savaşçı afaat,reisinyeri ömerx
şifacı ozamanlar pek yoktu ama leonar ws ciydi yani göze çarpan
farukulusoyda eskilerde iyiydi fakat 3 skil anlayışı çıktı bozuldu
Gökhan Bunu Sen Yazmış Olamazsın Kardeşimcitroenn yazdı:kuklacı sunucusunda eskileride sayarsam büyücü olarak hercüles,weyron,uniforsalatalık,ihtiyarbüyücü
savaşçı afaat,reisinyeri ömerx
şifacı ozamanlar pek yoktu ama leonar ws ciydi yani göze çarpan
farukulusoyda eskilerde iyiydi fakat 3 skil anlayışı çıktı bozulduama iyisin iyi
ben neye ayar oluyorum kanka biliyon mu bu yunus müptezelini kestikce ben kesilmedim demesi ayar ediyo benicitroenn yazdı:hala 2 skil mi ws atıyosun kanka ya ben senin karakterliğini seviyorum asla geri adım atmıyosun hero mero diyosun zaten direnç item 3 skil atsan senden iyisi mezarda
Artık oyunla pek alakam yok ve büyücü karakterim de yok. Saydıkların tarih oldu be yunus artık oyunu oynamıyorlarherqele yazdı:Savaşçıda Wamosbien,Theslien tartışmasızBüyücüde Acshinitzer,Wildman,Endlesslovefire,İhtiyarbüyücü ,bloodres büyücüler biraz fazla oldu ama bu saydıklarım genelde kafa kafaya gidiyor
)
ECHO yazdı:ben neye ayar oluyorum kanka biliyon mu bu yunus müptezelini kestikce ben kesilmedim demesi ayar ediyo benicitroenn yazdı:hala 2 skil mi ws atıyosun kanka ya ben senin karakterliğini seviyorum asla geri adım atmıyosun hero mero diyosun zaten direnç item 3 skil atsan senden iyisi mezardaulan kabul et delikanlı gibi işde demi.. beni de kesen oluyo biz kesilmedik demiyoz . 1 kereye mahsuz deyildir 1 ci baş büyücü olmak
idda koydugun her an da büyücü illaki çıkar kesilirsin veya kazanırsın yanlışmıyım gökhan
Haklısın kankscitroenn yazdı:Bosver faruk iyisin de gec bu lafim herkes icin gecerli
Sen Hayallerinin Peşinden koş Senin için en iyisi oLeonidans yazdı:ECHO yazdı:ben neye ayar oluyorum kanka biliyon mu bu yunus müptezelini kestikce ben kesilmedim demesi ayar ediyo benicitroenn yazdı:hala 2 skil mi ws atıyosun kanka ya ben senin karakterliğini seviyorum asla geri adım atmıyosun hero mero diyosun zaten direnç item 3 skil atsan senden iyisi mezardaulan kabul et delikanlı gibi işde demi.. beni de kesen oluyo biz kesilmedik demiyoz . 1 kereye mahsuz deyildir 1 ci baş büyücü olmak
idda koydugun her an da büyücü illaki çıkar kesilirsin veya kazanırsın yanlışmıyım gökhan
UzmanLığa Sadece iki ay'ım Kaldı Bu Süre Zaafında İddalı Büyücüler /f İhTiYaRxxBüYüCü Ulaşabilirsiniz. Faruk Sen beni Anca Rüyanda Kesersin Koç. hem oyundan ağlıyosun Hem forumdan Böle olcanı bilseydim inan kesmezdim Seni![]()