Sobee Varmış Ama...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Sobee Varmış Ama...

Mesaj gönderen tedashii »

alfredd yazdı:İKV yi piyasadan kaldıramazlar fakat satarlar, alacak kişide ingiliz yazılım şirketleri olur, yani benim bu mesajdan anladığım ttnet bu işi götüremiyor, oyun programcısı bulmaıyorlar, bende iş başvurusuna gittim ttnete ama seçeneklerini hiç beğenmedim sürekli kısıtlayıcı sistemler.

EMİN OLUN İKV Yİ BİTİREMEZLER BUNU AKLINIZDAN ÇIKARMAYINIZ...
Sence ingiliz yazılım şirketleri böyle bir oyunu satın alır mı ? Bu oyunu düzeltmek için çok masraf yapılır bence. Oyun motorunun ne kadar eski olduğu ortada,oyunda buglar bitmiyor,gün geçtikçe yeni yeni hileler çıkıyor. Karakter tip değiştirme seçeneği bile yok. Bu oyun bu saatten sonra değişmez, TTNET' de oyunu satamaz. Adamlar halinden memnun sürekli plus,akçe alan oyuncular var. Onlar oyuna para yatırmayı bıraksa belki o zaman gelişmeler yaşanabilir. Ama bu sistem hala böyle devam ederse bu oyundan hiç umut yok
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Detay yazdı:Sobee ekibi yok diyenler gelir yine de merak etmeyin.
Bu adam senin söylediğini yıllardır söylüyor @SOSYELDENEY
Resim
Ciao
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ciao »

Okumadim biri özet gecsin
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

SOSYELDENEY yazdı:Herkese Merhaba,

Nette biraz takılıyordum,gözüme Sobeenin 4 ay önce bir yerde ilan gözüme çarptı,şu çok övdüğünüz adam ilanı vermişti.Bir çok kez dile getirilmiştir yeni projeyle uğraşıldığı yeni bir MMORPG yazıyor linkedinde bu uzun süre var zaten bilmeyenler için yazayım dedim.

Resim

"Project Leader" yazıyor yani proje liderinin Ömer Kürşad Karamahmutoğlu beyefendiymiş.

Geçelim ilana...İlan yaklaşık 4 ay önce verilmiş ve sobeenin son oyunu olduğu belirtiliyor TTnet bünyesinde çalışıldığı için çok geniş olabilir Unreal Engine 3/4 ilede yapıldığı içinde grafik konusunda yeterli olabilir.Fakat artık tam anlamıyla oyunun tozlu raflara koyulduğu ortada...

Linkedinde yazdığına göre Murat AFŞAR'da hala Sobeede çalışmakta 2013 yılında attığı tasarımlarıda oyuna ait olabilir.

http://kazmamurat.cgsociety.org/

Daha ikv ile kimse ilgilenmiyecek oyun bitti malesef bu vakitten sonrada yeni oyunları için çalışacaklardır.Bekleyip görelim...Yeni oyunu oynarız belki xd

Son oyunu değişik manalara gelebilir. I can Footbal kapandı Süpercan Serisi bitti ve şu anda kalan tek ve son oyunu İstanbul Kıyamet Vakti . Belkide oyunu Unreal motoruna taşıyacaklar desem Polyannacılık mı yapmış olurum ?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

kerimcan123 yazdı:
SOSYELDENEY yazdı:Herkese Merhaba,

Nette biraz takılıyordum,gözüme Sobeenin 4 ay önce bir yerde ilan gözüme çarptı,şu çok övdüğünüz adam ilanı vermişti.Bir çok kez dile getirilmiştir yeni projeyle uğraşıldığı yeni bir MMORPG yazıyor linkedinde bu uzun süre var zaten bilmeyenler için yazayım dedim.

"Project Leader" yazıyor yani proje liderinin Ömer Kürşad Karamahmutoğlu beyefendiymiş.

Geçelim ilana...İlan yaklaşık 4 ay önce verilmiş ve sobeenin son oyunu olduğu belirtiliyor TTnet bünyesinde çalışıldığı için çok geniş olabilir Unreal Engine 3/4 ilede yapıldığı içinde grafik konusunda yeterli olabilir.Fakat artık tam anlamıyla oyunun tozlu raflara koyulduğu ortada...

Resim

Linkedinde yazdığına göre Murat AFŞAR'da hala Sobeede çalışmakta 2013 yılında attığı tasarımlarıda oyuna ait olabilir.

http://kazmamurat.cgsociety.org/

Daha ikv ile kimse ilgilenmiyecek oyun bitti malesef bu vakitten sonrada yeni oyunları için çalışacaklardır.Bekleyip görelim...Yeni oyunu oynarız belki xd

Son oyunu değişik manalara gelebilir. I can Footbal kapandı Süpercan Serisi bitti ve şu anda kalan tek ve son oyunu İstanbul Kıyamet Vakti . Belkide oyunu Unreal motoruna taşıyacaklar desem Polyannacılık mı yapmış olurum ?
Polyannacılık değil :) Emin ol değil
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sparineus »

KARADAVUTs yazdı:
TOLGARDA yazdı:
alfredd yazdı:İKV yi piyasadan kaldıramazlar fakat satarlar, alacak kişide ingiliz yazılım şirketleri olur, yani benim bu mesajdan anladığım ttnet bu işi götüremiyor, oyun programcısı bulmaıyorlar, bende iş başvurusuna gittim ttnete ama seçeneklerini hiç beğenmedim sürekli kısıtlayıcı sistemler.

EMİN OLUN İKV Yİ BİTİREMEZLER BUNU AKLINIZDAN ÇIKARMAYINIZ...
+1

En Azından ikv'yi ingilizler alsa daha başka bölgeler yeni eklentiler çıkar.
+2
Recep Uncle mı dicez? Ayrıca +1 olayı katılma belirt eder,kendi kişiliğin ikilikse onu bilemem.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Emperyalist Güçlerin Oyunumuza El Atmasına İzin Vermemeliyiz. Gerekirse Oyun Kapansın Hiç İlerlemesin. Türk Oyununu Bir İngiliz veya Amerikalıya Satacak Duruma Gelmemeliyiz. Zaten Her Yerde Her Şeyde Amerika İngiltere.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Emperyalist Güçlerin Oyunumuza El Atmasına İzin Vermemeliyiz. Gerekirse Oyun Kapansın Hiç İlerlemesin. Türk Oyununu Bir İngiliz veya Amerikalıya Satacak Duruma Gelmemeliyiz. Zaten Her Yerde Her Şeyde Amerika İngiltere Bu Düzen Böyle Gitmez. Oyun Bile Olsa, Karşı Durmalıyız. 8-)
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

Konu güncel herkes görsün artık bu oyunla ilgilenilmediği.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Ciao yazdı:Okumadim biri özet gecsin
mayalara göre oyunun sonu gelmiş diyorlar
Resim