Biz Daha İyisini YAKALAYANA Kadar En İyisi Bu!!!
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
Re: Biz Daha İyisini YAKALAYANA Kadar En İyisi Bu!!!
çember ile 15 bin üstü vurmak mümkün ben hidra geldiğinde 15 bin küsür vurmuştum şu aralar girmediğim için ne durumda bilmiyorum ama
achiwasha
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları

grup halinde karambol
ancak arkadaşlar çok iddialı
gerçek krıtıgını görmek için şifacını al arkada öyle vur yaratığın etrafında kimse olmasın
işte o zaman eyvallah çekilir
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

14 bin mi
ben er meydanında 17 bin küsür gördüm hatta sancaklar bizde yokken
ama huyum kurusun ki övünmeyi ve reklam yapmayı sevmeyen birisiyim marifet 14 bin vurmakta deil marifet o büyüyü kullana bilmektedir.Ve bu oyunda çemberci kullana bilecek çok az sayıda kişi var hemde çok çok az
Bunları asıl kullandım karakter BÜYÜCÜ olan bi kişi olarak söylüyorum.Neyse reklamlarada saygımız var.
Karabela--Karabüyücü--Karaşifa--Blacktrouble--Ergenekonxihsan
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
bana gatip gelen bı çok detay var bu resımde
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
en iyisimi peeeeeeeeeeh
meran kritik albüme bak orda 15 bn var 16 bne yakın hemde 
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
daha ıyısını yakalayan kadar yazdık dıkatınızı cekerım arkadaslar... Daha ıyısını vurdum merak etmeyın ama yakalamak muhım olan ınanmayan arkadaslara saygı duyarım daha yuksekte vurulabılır 17 bın vuran arkadas hemde ermeydanında ... Foton varmı ?????? varsa koyda gorelım ustelık orası er meydanı burası dısarsısı ermeydanı farklı bı olay . buyuculugunu bılemem cok ıyı kulanıyosan tebrıkler derım ama onu sen dersen sorun var. baskası sıyecek bu adam buyucu kullanıyor dıye ... tanıdıgım kadarıyla ve bana gore sen sadece sıfacısın..
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
- Ozelxharekat
- İri Fare Avcısı
Buz 15 bilgisi 15aldatmaz2012 yazdı:eger o vurusu yaptıysan senı gerçekten tebrık ederım cemberlede olsa guzel bır krtık ama kesınlıkle ustekı arkdasa katılmıyorum savascı kesıceksen kaçıcaksın sen bı çember atana kdr adam sana agır normal vurur alır elıne cıfteyı yattın zaten full yucelen adam agırla normal vurunca zaten gerıye 24 kusur bırşey kalıyor 3. yu vursa yarısı boşa gıdıyor o yuzden savascı kesmek ıcın dırenc kırma buz elektırık ve tesla kuresı kullanıcan ve savascı kesıceksen tesla şart normal vurusu dırenc kırma ıle 800 800 (5 puanda ) ayrıca sersemletmesı var zaten 1 kere sersemletse vs bıttı
Çember 15 bilgisi 15 direnc kırma alanı 15
geriside bildiğiniz gibi işte uyutmak için tesla küresi falan tesla küresi adamı kritik geldiğinde durdurur ben bi aralar çemberciydim ağlatıosun savascıları hiç senin dediğin gibi deil
Özelxharekat
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
Saygılarla
Ykysklyprensxx (49) Teknokorsan (49) Nirvanxcobain(39)
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
/Alkış.Galaktoz yazdı:daha ıyısını yakalayan kadar yazdık dıkatınızı cekerım arkadaslar... Daha ıyısını vurdum merak etmeyın ama yakalamak muhım olan ınanmayan arkadaslara saygı duyarım daha yuksekte vurulabılır 17 bın vuran arkadas hemde ermeydanında ... Foton varmı ?????? varsa koyda gorelım ustelık orası er meydanı burası dısarsısı ermeydanı farklı bı olay . buyuculugunu bılemem cok ıyı kulanıyosan tebrıkler derım ama onu sen dersen sorun var. baskası sıyecek bu adam buyucu kullanıyor dıye ... tanıdıgım kadarıyla ve bana gore sen sadece sıfacısın..
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
Er Meydanıyla sen daha dışarısını ayırt edemiyosun
Er Meydanı sancak bizde değil di diyorum o benim için avantaj deil dezavantaj dikkatini çekerim!
Hem dediğim gibi övünmesini seven birisi olmadığım için foto almam.Üzerin item olmayan büyüler , sanmayın ki üzerinizdeki itemlerle iyi vuruyosunuz.Bi büyünün üzerinde olmayan büyü hasar vuruşu ortalama normal kritikli hasarı 3 bin cıvarı iyi bi kritik gelse 4 bin lere kadar çıka biliyo, 15 puanda ateş direnci sıfırın altına düşmüşlere %50 ihtimalle 3 kat etki verir ( bunu ben deil oyun kurucuları diyor ).Buda demek oluyo ki sen normalde max 4 bin vurduysan 4x3=12 bin eder
+ orda printine dikkatli bakarsan Buz Büyücüsü üzerinde Savaşcı yeteneği olan Sert Vuruş etkisi var saten Buz Büyücüsü büyü dostumuzdur! dediği an (ki printinde gördüğüm kadarıyla demiş) senin büyü hasarın nerden baksan bi %60-70 düşüyo ki saten bunu oyunu mantığıyla oynayan birisi bilir.
Şimdi yanlışsam yorumları bekliyorum...!Karabüyücü (Tarhass + Cevriye full * lı takılan büyücü ATEŞLERİN EFENDİSİ) 
İyiki övünen birisi değilsin belli oluyor herkes gördü övünen birisi olmadıgını(Tarsshass cevriye ***) .. Kıskanacagına tebrik etsen daha cok alkıs alırsın emın ol .. bizi bilen biliyor fazla söze gerek yok..
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR