YENİ VİDEO TRAİLER !
Re: YENİ BÖLÜM TRAİLER !
Ulan Hakan yorgunluktan konu başlığını yanlış anladım bi heyecan :mrgreen:
Hayır öyle bir şey yok.Sora yazdı:Yeni bölüm demişsin o yüzden öyle anlamış.hakan1905 yazdı:Trailer film fragmanıdır yeni bölümü yayınlayamıyoruz çünkü seri değil kardeştedashii yazdı:Of trailere bak kardeş çok heyecanlandım lütfen bir an önce yayınla yeni bölümü
Gizlenmiş İçerikGöster

Ekşın başlıyor :mrgreen:EYUNAL yazdı:Ulan Hakan yorgunluktan konu başlığını yanlış anladım bi heyecan :mrgreen:
Gizlenmiş İçerikGöster

- busecalikk
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Time of Death
Başlığına dikkat et. "YENİ BÖLÜM TRAİLER !" diye. Arkadaş gayet doğru anlamış...hakan1905 yazdı:Hayır öyle bir şey yok.Sora yazdı:Yeni bölüm demişsin o yüzden öyle anlamış.hakan1905 yazdı:Trailer film fragmanıdır yeni bölümü yayınlayamıyoruz çünkü seri değil kardeştedashii yazdı:Of trailere bak kardeş çok heyecanlandım lütfen bir an önce yayınla yeni bölümü
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
Re: YENİ VİDEO TRAİLER !
LAN OLM AHAHAHAHHAHAJAJAJAJAAJAJAHHAHDHWİOOWKKNNDLWNWHWUİSKSSHSYSHHSHSHSHQJNWNXBNZMSMWLLQLQLPQPWOWUWSYSHZBNZNXMKXLLLAKBSBJWİJHAHQKAHSJWJSVHAUWQİBWBWUWUHSHAHBSHS
ADAMLARA YAZIK GÜNAH HARBİ GETİRİN YENİ.BÖLGEYİ
ADAMLARA YAZIK GÜNAH HARBİ GETİRİN YENİ.BÖLGEYİ
Öyle bir şey yok çıkar onu aklından !busecalikk yazdı:Başlığına dikkat et. "YENİ BÖLÜM TRAİLER !" diye. Arkadaş gayet doğru anlamış...hakan1905 yazdı:Hayır öyle bir şey yok.Sora yazdı:Yeni bölüm demişsin o yüzden öyle anlamış.hakan1905 yazdı:Trailer film fragmanıdır yeni bölümü yayınlayamıyoruz çünkü seri değil kardeştedashii yazdı:Of trailere bak kardeş çok heyecanlandım lütfen bir an önce yayınla yeni bölümü
Gizlenmiş İçerikGöster

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
adam telal tutup mahalle mahalle gezdirecek bu oyun oyuncularının kıymetini bilmiyor

- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Önce yeni bölge trailer yazıyor sonra degistirip yene video yaptırıyor sonrada millete sen yanlış okudun diyor ayıp kardeş yaptığında bi amacta yok orası ayrida neyse
Merhaba
Öncelikle konuyu açan arkadaşı hiçbir şekilde ciddiye almadım. O iletiyi yazma sebebim ise tamamen dalga geçmek amacıyla yazılmıştır. Arkadaşı ciddiye almamanın sebebi ise yukarda yazdığı iletilerden anlaşılmaktadır. Keyifli forumlar.
Öncelikle konuyu açan arkadaşı hiçbir şekilde ciddiye almadım. O iletiyi yazma sebebim ise tamamen dalga geçmek amacıyla yazılmıştır. Arkadaşı ciddiye almamanın sebebi ise yukarda yazdığı iletilerden anlaşılmaktadır. Keyifli forumlar.
WesTSooN