SUSTURULANLAR
- mertglr153
- Acemi Savaşçı
Re: SUSTURULANLAR
arklar bende susturuldum kac gun acaba susturuluyo
- KaRizmatikbuyu
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
BendE susturuldum Ben Hiç Küfür Etmem beLki roL yap KanaLından hareket cekmiş olabilirm ama küfür etmedim 2 gün susturuldum
тнє ∂єαтн тєαм
кαяιzмαтιквüуü
тυяαηα∂σѕιѕ
..öℓüмü єηѕєηιz∂є нιѕѕє∂ιη..!
уαşℓαηαяαк ∂єğιℓ, уαşαуαяαк тє¢яüвє кαzαηıℓıя.. zαмαη ιηѕαηℓαяı ∂єğιℓ, αямυтℓαяı σℓgυηℓαşтıяıя..!
кαяιzмαтιквüуü
тυяαηα∂σѕιѕ
уαşℓαηαяαк ∂єğιℓ, уαşαуαяαк тє¢яüвє кαzαηıℓıя.. zαмαη ιηѕαηℓαяı ∂єğιℓ, αямυтℓαяı σℓgυηℓαşтıяıя..!
- KaRizmatikbuyu
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hayır Birde yeni Bir car Acmıstım Karizmatixshifa die 5 leveL daha Esattan baska kimseyle konusmadım nasıl susturuldum anlamıyorum ya ttmail hesabıma mesaj geLmiş karizmatixshifa hesabımla rahatsız edıcı davranıslarda bulunmusum
тнє ∂єαтн тєαм
кαяιzмαтιквüуü
тυяαηα∂σѕιѕ
кαяιzмαтιквüуü
тυяαηα∂σѕιѕ
Sayın Yönetim Kullanıcılarınız Cevap Bekliyor Sizden.... Nerde Hani İkV Yönetimi
* bu susturulan arkadaşlar alım-satım yapamayacak !
* guruplara giremeyecekler
* görevleri olmayacak
* sohbetlere katılamayacaklar
* v.b. bir sürü aksamalar yaşanacak peki bu mağduriyeti kim üstlenecek plus paket alırken 10 kr eksik olsa alamayız ama ben 5 gün önce plus paket aldım hesabıma giremiyorum bu beş günün bedeli verilecek mi ? hayır
tşkler yönetim açıklamalarınız için ilginiz için biz nasılsa eyvallah der geçeriz sorun yok siz aynen devam edin alkışş
* bu susturulan arkadaşlar alım-satım yapamayacak !
* guruplara giremeyecekler
* görevleri olmayacak
* sohbetlere katılamayacaklar
* v.b. bir sürü aksamalar yaşanacak peki bu mağduriyeti kim üstlenecek plus paket alırken 10 kr eksik olsa alamayız ama ben 5 gün önce plus paket aldım hesabıma giremiyorum bu beş günün bedeli verilecek mi ? hayır
tşkler yönetim açıklamalarınız için ilginiz için biz nasılsa eyvallah der geçeriz sorun yok siz aynen devam edin alkışş
KÖŞK***ALAKURT***KÖŞK
- mertglr153
- Acemi Savaşçı
arkadaslar ben bıse yazıyom KARAKTERİNİZ BİR YÖNETİCİ TARAFINDAN SUSTURULMUSTUR DENIYO GUN YOKMU BUNDA (VARSA KAC GUN)
Merhaba,
Kullanıcılar tarafından gönderilen şikayetler İKV Destek Takımı tarafından incelenmektedir. Şikayetler kapsamlı şekilde sistemden incelenip cezalar uygulanmaktadır. Bu yüzden sebepsiz moderasyon olarak nitelendirdiğiniz bir moderasyon türünü kabul etmiyoruz.
Ceza alan kullanıcılarımız ceza alan hesaplarına ait e-posta adreslerini kontrol etmeliler.
Moderasyonlar hakkında konu açılmaması rica olunur. Konuyu kilitliyorum.
Kullanıcılar tarafından gönderilen şikayetler İKV Destek Takımı tarafından incelenmektedir. Şikayetler kapsamlı şekilde sistemden incelenip cezalar uygulanmaktadır. Bu yüzden sebepsiz moderasyon olarak nitelendirdiğiniz bir moderasyon türünü kabul etmiyoruz.
Ceza alan kullanıcılarımız ceza alan hesaplarına ait e-posta adreslerini kontrol etmeliler.
Moderasyonlar hakkında konu açılmaması rica olunur. Konuyu kilitliyorum.