babyface yazdı:merana mi gitti nickini s. Yasindiebiri diye nickmi olr qoh be forum rahatladi 2 haftada bir oyunu birakiom diye konu acan yok , ileti kasan
![]()
gangaaaa foruma gir ileti kasalimm
bu adami alin burdan
Re: bu adami alin burdan
WesTSooN
- Barbarosbrusk
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Geldide geldigine pisman oldu ehee klansiz takiliyor simdi o ve tayfasi. Bizimle dans etmeye kalkti ve bayilditedashii yazdı:babyface yazdı:merana mi gitti nickini s. Yasindiebiri diye nickmi olr qoh be forum rahatladi 2 haftada bir oyunu birakiom diye konu acan yok , ileti kasan
![]()
![]()
Orda da herkese kardesm diyor dimiBarbarosbrusk yazdı:Geldide geldigine pisman oldu ehee klansiz takiliyor simdi o ve tayfasi. Bizimle dans etmeye kalkti ve bayilditedashii yazdı:babyface yazdı:merana mi gitti nickini s. Yasindiebiri diye nickmi olr qoh be forum rahatladi 2 haftada bir oyunu birakiom diye konu acan yok , ileti kasan
![]()
![]()
WesTSooN
- Barbarosbrusk
- Sahaf Yardımcısı
yok bize abi cekiyordu geldigindetedashii yazdı:Orda da herkese kardesm diyor dimiBarbarosbrusk yazdı:Geldide geldigine pisman oldu ehee klansiz takiliyor simdi o ve tayfasi. Bizimle dans etmeye kalkti ve bayilditedashii yazdı:babyface yazdı:merana mi gitti nickini s. Yasindiebiri diye nickmi olr qoh be forum rahatladi 2 haftada bir oyunu birakiom diye konu acan yok , ileti kasan
![]()
![]()
Kuklacıda herkese kardesm diyordu artık tüm sunucu nasıl kardeşiyse bunun
![]()
:mrgreen: dusman olduk kilansiz takilmaya basladilar 2 haftaya kalmaz sutlariz gene size onu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Barbarosbrusk yazdı:yok bize abi cekiyordu geldigindetedashii yazdı:Orda da herkese kardesm diyor dimiBarbarosbrusk yazdı:Geldide geldigine pisman oldu ehee klansiz takiliyor simdi o ve tayfasi. Bizimle dans etmeye kalkti ve bayilditedashii yazdı:babyface yazdı:merana mi gitti nickini s. Yasindiebiri diye nickmi olr qoh be forum rahatladi 2 haftada bir oyunu birakiom diye konu acan yok , ileti kasan
![]()
![]()
Kuklacıda herkese kardesm diyordu artık tüm sunucu nasıl kardeşiyse bunun
![]()
:mrgreen: dusman olduk kilansiz takilmaya basladilar 2 haftaya kalmaz sutlariz gene size onu :mrgreen:
WesTSooN
Orda kalması sunucu halkı için daha iyi olur.
Karaktersizin teki.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- aveabayisi48
- İskele Babası
- Lonca: Thug Life
sözlerıme nasıl baslasam bılemedım. meran sunucuna Lp kasmaya gıttımı belırtmıstım. sunucuya geldıgımde (arz olarak) arzların cok fazla oldugunu görup lodos oldum basta vuslat loncası (yezda selam) olmak üzere sunucuda sabah aksam nöbette durdum ve saate adım attırmadım. bunu cekemeyip küfür ettınız. carlarımızı klansız yaptık. saatte veyahut ırklarda heryere karakter bıraktım meran sunucusunda adam kalmadı sınırden hepsı alt cektı. bunuda video alarak youtubede yayınladım .. YAGIZBASKAN'a gelınce , adada attıgımız ws de 5 1. 5 3 yendıgım ws yı. sen neyıne guvenerek buraya yazdın anlamadım
# KONU KILIT..
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Ordada susturulmuş karaktere girersen bu sefer hicretten değil oyundan kovuyorlarmış 
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- aveabayisi48
- İskele Babası
- Lonca: Thug Life
çok tatlısın ya
Konu, kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Tekrarı halinde tartışmaya dahil olanların hesaplarına cezai işlem uygulanacaktır, bilginize.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!