Anlatilmaz yasanirKabile yazdı:Xenotim düşünceTabipYarbay yazdı:Düsmeyince dusmuyor iste demek ben 1saat falan kasardim baktim dusmuyor birakiyordum baska bi faliyete geciyordum dusuncede devam malum insan hevesleniyorTOLGARDA yazdı:Bugün sadece örümcek kestim zaten tılsım da yok teker teker kesiyorum saatlerimi harcadım 150.000 kadar LP kastım her birinden 144 LP böylece 1000'den fazla örümcek kestiğimi anlıyoruz e plusta var çöpleri satarak gün boyu 2m anca kasabildim. Örümceklerden salgı düşme ihtimali ne kadar ki![]()
![]()
Örümcek Salgısı
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Örümcek Salgısı
Carpie Diem
- AlperenARAR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaslarında dedıgı gıbı sans meselesı.Mısal ben bugun yaklasık 1.5 saat kadar sag orste cıft slot alarak kastım.Duscegınden umudu kesınce bolgeye fılan bune sanssızlıktır fılan yazdım.O arada da klanda gaffara adam arıyorlardı bende son slotu alıp gıdeyım dedım.4 tane ırktan 3 xenotım dustu.Normalde 2 gunde bır xenotım alan bır ınsan olarak kalp krızı gecırıyordum

- GastroMagic
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Never Say Never
He eminönünde mi düşüyormuş tank olarak 3studan 3reçete ile ayrıldım :evil:BunudaBanlayin yazdı:Hiç unutmuyorum saat 00:00'da Salgı kasmaya başlamıştım ve saat 06:00'ya kadar hiçbir salgı düşmemişti. Sabah 09:00 da geldiğimde ise ilk gördüğüm büyücüye salgı düşürüp düşürmediğini sordum ve aldığım yanıt şuydu , "1 saat falan oldu 6 salgı düştü , ilk defa bu kadar çok düştü"
Orantısız bir şans oranı mevcut bu oyunda.
Eminönü sunucusunda çok düşüyor demişler fakat hiçbir alakası yok :!:
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Onda da beraber gruptaydıkGastroMagic yazdı:He eminönünde mi düşüyormuş tank olarak 3studan 3reçete ile ayrıldım :evil:BunudaBanlayin yazdı:Hiç unutmuyorum saat 00:00'da Salgı kasmaya başlamıştım ve saat 06:00'ya kadar hiçbir salgı düşmemişti. Sabah 09:00 da geldiğimde ise ilk gördüğüm büyücüye salgı düşürüp düşürmediğini sordum ve aldığım yanıt şuydu , "1 saat falan oldu 6 salgı düştü , ilk defa bu kadar çok düştü"
Orantısız bir şans oranı mevcut bu oyunda.
Eminönü sunucusunda çok düşüyor demişler fakat hiçbir alakası yok :!:
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
DDDD: )TabipYarbay yazdı:Anlatilmaz yasanirKabile yazdı:Xenotim düşünceTabipYarbay yazdı:Düsmeyince dusmuyor iste demek ben 1saat falan kasardim baktim dusmuyor birakiyordum baska bi faliyete geciyordum dusuncede devam malum insan hevesleniyorTOLGARDA yazdı:Bugün sadece örümcek kestim zaten tılsım da yok teker teker kesiyorum saatlerimi harcadım 150.000 kadar LP kastım her birinden 144 LP böylece 1000'den fazla örümcek kestiğimi anlıyoruz e plusta var çöpleri satarak gün boyu 2m anca kasabildim. Örümceklerden salgı düşme ihtimali ne kadar ki![]()
![]()
![]()
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
3 saattir örümcek kesiyorum 1 salgı bile atmadı , konu kirliliği yaratmamak için bu konuyu hortlatmak zorunda kaldım.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Endonezya'ya Sürgün Ettiğimiz kabilede bu aralar karışık olmuş geziniyor töbe est 
1 ay boyunca 43 tane kasmıştım günde 5 tane de çıkıyo çıkmadığı da oluyo önemli olan amaç uğruna gönül vermek
Sunucu: Teşkilat
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Karakter: legendKUKLUX
Sınıf : Büyücü
Karakter: KuKLuXcCc
Sınıf: Savaşçı
Karakter: Kukluxhealth
Sıınıf: Şifacı
Çöplerden gelen 2 Milyonu hor görmeyelim. Birde her öldüğümüzde örs yapmayalım lütfen.
Sanırım daha önce hiç örümceklerle savaşırken örsünüz bitmemiş.
İlk defa benim konum hortlatılmış. Mutlu oldumMobilSorun78 yazdı: ↑11 Ağu 2017 20:33 3 saattir örümcek kesiyorum 1 salgı bile atmadı , konu kirliliği yaratmamak için bu konuyu hortlatmak zorunda kaldım.