Sence ingiliz yazılım şirketleri böyle bir oyunu satın alır mı ? Bu oyunu düzeltmek için çok masraf yapılır bence. Oyun motorunun ne kadar eski olduğu ortada,oyunda buglar bitmiyor,gün geçtikçe yeni yeni hileler çıkıyor. Karakter tip değiştirme seçeneği bile yok. Bu oyun bu saatten sonra değişmez, TTNET' de oyunu satamaz. Adamlar halinden memnun sürekli plus,akçe alan oyuncular var. Onlar oyuna para yatırmayı bıraksa belki o zaman gelişmeler yaşanabilir. Ama bu sistem hala böyle devam ederse bu oyundan hiç umut yokalfredd yazdı:İKV yi piyasadan kaldıramazlar fakat satarlar, alacak kişide ingiliz yazılım şirketleri olur, yani benim bu mesajdan anladığım ttnet bu işi götüremiyor, oyun programcısı bulmaıyorlar, bende iş başvurusuna gittim ttnete ama seçeneklerini hiç beğenmedim sürekli kısıtlayıcı sistemler.
EMİN OLUN İKV Yİ BİTİREMEZLER BUNU AKLINIZDAN ÇIKARMAYINIZ...
Sobee Varmış Ama...
Re: Sobee Varmış Ama...
WesTSooN
Bu adam senin söylediğini yıllardır söylüyor @SOSYELDENEYDetay yazdı:Sobee ekibi yok diyenler gelir yine de merak etmeyin.
Okumadim biri özet gecsin
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
SOSYELDENEY yazdı:Herkese Merhaba,
Nette biraz takılıyordum,gözüme Sobeenin 4 ay önce bir yerde ilan gözüme çarptı,şu çok övdüğünüz adam ilanı vermişti.Bir çok kez dile getirilmiştir yeni projeyle uğraşıldığı yeni bir MMORPG yazıyor linkedinde bu uzun süre var zaten bilmeyenler için yazayım dedim.
"Project Leader" yazıyor yani proje liderinin Ömer Kürşad Karamahmutoğlu beyefendiymiş.
Geçelim ilana...İlan yaklaşık 4 ay önce verilmiş ve sobeenin son oyunu olduğu belirtiliyor TTnet bünyesinde çalışıldığı için çok geniş olabilir Unreal Engine 3/4 ilede yapıldığı içinde grafik konusunda yeterli olabilir.Fakat artık tam anlamıyla oyunun tozlu raflara koyulduğu ortada...
Linkedinde yazdığına göre Murat AFŞAR'da hala Sobeede çalışmakta 2013 yılında attığı tasarımlarıda oyuna ait olabilir.
http://kazmamurat.cgsociety.org/
Daha ikv ile kimse ilgilenmiyecek oyun bitti malesef bu vakitten sonrada yeni oyunları için çalışacaklardır.Bekleyip görelim...Yeni oyunu oynarız belki xd
Son oyunu değişik manalara gelebilir. I can Footbal kapandı Süpercan Serisi bitti ve şu anda kalan tek ve son oyunu İstanbul Kıyamet Vakti . Belkide oyunu Unreal motoruna taşıyacaklar desem Polyannacılık mı yapmış olurum ?

- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Polyannacılık değilkerimcan123 yazdı:SOSYELDENEY yazdı:Herkese Merhaba,
Nette biraz takılıyordum,gözüme Sobeenin 4 ay önce bir yerde ilan gözüme çarptı,şu çok övdüğünüz adam ilanı vermişti.Bir çok kez dile getirilmiştir yeni projeyle uğraşıldığı yeni bir MMORPG yazıyor linkedinde bu uzun süre var zaten bilmeyenler için yazayım dedim.
"Project Leader" yazıyor yani proje liderinin Ömer Kürşad Karamahmutoğlu beyefendiymiş.
Geçelim ilana...İlan yaklaşık 4 ay önce verilmiş ve sobeenin son oyunu olduğu belirtiliyor TTnet bünyesinde çalışıldığı için çok geniş olabilir Unreal Engine 3/4 ilede yapıldığı içinde grafik konusunda yeterli olabilir.Fakat artık tam anlamıyla oyunun tozlu raflara koyulduğu ortada...
Linkedinde yazdığına göre Murat AFŞAR'da hala Sobeede çalışmakta 2013 yılında attığı tasarımlarıda oyuna ait olabilir.
http://kazmamurat.cgsociety.org/
Daha ikv ile kimse ilgilenmiyecek oyun bitti malesef bu vakitten sonrada yeni oyunları için çalışacaklardır.Bekleyip görelim...Yeni oyunu oynarız belki xd
Son oyunu değişik manalara gelebilir. I can Footbal kapandı Süpercan Serisi bitti ve şu anda kalan tek ve son oyunu İstanbul Kıyamet Vakti . Belkide oyunu Unreal motoruna taşıyacaklar desem Polyannacılık mı yapmış olurum ?
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Recep Uncle mı dicez? Ayrıca +1 olayı katılma belirt eder,kendi kişiliğin ikilikse onu bilemem.KARADAVUTs yazdı:TOLGARDA yazdı:+1alfredd yazdı:İKV yi piyasadan kaldıramazlar fakat satarlar, alacak kişide ingiliz yazılım şirketleri olur, yani benim bu mesajdan anladığım ttnet bu işi götüremiyor, oyun programcısı bulmaıyorlar, bende iş başvurusuna gittim ttnete ama seçeneklerini hiç beğenmedim sürekli kısıtlayıcı sistemler.
EMİN OLUN İKV Yİ BİTİREMEZLER BUNU AKLINIZDAN ÇIKARMAYINIZ...
En Azından ikv'yi ingilizler alsa daha başka bölgeler yeni eklentiler çıkar.
+2

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Emperyalist Güçlerin Oyunumuza El Atmasına İzin Vermemeliyiz. Gerekirse Oyun Kapansın Hiç İlerlemesin. Türk Oyununu Bir İngiliz veya Amerikalıya Satacak Duruma Gelmemeliyiz. Zaten Her Yerde Her Şeyde Amerika İngiltere.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Emperyalist Güçlerin Oyunumuza El Atmasına İzin Vermemeliyiz. Gerekirse Oyun Kapansın Hiç İlerlemesin. Türk Oyununu Bir İngiliz veya Amerikalıya Satacak Duruma Gelmemeliyiz. Zaten Her Yerde Her Şeyde Amerika İngiltere Bu Düzen Böyle Gitmez. Oyun Bile Olsa, Karşı Durmalıyız.
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Konu güncel herkes görsün artık bu oyunla ilgilenilmediği.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
mayalara göre oyunun sonu gelmiş diyorlarCiao yazdı:Okumadim biri özet gecsin