Mobilsorun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Mobilsorun

Mesaj gönderen Sparineus »

KARADAVUTs yazdı:
mobilsorun yazdı:
DoguI yazdı:
mobilsorun yazdı:
EsTHeR yazdı:Trafoya girmiştir -;)
qapaq sana Esther. :twisted: :twisted:
Mobil uzun süredir yoksun be kardeş :D
Görünce sevindim seni.
Teşekkür ederim, özelden de yazdım görmedin sanırım :P Uzun bir süre ceza almıştım forum yetkilisi tarafından. Tekrarlanmaz ise aranızdayım :)

Sadece senin için demiyorum.Ne olursa olsun.Kim ne yapıyorsa ne halt işliyorsa gelipte onu söylemen, üstüne bir de küfür atarsan Süresiz ban yemediğine dua etmelisin.
İyi forumlar. !
Sadece senin için demiyorum,ne olursa olsun.Kim ne yapıyorsa ne halt işliyorsa işlesin.Ama post kasanlar,foruma sadece kavga çıkartmak için girenler,forumun seviyesini düşürenler süresiz ban yemediğine dua etsin.İyi forumlar.!
!!!
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Düşmanın ne kadar çok olursa merteben , makamın o kadar yüce olur :) yaşayın düşmanlarım :)
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

KARADAVUTs yazdı:Düşmanın ne kadar çok olursa merteben , makamın o kadar yüce olur :) yaşayın düşmanlarım :)
G!?'ünden element uydurur gibi laf uydurma,düşmanı kazanmak ve düşman edinmek farklıdır.Ve imzan hakkında;
Üstü kapalı Türkiye için siyaset yapma,burası forum.Bunu dememe gerek bile yok sanırım ki bir Türk olduğunu düşünüyorum.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Sparineus yazdı:
KARADAVUTs yazdı:Düşmanın ne kadar çok olursa merteben , makamın o kadar yüce olur :) yaşayın düşmanlarım :)
G!?'ünden element uydurur gibi laf uydurma,düşmanı kazanmak ve düşman edinmek farklıdır.Ve imzan hakkında;
Üstü kapalı Türkiye için siyaset yapma,burası forum.Bunu dememe gerek bile yok sanırım ki bir Türk olduğunu düşünüyorum.
Edebiyat anlaşıyın ilkokul 1.sınıf 1, öyle bi şeysin ki seni düşman olarak bile sayamıyorum çünkü düşman olacak bi tip yok sende masum bi şeye benziyorsun cahil - 2 , imza da siyaset değil aksi söylendiği için kelime haznende olmadığını da bildiğim için cahilliğine veriyorum 3 :) Bir de ben türk değilim KÜRT vatandaşıyım 4.
Bir daha da benim yorumlarımın altında da boş boş konuşmalar yazmayın 5.
hadi iyi forumlar 6.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

SOSYELDENEY yazdı:
KARADAVUTs yazdı:
Sparineus yazdı:
Edebiyat anlaşıyın ilkokul 1.sınıf 1, öyle bi şeysin ki seni düşman olarak bile sayamıyorum çünkü düşman olacak bi tip yok sende masum bi şeye benziyorsun cahil - 2 , imza da siyaset değil aksi söylendiği için kelime haznende olmadığını da bildiğim için cahilliğine veriyorum 3 :) Bir de ben türk değilim KÜRT vatandaşıyım 4.
Bir daha da benim yorumlarımın altında da boş boş konuşmalar yazmayın 5.
hadi iyi forumlar 6.
Tartışmak istemiyorum,ufak şeylerede takılmam ama TÜRK'Ü küçük yazıp kürtü büyük yazmak hangi kafa? ve Türkiye Cumhuriyeti kimliğine sahip değilmisin?Kaldır at o kimliğini o zaman ne eğitim hakkından yararlanırsın nede sağlık kürt vatandaşı olarak takılırsın.

benim yazdığımın tam tersini yazmışsın :) bana laf atmaya hakkın yok şuan kardeş sesini kısaltıp fazla uzatma istersen !
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhabalar;

Konu tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Lütfen bu şekilde forum platformunda münakaşa ederek diğer oyuncuları rahatsız etmekten, konularını amacından saptırmaktan kaçınınız. Aksi takdirde hesaplarınıza moderasyon uygulanacağını belirtmek isterim.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön