların birbirlerine tek atmaları ? Savaşma tutkusu kalmadı Depar atıyorsun 5 saniye sonra ölmüşşün, eskiden güzeldi Savunma ve Saldırı efsunları ön plandaydı şimdi saldırı Tılsımları tamamen çöp çünkü gerek duymuyorlar karakter düz olarak ıska vurmuş vurmamış.
Bir büyücümü kesicek bir Sert Vuruş bir Ağır vuruş yetiyor - lere kadar bile indiriyor.
Oyun gelişiminde hiç bir zaman savunmaya yönelik yenilik getirilmedi hep güç hep güç sonuş mu ? Böyle herkes tek vuruşta ölür.
Gelicek olan eklenti paketi yeni bölgeden ziyade şahsımca Karakter oynanış biçimi, yetenekler ve bir çok konuda oyunu akıcı hale getirilmesi lazım.
Konuyu biraz saptırmış bulundum sanırım ama yazdık artık :)

Sevgiler, iyi forumlar !
Öncelikle uzun yorumun icin Teşekkürler ve cevap hakkı dogdu diye düşünüyorum ;

Hic fuara katildin mi bilmiyorum ama orada bir sene ws Turnuvası duzenlendi. Nasıl mı olacak söyle herkes isim yazdiracak ve kutuya koyacak kura ile yarismacilar secilecek hangi sınıf kim ile karsilacagin sansa kalmış bir şey .

Misal her gün 20 savaşçı 20 büyücü 20 sifaci yarisir ve herkese esit itemler dışında 4 tilsim ve ayritten isteyecekleri 3 item verilir . Misal defansif ws si uzun surecegi icin defansif ws olmaz ofansif ws olur ksa sürmesi adina böyle seyler yapilabilir .

Diyecegim su ki yapmak istedikten sonra olur cok zor bir sey degil umarım biraz anlatabilmisimdir.

Iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

düşünce guzelde be kardeşim ama ikv verecği en fazla tılsım en son fuarda bulunmuştuk arkadaşlarla ve başka oyun para ödülünü kazanan kişilere verdiğinde ikv deki gm yetkililer anca izlemekle kalmıştı o gün ne gülmüştük :) yazını görünce aklıma geldi birden ödülü gecelimde bi yenilik gelsin zaten millet razı olur kimse ödülü düşünmez bile[/quote]
aynen bunlar tanıtımı bırakıp ızlemeye basladılar sadece onlarmı degıl tabıkı butun fuardakı oyun tanıtımcıları ama ne guzel para odulu ve kupa da aldılar helal olsun be bızım oyun anca hıdrojen kadım falan verır :) hıc unutmam son fuarı ahmet avcı abımızede selam olsun
Carpie Diem

“Genel Etkileşim” sayfasına dön