Merandan Choosens Loncasından Vuslatta Süpriz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Re: Merandan Choosens Loncasından Vuslatta Süpriz

Mesaj gönderen acarrr »

Barbarosxhizir yazdı:
acarrr yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Hımm 13 yaşındaki bir çocuğa tamda yakışacak bir video:) bir defa girdim ve girdiğimde lodos olan chosensi ismette kesiyorduk loncadaki arkadaş larda girmene gerek yok her gün böyle diyince girmemin anlamı olmadığını farkettim zaten hergün caresizlikten biri klandan sovuyormus aciyi iliklerinize kadar hissetmisiniz oyundan ismetten cikamayinca tabi sıkılıp böyle şeylere zamanınızı harciyorsunuz :)
Savaş varken klandan yazılan yazılar sizde caresizlikden destek çağırın :)
gel gelelim sana carpediem loncaniz vardı nefes alamdiniz thug life ile choya girdiniz normal karsilarim isimize geldi fakat biz sizi kesmek icin ayni loncaya girme geregi duymuyoruz zaten sunucuda sizi kesmek icin siira bekleyen arkadslarimiz var neden ayni loncaya girelim ki organize olmak icin yetiyoruz zaten :)
Biz mi Thug Life ye girmişiz yohh uğaa :D
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

acarrr yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:
acarrr yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Hımm 13 yaşındaki bir çocuğa tamda yakışacak bir video:) bir defa girdim ve girdiğimde lodos olan chosensi ismette kesiyorduk loncadaki arkadaş larda girmene gerek yok her gün böyle diyince girmemin anlamı olmadığını farkettim zaten hergün caresizlikten biri klandan sovuyormus aciyi iliklerinize kadar hissetmisiniz oyundan ismetten cikamayinca tabi sıkılıp böyle şeylere zamanınızı harciyorsunuz :)
Savaş varken klandan yazılan yazılar sizde caresizlikden destek çağırın :)
gel gelelim sana carpediem loncaniz vardı nefes alamdiniz thug life ile choya girdiniz normal karsilarim isimize geldi fakat biz sizi kesmek icin ayni loncaya girme geregi duymuyoruz zaten sunucuda sizi kesmek icin siira bekleyen arkadslarimiz var neden ayni loncaya girelim ki organize olmak icin yetiyoruz zaten :)
Biz mi Thug Life ye girmişiz yohh uğaa :D
heycandan iyi okumamisin thug life ile choya girdiniz yani carpeidem ve thuglife 3 lonca birlestiniz choda biz sizi kesmek icin aynı lonca altında olmamamiza gerek yok :(
Resim
Resim
Resim
Resim
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Kişileri hedef alan tartışmaya dönüşecek konular açmamanızı rica ederim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön