Beyazköşk sunucusunda MehmetSÖZEN'e pm (Private Message) Atmanız yeterli, size her konuda yardımcı olabilirim sanırım
Yardım edecek yokmu bana?
- MehmetSOZEN
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ütopia
Re: Yardım edecek yokmu bana?
Merhaba ikvcibeo,
Beyazköşk sunucusunda MehmetSÖZEN'e pm (Private Message) Atmanız yeterli, size her konuda yardımcı olabilirim sanırım
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Sana en büyük yardımı ben edeyim ne biliyormusun.
Derhal oyunu bırak ve bu forumu da terket.
Git kursa yada spora kayıt yaptır. Yada bir ise gir çalış. Sonra çok kafanı duvara vurursun vahdet abimin dediğini dinlemedim diye. Tatilini iyi degerlendir ve okuyorsan okulun kıymetini bil. Sorun varsa cevaplarım başka.
Git kursa yada spora kayıt yaptır. Yada bir ise gir çalış. Sonra çok kafanı duvara vurursun vahdet abimin dediğini dinlemedim diye. Tatilini iyi degerlendir ve okuyorsan okulun kıymetini bil. Sorun varsa cevaplarım başka.
- cihataltin
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
vahdet yazdı:Sana en büyük yardımı ben edeyim ne biliyormusun.
Katılıyorum
BİR GÜN BENDEN ŞİKAYET ETTİĞİN NE VARSA ÖZLEYECEKSİN.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Kayıtta eminönü yazıyor böyle bi sunucuda her zaman görevlerine yardım edecek birilerini bulursan fakat sürekli benle meşkul olsun diyorsan hic kendini yormana gerek yk bulamazsın bu oyunu oynicaksın maden her bişeyi kendi capanla yapmaya çalışacaksinki bi tad bi zevk versin sana öbür türlü boş oynarsın eğer görevlerde yardım istersen oyunda olursam seve ederim ama süreklide senin yanında olacak birisini bulamazsın diye düşünüyorum
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?