Yeniden Değerlendirme
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Re: Yeniden Değerlendirme
Grubu topladığında foto bekliyorum topluca 
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
bende gelirim 
Arkadaşlar şartlar belirginleşmeye başladı. Şartlar size uyuyorsa lütfen özel mesajla dönüş yapınız.
Sunucu olarak anka düşünülmektedir. Grubun haftada 1 veya 2 akşam 1-3 saat arası toplanarak oynaması düşünülmektedir.Grup içi sınıf dağılımı kafamda 2savaş-2büyü-2şifa şeklinde olup tüm maddeler gibi önerilerinize açıktır.
özel mesajla katılım talebinde bulunacak arkadaşlardan bir iletişim adresi (toplanma vakitlerini belirleyebilmek adına) oynamak istediği sınıf ve kendini tanıtmasını talep ediyorum.
Sunucu olarak anka düşünülmektedir. Grubun haftada 1 veya 2 akşam 1-3 saat arası toplanarak oynaması düşünülmektedir.Grup içi sınıf dağılımı kafamda 2savaş-2büyü-2şifa şeklinde olup tüm maddeler gibi önerilerinize açıktır.
özel mesajla katılım talebinde bulunacak arkadaşlardan bir iletişim adresi (toplanma vakitlerini belirleyebilmek adına) oynamak istediği sınıf ve kendini tanıtmasını talep ediyorum.
- busecalikk
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Şifacı katılmayı düşünüyorum dostum ben. Uyar size? 
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
grubun bir şeyler kesebilmesinin mümkün olması adına 1 4 1 sistemi uygun görüldü. şifacımız hazır büyüüler ve tank bekleniyor
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yni Bir yüz
Çok önceden düşündüğüm bir projeydi.Katılmak isterdim ama oyuna iş güç girecek durum yok fazla.Ama kitabeden philiye kadar olan kısmı nasıl yapacaksınız görmek isterdim.
Başarılar.
Bu arada solucanı 49 olunca kesin 42 de hadi solucana gidiyoz yapmayın
Başarılar.

eğer toparlanabilirsek ayrı bir konu başlığı altından sık sık fotoğraflarla ikv kamuoyunu bilgilendireceğimizden şüpheniz olmasınSARRAFIII yazdı:Çok önceden düşündüğüm bir projeydi.Katılmak isterdim ama oyuna iş güç girecek durum yok fazla.Ama kitabeden philiye kadar olan kısmı nasıl yapacaksınız görmek isterdim.
Başarılar.
- busecalikk
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Time of Death
Video konusu bendeikilemik yazdı:eğer toparlanabilirsek ayrı bir konu başlığı altından sık sık fotoğraflarla ikv kamuoyunu bilgilendireceğimizden şüpheniz olmasınSARRAFIII yazdı:Çok önceden düşündüğüm bir projeydi.Katılmak isterdim ama oyuna iş güç girecek durum yok fazla.Ama kitabeden philiye kadar olan kısmı nasıl yapacaksınız görmek isterdim.
Başarılar.
Bu arada solucanı 49 olunca kesin 42 de hadi solucana gidiyoz yapmayıntabi video çekmekten anlayan bir arkadaş aramıza katılırsa güzel rezillikler/deneyimler/eğlenceler/başarılar da izleyebilirsiniz :ugeek:
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran