SUNUCUNUN EN LERİ **

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gods Ofthe Game

Re: SUNUCUNUN EN LERİ **

Mesaj gönderen citroenn »

kuklacı sunucusunda eskileride sayarsam büyücü olarak hercüles,weyron,uniforsalatalık,ihtiyarbüyücü
savaşçı afaat,reisinyeri ömerx
şifacı ozamanlar pek yoktu ama leonar ws ciydi yani göze çarpan
farukulusoyda eskilerde iyiydi fakat 3 skil anlayışı çıktı bozuldu :D ama iyisin iyi
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Luxury Exclusive

Mesaj gönderen ECHO »

citroenn yazdı:kuklacı sunucusunda eskileride sayarsam büyücü olarak hercüles,weyron,uniforsalatalık,ihtiyarbüyücü
savaşçı afaat,reisinyeri ömerx
şifacı ozamanlar pek yoktu ama leonar ws ciydi yani göze çarpan
farukulusoyda eskilerde iyiydi fakat 3 skil anlayışı çıktı bozuldu :D ama iyisin iyi
Gökhan Bunu Sen Yazmış Olamazsın Kardeşim :D
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hala 2 skil mi ws atıyosun kanka ya ben senin karakterliğini seviyorum asla geri adım atmıyosun hero mero diyosun zaten direnç item 3 skil atsan senden iyisi mezarda
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

citroenn yazdı:hala 2 skil mi ws atıyosun kanka ya ben senin karakterliğini seviyorum asla geri adım atmıyosun hero mero diyosun zaten direnç item 3 skil atsan senden iyisi mezarda
ben neye ayar oluyorum kanka biliyon mu bu yunus müptezelini kestikce ben kesilmedim demesi ayar ediyo beni :D ulan kabul et delikanlı gibi işde demi.. beni de kesen oluyo biz kesilmedik demiyoz . 1 kereye mahsuz deyildir 1 ci baş büyücü olmak :D idda koydugun her an da büyücü illaki çıkar kesilirsin veya kazanırsın yanlışmıyım gökhan :D
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Definder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen Definder »

Ben :P :lol: :lol:
Yunus Emre Öğütcan
DeFeNDeR
BETA - 29 - 39 : DEFİNDER
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tedashii »

herqele yazdı:Savaşçıda Wamosbien,Theslien tartışmasız :) Büyücüde Acshinitzer,Wildman,Endlesslovefire,İhtiyarbüyücü ,bloodres büyücüler biraz fazla oldu ama bu saydıklarım genelde kafa kafaya gidiyor :))
Artık oyunla pek alakam yok ve büyücü karakterim de yok. Saydıkların tarih oldu be yunus artık oyunu oynamıyorlar :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bosver faruk iyisin de gec bu lafim herkes icin gecerli
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Leonidans »

ECHO yazdı:
citroenn yazdı:hala 2 skil mi ws atıyosun kanka ya ben senin karakterliğini seviyorum asla geri adım atmıyosun hero mero diyosun zaten direnç item 3 skil atsan senden iyisi mezarda
ben neye ayar oluyorum kanka biliyon mu bu yunus müptezelini kestikce ben kesilmedim demesi ayar ediyo beni :D ulan kabul et delikanlı gibi işde demi.. beni de kesen oluyo biz kesilmedik demiyoz . 1 kereye mahsuz deyildir 1 ci baş büyücü olmak :D idda koydugun her an da büyücü illaki çıkar kesilirsin veya kazanırsın yanlışmıyım gökhan :D

UzmanLığa Sadece iki ay'ım Kaldı Bu Süre Zaafında İddalı Büyücüler /f İhTiYaRxxBüYüCü Ulaşabilirsiniz. Faruk Sen beni Anca Rüyanda Kesersin Koç. hem oyundan ağlıyosun Hem forumdan Böle olcanı bilseydim inan kesmezdim Seni :(
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

citroenn yazdı:Bosver faruk iyisin de gec bu lafim herkes icin gecerli
Haklısın kanks
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

Leonidans yazdı:
ECHO yazdı:

UzmanLığa Sadece iki ay'ım Kaldı Bu Süre Zaafında İddalı Büyücüler /f İhTiYaRxxBüYüCü Ulaşabilirsiniz. Faruk Sen beni Anca Rüyanda Kesersin Koç. hem oyundan ağlıyosun Hem forumdan Böle olcanı bilseydim inan kesmezdim Seni :(
Sen Hayallerinin Peşinden koş Senin için en iyisi o :D Ayrıca Rüyama Girecek Kadar Gözümde hiç bi zaman büyütmedim seni :D Kendini Avutmaya Devam Hadi ileti kalabalıgı yapma
FARUKULUSOY
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön