Hiçmi üzülmüyosunuz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Hiçmi üzülmüyosunuz ?

Mesaj gönderen Sparineus »

Eğer öyle bir şeyi yapacak olsalardı bunu Mevlüt Dinç ikv'yi bıraktığında yaparlardı.Hikayenin geri kalanından çok fazla bir şey beklemeyin.Hatta hikayeyi güncelleme ile tamamlayacaklarını da zannetmiyorum.Belki Kuklacı için bir bölge eklerler.Ama Kissless,Karaköy,Tren Garı felan yani planlanan güncellemelerin hiç biri gelmeyecek.Yıkım Bölgesi gelecekti mesela,o da iptal oldu.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Herkes akçe alıyor katmer katmer. Bu paradan vazgeçmezler bence. Oyunu kapatmazlar diye düşünüyorum. Oyuncu sayısı azalırsa yeni bölge gelir diye düşünüyorum. Ama oyuncu sayısı azalmaz bence. Herkes çok fazla akçe alıyor.

Oyunun ölüsü bile yeter. Birisi girip akçe alsa para kazanırlar.
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Elbet herkes farkeder sonunda bu oyunun nereye gittiğini.Benim farketmem erken oldu,bunu sağlayan da oyunda ki bir arkadaşım oldu.Meranda son 2 aydır ırkçılık hatsafha da.Irkçılığın cezası 999 gün.Ama halen tüm o ırkçılar oyunda.Bunun yanında ise sadece çarını kafasız açabildi diye bir dostum 999 ip ban aldı.Bu da biraz benim gözlerimi açmamı sağladı.Her gün klanda ki flood olayları,ırkçılıklar bıktırıyor.Bunun yanında bu oyuncular susturma bile almıyor.Bunun yanında eğer bir m1 tılsımı bile basacaksanız iki tane 5500 lazım size.Kondrit çekip satarak para kazanarak basarsınız çünkü.Öbür türlü aşırı ve aşırı derece de zor olur.Yani ufak bir oyun tılsımı için siz 100 lira,belki 150 lira cebinizden çıkartırsınız.Sonra bunun yanına ek tılsımlar istersiniz,plus istersiniz derken her ay en az 50 bazen 100 tl oyuna para yatırırsınız.Eğer o paraları biriktirseniz gününüzü gün edersiniz.Sinemaya gittiğinizde ya da kendi paranız ile alışverişe çıktığınızda kendinizi çok daha iyi hissedersiniz.Buna eminim ki ''İyi ki oyuna yatırmamışım bu paraları,'' dersiniz.10 tane 3. kademe tılsım bastım.Sırf daha çok zaman harcayım boşu boşuna diye.Burada öğüt veriyor gibi konuşuyor görünebilirim,amacım o değil.Size sadece bu oyunu oynarken kendi ya da babanızın parasını nasıl bir hiç uğruna harcadığınızı anlatmak,arkadaşlarınızla gülerek eğlenerek harcayabileceğiniz paraları nasıl bu oyuna yatırarak köle olduğunuzu anlatmak.
Elbette ki para sizin,karışamaz kimse.Ama bir gün bu oyun kapandığında demeyin ki ''Keşke yatırmasaymışım.'' Bu oyuna her ay para yatıranlar o yatırdığı paraları bir hesap etsin.Eminim ki görüşlerime katılacaksınız.
İyi forumlar.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

Kardeşim ben oyuna hiç para vermedim ama oyun oynayınca zamanımız da gidiyor. Zamanda değerli birşey.

Ben o yüzden tek m1 ürettim ve başka tılsım üretmedim. Bir tane üretince canım başka üretmek isteyecek.

Kapitalizme esir olmayın. Kafanızı çalıştırın. Siz kapitalizmi esiriniz yapın.
En son vahdet tarafından 27 May 2015 19:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
arzlodoss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen arzlodoss »

zaman önemlı ama eğlenecek bı oyun bence herkes burda kımısı daha doğrusu şöyle böyle dıyorda kımısıde eskıdne güzeldı dıyor eskıdne hep aynı kalsasydı eğer mıllet derdıkı kardeşım bunne hep aynı değişltırdıler şımdıde eskısı güzel dıyorlar yanı herkesın gönnüne gör yapılması ımkansız zaten
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen vahdet »

arzlodoss yazdı:zaman önemlı ama eğlenecek bı oyun bence herkes burda kımısı daha doğrusu şöyle böyle dıyorda kımısıde eskıdne güzeldı dıyor eskıdne hep aynı kalsasydı eğer mıllet derdıkı kardeşım bunne hep aynı değişltırdıler şımdıde eskısı güzel dıyorlar yanı herkesın gönnüne gör yapılması ımkansız zaten
Haklisin. Şimdi yeni bölge gelince 3 yıl içinde herkes oynayacak. Sonra sıkılacaklar tekrar yeni bölge gelsin diyecekler. 30 yıl sonra oyunda bir sürü bölge olacak.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Kapatın oyunu gitsin.. :ugeek:
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

Bu oyun da bir iş sonuç itibariyle. Eğer bu oyun hâlâ aktifse gelirler giderleden fazla demektir bu. Yani bu işten hâlâ kâr elde ediliyor. Edilmediği takdirde zaten bu iş devam ettirilmez. Ama oyunun geleceği parlak değil. Büyük ihtimalle yeni bir güncelleme gelmeyecek ve bir gün hikayenin sonuna geldiğimizle ilgili bir duyuru yayınlanacak burada. Geçen seneydi sanırım arka arkaya Zwartan ve FevziBey veda mesajları yazmışlardı. O mesajlar uyarıydı aslında. İşi daha önce bırakmış olmalarına rağmen veda mesajı yazarak belki uyarmak istediler oyuncuları. İçeride bi şeyler oldu ve bu proje terk edildi. Benim tavsiyem bu oyuna daha fazla vakit harcamayın. Etkinlik zamanları kalabalık oluyor girer savaşırsınız eski günlerdeki gibi, çoğu kişinin yaptığı gibi, bu kadar...
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Sobee ile bağlar koptu Mevlüt Dinç olayı ardından daha sonra TTNet bünyesine geçildi falan filan derken zaten mükemmel bir düzende ilerlediğini hiçbir zaman söylemeyediğimiz İKV, tamamen uçuruma sürüklendi. Son 2 yıldır can çekişiyor ama aldığı son nefesler. I Can Football'da artık günlük online sayısı 15-20 anca. Kısa bir süre sonra IKV'de aynısı olacak. Direnmenin hiçbir mantığı yok. Herkes çekip gitmeli; çünkü biz oyuna hayatımızdan bir parça koparıp verdik ama o yıllarca asla bize hak ettiğimiz değeri vermedi. Olsun varsın. İlk Türk MMORPG oyunu kalplerde veyahut gamerlerin birkaç muhabbetinde yine anılır :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

xLuCaGox yazdı:Sobee ile bağlar koptu Mevlüt Dinç olayı ardından daha sonra TTNet bünyesine geçildi falan filan derken zaten mükemmel bir düzende ilerlediğini hiçbir zaman söylemeyediğimiz İKV, tamamen uçuruma sürüklendi. Son 2 yıldır can çekişiyor ama aldığı son nefesler. I Can Football'da artık günlük online sayısı 15-20 anca. Kısa bir süre sonra IKV'de aynısı olacak. Direnmenin hiçbir mantığı yok. Herkes çekip gitmeli; çünkü biz oyuna hayatımızdan bir parça koparıp verdik ama o yıllarca asla bize hak ettiğimiz değeri vermedi. Olsun varsın. İlk Türk MMORPG oyunu kalplerde veyahut gamerlerin birkaç muhabbetinde yine anılır :)
I can football kapandı.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön