Biz mi Thug Life ye girmişiz yohh uğaaBarbarosxhizir yazdı:gel gelelim sana carpediem loncaniz vardı nefes alamdiniz thug life ile choya girdiniz normal karsilarim isimize geldi fakat biz sizi kesmek icin ayni loncaya girme geregi duymuyoruz zaten sunucuda sizi kesmek icin siira bekleyen arkadslarimiz var neden ayni loncaya girelim ki organize olmak icin yetiyoruz zatenacarrr yazdı:Savaş varken klandan yazılan yazılar sizde caresizlikden destek çağırınBarbarosxhizir yazdı:Hımm 13 yaşındaki bir çocuğa tamda yakışacak bir video:) bir defa girdim ve girdiğimde lodos olan chosensi ismette kesiyorduk loncadaki arkadaş larda girmene gerek yok her gün böyle diyince girmemin anlamı olmadığını farkettim zaten hergün caresizlikten biri klandan sovuyormus aciyi iliklerinize kadar hissetmisiniz oyundan ismetten cikamayinca tabi sıkılıp böyle şeylere zamanınızı harciyorsunuz![]()
![]()
Merandan Choosens Loncasından Vuslatta Süpriz
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Re: Merandan Choosens Loncasından Vuslatta Süpriz
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
heycandan iyi okumamisin thug life ile choya girdiniz yani carpeidem ve thuglife 3 lonca birlestiniz choda biz sizi kesmek icin aynı lonca altında olmamamiza gerek yokacarrr yazdı:Biz mi Thug Life ye girmişiz yohh uğaaBarbarosxhizir yazdı:gel gelelim sana carpediem loncaniz vardı nefes alamdiniz thug life ile choya girdiniz normal karsilarim isimize geldi fakat biz sizi kesmek icin ayni loncaya girme geregi duymuyoruz zaten sunucuda sizi kesmek icin siira bekleyen arkadslarimiz var neden ayni loncaya girelim ki organize olmak icin yetiyoruz zatenacarrr yazdı:Savaş varken klandan yazılan yazılar sizde caresizlikden destek çağırınBarbarosxhizir yazdı:Hımm 13 yaşındaki bir çocuğa tamda yakışacak bir video:) bir defa girdim ve girdiğimde lodos olan chosensi ismette kesiyorduk loncadaki arkadaş larda girmene gerek yok her gün böyle diyince girmemin anlamı olmadığını farkettim zaten hergün caresizlikten biri klandan sovuyormus aciyi iliklerinize kadar hissetmisiniz oyundan ismetten cikamayinca tabi sıkılıp böyle şeylere zamanınızı harciyorsunuz![]()
![]()

Kişileri hedef alan tartışmaya dönüşecek konular açmamanızı rica ederim.