mstfmrt yazdı:Zevk Alarak ve Para Koymadan Dizmek istiyorsan: Şifacı
Vs atmak istiyorsan(Grup bölgelerine para koymadan zor gireceksin) : Savaşçı full büyücüleri bile kesmek çok basit
Bıkarak ve para koyarak oynamak istiyorsan: Büyücü
Oynamayı gerçekten bilen bir büyücüyü oynamayı bilen hiçbir savaşçı kesemez. Bu kadar net.
Vs atmak istiyorsan(Grup bölgelerine para koymadan zor gireceksin) : Savaşçı full büyücüleri bile kesmek çok basit
Oynamayı gerçekten bilen bir büyücüyü oynamayı bilen hiçbir savaşçı kesemez. Bu kadar net.
aynen
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR . AHMET ÖZ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
aynen
Bu arkadaşın 10 mesajının 5 i "aynen" dir. Moderatöre bildirildi.
Her karakterin kendine özel bir avantajı bir zayıflığı var.Tılsımsız şekilde savaşçıların üstün gelmesi muhtemel fakat can basan ayrıca max dizen bir şifacı savaşçıyı alt edebilir.Ama büyücüler tılsımsız şekilde savaşçıları çoğunlukla alt edemiyor nedeni ise durdurmayı veya dikkat dağıtmayı bozamaması.Gazaplı bir şifacıyı savaşçıyla çok rahat kesiyorum çok özel tılsımlar olmadıkça tabii.Büyücülerde bb3 tılsımı varsa çoğunlukla kaybederim ama elektrik (tek skill) olan büyücüleri biraz daha kolay kesebiliyorum.Ama bir büyücünün gazaplı bir şifaya karşı pek şansı yok.Sadede geleyim, tılsımsız bir büyücünün savaşçıya karşı pek bir şansı yoktur.Gazaplı bir şifa bir büyücüyü rahat alabilir.Benim favorim şifacıdır.Çünkü hem can basabilen hemde max hasarlı bir şifacı hem savaşçıyı hem büyücüyü alabilir (sivas kangal sayesinde).Tabi bunun için playerlik gerekir birazda.
Eski sisteme göre sana en güzel şekilde belirtirdim ama artık Tılsım geldi işler bozuldu, tılsımsız bir iş yapacağını sanmıyorum..
Savaşçı: Dayanaklılık ve sertliği ile bilinir, tılsımsız 0 oldu
Büyücü: Zayıflığı ve gücü ile bilinir, tılsımsız 0 oldu
Şifacı: Dayanıklılık ve kimyası ile bilinir, tılsımsız 0 oldu
Kardeş eğer bu oyunda hakikaten biyerlere gelmek istiyorsan ,sıkılmam diyorsan ve oyuna para yatırmayıda kabul ediyorsan bir büyücün olsun onu kas en iyi yere getir. Zaten diğer karakterlerini de büyücün sayesinde fullersin.