+1reel yazdı:mstfmrt yazdı: o tuş çalışıyor evet en yakındaki düşmanı seçiyor fakat hatanı tam olarak anlamadım ama TAB tuşu da en yakındakini seçiyor bir kez daha bastığında ondan bir uzak olanı seçiyor yani o kadar da büyütülecek bir durum değil TAB tuşunu kullan
Tab tuşuna basılı tutunca iş görmüyor.
é tuşu na basılı tutunca seçtiği öldüğü takdirde otomatik olarak diğerini seçiyor.
Bence daha kullanışlı yanı olmaması eksidir .
é Hakkında
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: é Hakkında
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SenSiyeGeL
Oyun dışı çalışıyor evet ama oyunda çalışmıyor. TAB'ı ek kullanmıyorum ben.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
Merhaba;
Bahsettiğiniz sorun işletim sistemi ve oyunun uyuşmazlığından kaynaklanmaktadır.Sorunun giderilmesinin tek yolu mevcut işletim sisteminizi kaldırıp yeni işletim sistemi kurmanızdır.
Lenovo Y550, Lenovo Y-850 laptoplarımda aynı sorunla bende karşılaşmıştım.Elimden gelen her türlü yolu denememe rağmen sorun çözülmedi.İşletim sistemini kaldırıp kurduğumda sorunsuz bir şekilde çalıştı.
Bahsettiğiniz sorun işletim sistemi ve oyunun uyuşmazlığından kaynaklanmaktadır.Sorunun giderilmesinin tek yolu mevcut işletim sisteminizi kaldırıp yeni işletim sistemi kurmanızdır.
Lenovo Y550, Lenovo Y-850 laptoplarımda aynı sorunla bende karşılaşmıştım.Elimden gelen her türlü yolu denememe rağmen sorun çözülmedi.İşletim sistemini kaldırıp kurduğumda sorunsuz bir şekilde çalıştı.