TANRININKIRBACI'nın günlüğü [Meran]
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: TANRININKIRBACI'nın günlüğü [Meran]
En üstteki paragrafı oku zeki çocuksun anlayacağın dan eminim!

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

Sunucu
/color] Meran
Karakter Adı
/color] TANRININKIRBACI
Tarih
/color] 29/10/2015..
Betadan beri takip ettiğim ve inişli çıkışlı şekilde oynadığım bu oyun hayatım üzerinde mutlaka olumsuz etkileri oldu.Fakat kilit zamanlarda ara verme kararı aldığım zaman hayatım üzerindeki olumsuzlukları en aza indirebilmeyi başardım. 2014 yılının Aralık ayında üniversite hayatımın normal sürecinden fazla uzamaması için tekrar ara vermeye karar verdim (Olumlu etkilerini çok kısa zamanda aldım).Birazdan fotoğraflarını atacağım tılsımları, madenleri ve değerli eşyaları 2 yıl gibi kısa bir sürede yapmayı başarabildik.Gerçekten çok fazla şey yaptık bu 2 yıl sürecinde. Bazı arkadaşlar nasıl yaptın diye soracak olursalar.. Şahsi görüşüm olarak bu oyundaki birinci şey sağlam dostlar edinebilmektir ve onlarla beraber çalışmaktır..
Bu dostluklar tabiki kısa zamanda oluşmuyor.. Hatta bu süreçte ihanete uğrayabiliyor sunuz. Ben de bu şekilde 3 adet tılsım çaldırdım.Ama doğru arkadaşlıklar edinebilmeyi başardım. Neyse lafı fazla uzatmadan 1 yıla yakın zamandır girmediğim ( Loncama selam vermek için ayda 1 defa giriyorum..) oyundaki tılsımları atıyorum bu tılsımları bahsettiğim dostlarım kullanıyorlar.
Tılsım üretmek için topladığımız fakat vazgeçtiğimiz madenler

Büyücümde yansıttığım tılsımlara ek olarak bazı tılsımlardan 2 şer ve 3 çer bulunuyor bunların haricinde 4 adet tılsımımız bazı dostlarda kullanılmak üzere emanet duruyor..

İlk Büyübozma 3 reçetesi çıktığında dostlarımızla beraber aldığımız reçeteler..

Hiç birşeyi atmayın arkadaşlar ve mecbur kalmadıkça satmayın lazım olacağı gün gelecektir

Bu madenler ise kara gün dostu olarak bir köşeye attıklarımız içimde bizzat büyücümle kasarken topladığım ipek ve latexler en çok sevdiklerim..

Son olarak bir köşeye attığımız 2*3 milyar paramız vardı şifrelerini unutmuşum musait zamanda arkadaşlardan öğrenip onlarıda paylaşacağım
Not: Tek başıma yapmadım.. Buradan o dostlarıma sevgiler saygılar..
Karakter Adı
Tarih
Betadan beri takip ettiğim ve inişli çıkışlı şekilde oynadığım bu oyun hayatım üzerinde mutlaka olumsuz etkileri oldu.Fakat kilit zamanlarda ara verme kararı aldığım zaman hayatım üzerindeki olumsuzlukları en aza indirebilmeyi başardım. 2014 yılının Aralık ayında üniversite hayatımın normal sürecinden fazla uzamaması için tekrar ara vermeye karar verdim (Olumlu etkilerini çok kısa zamanda aldım).Birazdan fotoğraflarını atacağım tılsımları, madenleri ve değerli eşyaları 2 yıl gibi kısa bir sürede yapmayı başarabildik.Gerçekten çok fazla şey yaptık bu 2 yıl sürecinde. Bazı arkadaşlar nasıl yaptın diye soracak olursalar.. Şahsi görüşüm olarak bu oyundaki birinci şey sağlam dostlar edinebilmektir ve onlarla beraber çalışmaktır..
Bu dostluklar tabiki kısa zamanda oluşmuyor.. Hatta bu süreçte ihanete uğrayabiliyor sunuz. Ben de bu şekilde 3 adet tılsım çaldırdım.Ama doğru arkadaşlıklar edinebilmeyi başardım. Neyse lafı fazla uzatmadan 1 yıla yakın zamandır girmediğim ( Loncama selam vermek için ayda 1 defa giriyorum..) oyundaki tılsımları atıyorum bu tılsımları bahsettiğim dostlarım kullanıyorlar.
Tılsım üretmek için topladığımız fakat vazgeçtiğimiz madenler

Büyücümde yansıttığım tılsımlara ek olarak bazı tılsımlardan 2 şer ve 3 çer bulunuyor bunların haricinde 4 adet tılsımımız bazı dostlarda kullanılmak üzere emanet duruyor..

İlk Büyübozma 3 reçetesi çıktığında dostlarımızla beraber aldığımız reçeteler..

Hiç birşeyi atmayın arkadaşlar ve mecbur kalmadıkça satmayın lazım olacağı gün gelecektir

Bu madenler ise kara gün dostu olarak bir köşeye attıklarımız içimde bizzat büyücümle kasarken topladığım ipek ve latexler en çok sevdiklerim..

Son olarak bir köşeye attığımız 2*3 milyar paramız vardı şifrelerini unutmuşum musait zamanda arkadaşlardan öğrenip onlarıda paylaşacağım
Not: Tek başıma yapmadım.. Buradan o dostlarıma sevgiler saygılar..

-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Guzel Gorunuyor Kasab Basarilar. Begendim.
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

Kasa hesaplardan birinin şifresini buldum bu arada bütün nakit parayı güvenlik açısından bir hesapta tutmuyoruz birin şifresini hatırladım diğer arkadaşlarla karşılaşamadım diğer 2 hesap e.ö de yakın zamanda onlarıda atarım.

- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Kabile
Millet gunluk yaziyor sen maziye gidiyorsun be kocero
Carpie Diem
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

Daha önce bahsettim kasa karakterlere girmeye çalıştım fakat şifreyi hatırlayamadım oyuna girdiğimde arkadaşa denk geldim fotoğrafları almak için şifreyi aldım. Belirtiğim gibi bu konuyu sadece ileriki yıllarda geçmişe baktığımda bazı görsellerin bir köşede bulunması adına açtım.

- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Kabile
Devamı gelmedi neden 
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?