bu adami alin burdan

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: bu adami alin burdan

Mesaj gönderen tedashii »

babyface yazdı:merana mi gitti nickini s. Yasindiebiri diye nickmi olr q :D oh be forum rahatladi 2 haftada bir oyunu birakiom diye konu acan yok , ileti kasan :D :D gangaaaa foruma gir ileti kasalimm :D
:D :D
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Barbarosbrusk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Barbarosbrusk »

tedashii yazdı:
babyface yazdı:merana mi gitti nickini s. Yasindiebiri diye nickmi olr q :D oh be forum rahatladi 2 haftada bir oyunu birakiom diye konu acan yok , ileti kasan :D :D gangaaaa foruma gir ileti kasalimm :D
Geldide geldigine pisman oldu ehee klansiz takiliyor simdi o ve tayfasi. Bizimle dans etmeye kalkti ve bayildi :D
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Barbarosbrusk yazdı:
tedashii yazdı:
Geldide geldigine pisman oldu ehee klansiz takiliyor simdi o ve tayfasi. Bizimle dans etmeye kalkti ve bayildi :D
Orda da herkese kardesm diyor dimi :D Kuklacıda herkese kardesm diyordu artık tüm sunucu nasıl kardeşiyse bunun :D
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Barbarosbrusk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Barbarosbrusk »

tedashii yazdı:
Barbarosbrusk yazdı:
tedashii yazdı:
Orda da herkese kardesm diyor dimi :D Kuklacıda herkese kardesm diyordu artık tüm sunucu nasıl kardeşiyse bunun :D
yok bize abi cekiyordu geldiginde
:mrgreen: dusman olduk kilansiz takilmaya basladilar 2 haftaya kalmaz sutlariz gene size onu :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Barbarosbrusk yazdı:
tedashii yazdı:
Barbarosbrusk yazdı:
tedashii yazdı:
yok bize abi cekiyordu geldiginde
:mrgreen: dusman olduk kilansiz takilmaya basladilar 2 haftaya kalmaz sutlariz gene size onu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen alpay1994 »

Orda kalması sunucu halkı için daha iyi olur. :D Karaktersizin teki.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
aveabayisi48
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Thug Life

Mesaj gönderen aveabayisi48 »

:D :D :D :
sözlerıme nasıl baslasam bılemedım. meran sunucuna Lp kasmaya gıttımı belırtmıstım. sunucuya geldıgımde (arz olarak) arzların cok fazla oldugunu görup lodos oldum basta vuslat loncası (yezda selam) olmak üzere sunucuda sabah aksam nöbette durdum ve saate adım attırmadım. bunu cekemeyip küfür ettınız. carlarımızı klansız yaptık. saatte veyahut ırklarda heryere karakter bıraktım meran sunucusunda adam kalmadı sınırden hepsı alt cektı. bunuda video alarak youtubede yayınladım .. YAGIZBASKAN'a gelınce , adada attıgımız ws de 5 1. 5 3 yendıgım ws yı. sen neyıne guvenerek buraya yazdın anlamadım :D car kastı pc kastı tekrarlayalım felan. sunucuya geldıgımde 1 hafta boyunca bölgeden klandan yazıordun ' ws atıcak ofans ' attımız ws de kayıp ettın bunu sende bılıyorsun. ws den sonra telefon numaranı ver dıye agladın :D her neyse merandayım bir muddet daha kuklacı sunucusuna gelıncede gencler yakındır hesaplasma zamanı :D hayde allaha emanet.

# KONU KILIT..
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Ordada susturulmuş karaktere girersen bu sefer hicretten değil oyundan kovuyorlarmış :)
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
aveabayisi48
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Thug Life

Mesaj gönderen aveabayisi48 »

çok tatlısın ya
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Konu, kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Tekrarı halinde tartışmaya dahil olanların hesaplarına cezai işlem uygulanacaktır, bilginize.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön