Steam ile anlaşma falan yapın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Steam ile anlaşma falan yapın

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

CARVALHO yazdı:
IIHYPNOSII yazdı:He mevlüt duysun seni adam barselonada gününü gün ediyor duysun seni
Ah be Fevzi,desene arkadaşa ne şirket var ne müdür
Lanet olası bir zorluğu var :) oyunumuzda yönetici vardır elbet lakin hayat şartları bazen acı bazen tatlı bazen çaresiz :( ama İSTANBUL KIYAMET VAKTİ hiç bir zaman çaresiz kalmadı hep bir umut var :) çemberlitaş konuşma balonunu hatırlayın Umudunu kaybetme -_-
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Umutlarla daha kaç sene geçicek ya. tabi geçmicek sıradan bi android oyunundan hallice bi şey kaldı bizim oyunun hali. herşeye çok geç kalındı bundan sonrada başlamak kolay değil. ha ben bile bi şeyleri umutla bekliyorum bak mesela ikv yi bıraktıktan sonra bendeki o boşluğu dolduran oyun allods online bile steam greenlight'dan yeşil ışık aldı(yani steam ile anlaşılıp oyun steam üzerinden oynanıcak) bu beni çok sevindirdi mesela acaip hemde. çünkü allods çok geniş bi oyun ama eksileri çoktu tr serverı baya kötüydü sonra eu ile birleştirdiler falan çok oyuncu kaybetti ama o hikaye beni hep kendine çekmiştir şimdi allods ikv gibi ölmeye yüz tutmuş bi oyun olmaktan çok elinde büyük bi şansı olan oyun olucak ve steam üzerinden baya oyuncu kazanıcak.
Hiçmi düşünmüyosunuz yöneticilere soruyorum. atın şu oyunu steam greenlighte açın başlığını foruma bi kaç bin evet gelir bence. ilk başta ben atarım. yapın bi açıklama böyle böyle gelişmelere ön ayak olucak millet sırf bunu duyduğu için steam hesabı açar evetler. çok sadık oyuncusu var bu oyunun. boşa heba ediyosunuz. kaç senelik oyuncu olarak söylüyorum. oturup benim gibi emektar oyuncuları dinleme zamanınız geldide geçiyo bence.
Steamden yeşil ışığı aldıktan sonra güncelleme için çalışmaya başlamanın tam zamanıdır.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

xPrince yazdı:Umutlarla daha kaç sene geçicek ya. tabi geçmicek sıradan bi android oyunundan hallice bi şey kaldı bizim oyunun hali. herşeye çok geç kalındı bundan sonrada başlamak kolay değil. ha ben bile bi şeyleri umutla bekliyorum bak mesela ikv yi bıraktıktan sonra bendeki o boşluğu dolduran oyun allods online bile steam greenlight'dan yeşil ışık aldı(yani steam ile anlaşılıp oyun steam üzerinden oynanıcak) bu beni çok sevindirdi mesela acaip hemde. çünkü allods çok geniş bi oyun ama eksileri çoktu tr serverı baya kötüydü sonra eu ile birleştirdiler falan çok oyuncu kaybetti ama o hikaye beni hep kendine çekmiştir şimdi allods ikv gibi ölmeye yüz tutmuş bi oyun olmaktan çok elinde büyük bi şansı olan oyun olucak ve steam üzerinden baya oyuncu kazanıcak.
Hiçmi düşünmüyosunuz yöneticilere soruyorum. atın şu oyunu steam greenlighte açın başlığını foruma bi kaç bin evet gelir bence. ilk başta ben atarım. yapın bi açıklama böyle böyle gelişmelere ön ayak olucak millet sırf bunu duyduğu için steam hesabı açar evetler. çok sadık oyuncusu var bu oyunun. boşa heba ediyosunuz. kaç senelik oyuncu olarak söylüyorum. oturup benim gibi emektar oyuncuları dinleme zamanınız geldide geçiyo bence.
Steamden yeşil ışığı aldıktan sonra güncelleme için çalışmaya başlamanın tam zamanıdır.
Bunu TTNET'in elinde olduğu sürece yapamazlar ama Playstore.com'da yayınlayabilirler çünkü ikisi de TTNET'in şirketi bunun neden yapılmadığını merak ediyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön