Netice de bu bir oyun birini aşagilamaya kimsenin hakki yok. Adam sıkılmış yapmis kimsede bsy diyemez. Zevkine phileteos kuklaci dev ana kesmek ile ayni bu yapilan hareket. Ister kendi ister baba parasi bu da seni beni kimseyi alakadar etmez. Vahdet adli arkadasimiz da boyle yorumlarin olacagini bilseydi sanmiyorum ki paylasirdi. Sadece eglencelik konusmalarla devam etmeliydi bu konu. Tamam ben dogru bulmuyorum yapilani fakat oyun alti ustu sadece eglenmelik yapilmis birsey. Bir mevlana asayla karakter tahlili yapmakta neymis? kisiyi gorup tanimadan neler diyorsun. Sende karakter fotografini koy bizde yapalim. Sirf asagilamak icin bakarsan asagilarsin. Yazik uzuldum.MrMorgan yazdı:ikizler92 yazdı:Neyse sadede geliyorum şu hareketinden ben hayal meyal senin gerçek karakterini kafamda canlandırdım ve kafamda canlanan karakterin şu Bencil,Savurgan,Baba Parası Yiyen,18 yaşın altında daha önce kendi çabasıyla hiç bir üretimi kazancı olmayan ileri görüşü zayıf korkak ve kalabalıklar içinde insanların nefesini kesmeyi hayal eden ama gerçekleştiremeyeceğini bilen umutsuz kendini içten içe bitiren bir çocuk gördüm..
SOLUNUM YAPARAK KAFAYI BULAN ADAM !
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: SOLUNUM YAPARAK KAFAYI BULAN ADAM !
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ADAM ZENGİNSE KIME NE BUNDAN TUHAFSINIZ BE
Bİz fakir miyiz birader ? Hangimiz gidiyor büyücüsüne bıçak sırtı set diziyor ? Yorumlarını okumadığınız insanları eleştirmeyin.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Gerçekten bu adamın yaptığını savunanlar var ya hayretler içerisindeyim. Bu yaptığının izahı yok alıntı yapılan mesajlarda zaten arkadaş açıklamış. Bunun adı eziklik psikolojisi. Sanal hayatta ego tatmin etmedir. Yapmakta özgür ona kimse bir şey demiyor ama mümkünse bu ve benzeri adamlar diyaloga bile girmesin benimle. Keşke arkadaş listesini de çekeydi de çevremizi ona göre düzenleseydik. Gerçekten acı. Madem çok paran var bölgeye giremeyen adamlara üret bu neyin kafası? Neyin egosu? Tek bir sorum olacak bu karakterin sahibi kişi görürse; bunları yapınca eline ne geçti?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Yardım edip etmemk onun kendi tercihidir senin bu görüşüne bakarsak sen reelde ihtiyacından fazlasını yardıma muhtaçlara vermelisin yada baban kazandığının fazlasını sadaka diye dağıtmalı bana göre bir kişi parayı kendisi kaznıyorsa harcama hakkıda ona ait olur yaptığı doğrumu dersin bana göre değilapomario yazdı:Gerçekten bu adamın yaptığını savunanlar var ya hayretler içerisindeyim. Bu yaptığının izahı yok alıntı yapılan mesajlarda zaten arkadaş açıklamış. Bunun adı eziklik psikolojisi. Sanal hayatta ego tatmin etmedir. Yapmakta özgür ona kimse bir şey demiyor ama mümkünse bu ve benzeri adamlar diyaloga bile girmesin benimle. Keşke arkadaş listesini de çekeydi de çevremizi ona göre düzenleseydik. Gerçekten acı. Madem çok paran var bölgeye giremeyen adamlara üret bu neyin kafası? Neyin egosu? Tek bir sorum olacak bu karakterin sahibi kişi görürse; bunları yapınca eline ne geçti?

Bu olayın savunulucak hiç bir tarafı yok ama sen bu olayı savunuyor ve beni eleştiriyorsun ya sadece gülüp geçiyorum.Ön yargılara gelince herkesin ön yargıları vardır ön yargıları olmayan bir insan yaşamıyor demektir benim gözümdemuhammet1361 yazdı:Bende şimdi bu yorumu yapan insanın karakterini yorumluyorum...Bende büyük ihtimalle senin oyundaki sahip olduklarının kat kat sahibiyimdir, sen şimdi iyi güzel hoş söylemişin dediklerindede doğru payın var okey.Şimdi gelelim senin karakterine , sende hiç bir zaman kendine toz kondurmayan kendini mükemmel hisseden , herşeye objektif baktığını sanıp insanlara önyargı veya aşağılayıcı cümleler kuran bir insansın veya karaktere sahipsin...MrMorgan yazdı:ikizler92 yazdı:Kardeş kusura bakma ama sana bu konu ile ilgili şu kadarını izah etmek istiyorum..
Her ne kadar bu bir oyunda olsa her karakteri kontrol eden kişiler gerçek birer insan yani oyun gördüğünüz her karakterin bir kişiliği var gerek sözleriyle gerek hareketleri ile bu oyunda insanlar karakterlerini belli ederler.Oyun deyip geçmemek lazım yani kısaca..
Ben senin şu hareketinden neyi çıkarıyorum biliyormusun öncelikle açık ve net söylüyorum paranı madenini asanı vs hiç birşeyini kıskanmadım.Zaten bende senin sahip olduklarından çok daha fazlası var ama olmasaydı yine kıskanmazdım.Neyse sadede geliyorum şu hareketinden ben hayal meyal senin gerçek karakterini kafamda canlandırdım ve kafamda canlanan karakterin şu Bencil,Savurgan,Baba Parası Yiyen,18 yaşın altında daha önce kendi çabasıyla hiç bir üretimi kazancı olmayan ileri görüşü zayıf korkak ve kalabalıklar içinde insanların nefesini kesmeyi hayal eden ama gerçekleştiremeyeceğini bilen umutsuz kendini içten içe bitiren bir çocuk gördüm..
Umarım kırılmamışsındır ama düşüncem net olarak bu ve bu düşüncemin beni yanıltma payıda çok düşük.
Senin yaptığını yapıyorum şimdi sçtm sıvyorm hani kibarız ya enteliz ya ..
Umarım kırılmamışındır ama düşüncem net olarak bu ve bu düşüncemin beni yanıltma payıda çok düşük
-
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Böyle bir konunun açılması çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı? Şimdi bu asa basma olayını çok karıştırdılar. Ha aralarında bi fark kaldı. O farkla çok güzel oldu.
Mesela. Herkesin hayatına kimse karışamaz. He nasıl karışamaz.
Ben büyücüyüm, büyücüme kıyamet asa basarım. O savaşçıdır, savaşçısına mevlana,kıyamet asa basar.
Ama kimse kimseye karışmaya bir hakkı yok. Özgürlüğü bitirir. Ha... Bu arkadaşa yorum yapmaya hakkınız vardir amma lakin ki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar. Hadi hayırlı forumlar.
Mesela. Herkesin hayatına kimse karışamaz. He nasıl karışamaz.
Ben büyücüyüm, büyücüme kıyamet asa basarım. O savaşçıdır, savaşçısına mevlana,kıyamet asa basar.
Ama kimse kimseye karışmaya bir hakkı yok. Özgürlüğü bitirir. Ha... Bu arkadaşa yorum yapmaya hakkınız vardir amma lakin ki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar. Hadi hayırlı forumlar.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Sen artan paranı yoksullara vermeyip yeni bir ev yeni bir araba alıyorsan bu adamın yaptığına laf edemezsin.Adam oyunda her şeyi yapmış usanmamış çekmiş madenini savaşçıy kıyamet asa basmış.Ne yapsın 59 lvl e mi kassın çarlarını? Oyun 4 senedir aynı, adamın malzemesi çok yapmış.Bırakın şu acıtasyonları herkes işine baksın.
Öncelikle Selam arkadaşlar. 
Foruma bir kaç gündür bakmadım bu konu da benim karakterim paylaşılmış. Tabi ki ben eleştirilere açık bir insanım şayet açık olmasaydım bu tür resimleri yayınlamanıza izin vermezdim.
Gelelim eleştirilere, ikv hayatım 8 yıla dayanmıştır ve oyuna başladığım sunucu Beyaz Köşk sunucusudur. İlk açtıgım karakter ise Leonheart yani bu karakterdir zamanla teknolojiye ayak uydurup adam olmuş ıIıLEONHEARTıIı olmuştur tabi bu işin esprisi, oyun içerisin de 3 adet dizili karakterim mevcuttur Büyü, Şifa , Savaşçı fakat bu karakterlerin içerisin de oynamaktan hoşlandığım ve %90 aktif olduğum karakter savaşçımdır kimisi büyü sever kimisi şifa vs vs, bu sebepten dolayı savaşçı karakterime renk katmak için kıyamet asa ve mevlana asa bastım aslın da Trans asa ejder asa da basacaktım fakat tıkla üret satan yok malzeme toplayıp veya alıp üretmek de uzun iş pek fazla aranmayı sevmem örneğin ejder asa basacaksam o an onu alıp basmaktan yanayım beklemeye tahammul edemem. ikv hayatım da oyun içerisin de her türlü metaryel, eşya , para vs sahip olmuşumdur. fakat öyle bir zaman geliyor ki canın sıkılıyor.
xenotim kas ??? peki nereye kadar ???
gb git ??? eee üstüm diziili ???
tılsım üret ??? param var tılsımım var ???
insanlara yardım et ??? bunu sık olmasa da iş günüm iyi geçmişse yapıyorum ???
er meydanın da savaş ??? eski zevki var mı ???
klan savaşı yap ??? başka çaren var mı ???
sıkıntı dan kastığım karakter sayısı 100 e yaklaşmıştır boş karakter kasıyorum kp için zamanı gelince kullanılır diye
savaşçına asa basacağına olmayana ver diye yazan çizen arkadaşlar vardı cevap olarak şunu söylüyorum, ben 27 yaşın da aslen rize li fakat istanbul da yaşayan birisiyim, 10 yıldır aynı iş yerin de çalışmaktayım. işimi seviyor zevk alarak yapıyorum, kendim kazanıp kendim harcıyorum kimseye muhtaç değilim allah da kimseyi kimseye muhtaç etmesin, çalışmak altın oluğudur derdi rahmetli dedem, gerçek yaşantım dışın da evde olduğum sürece internet üzerinden zamanımın çoğunu bu oyuna veriyorum çünkü oldukça rahatlatıyor beni ve oyuna yatıramayacağım tl yoktur istediğim parayı yatırabilirim 1 paket sigaraya 10 tl veriyorsanız ben sigara içmiyorum o sizin bu benim zevkim. ben oyun da çalışıp para kazanırım örneğin 2/e alır 3 e satarım ticaret yaparım canım sıkılınca maden çeker stok yaparım bunu herkes yapıyor zaten önemli olan neyi aldığın neye sahip oldugun değil nasıl değerlendirdiğin... hiç bir şey yapmıyorsam koyarım oyuna Tl yoluma bakarım. ben çalışıp kazanıyor bir şeylere sahip oluyorsam herkes çalışır kazanır bir şeyler yapar öyle armut piş ağzıma düş yok çalış kazan işleyen demir pas tutmaz.
bir diğer eleştiri ise yok reel de bir şeye sahip olamıyor egosunu oyun da tatmin ediyor vs diyen arkadaş var. sana da cevabım şu, kişi nasıl ise karşısında kini de aynı görür bu kısa cevap sana yeterli ama anlayabileceğini sanmıyorum bu yüzden devam ediyorum yazmaya, yukarı da belirttiğim gibi 27 yaşın da işini,gücünü,düzenini,yaşamını, rayına oturtmuş birisiyim, yeri gelir çocuk ile çocuk, yaşlı ile yaşlı olurum örnek vermek gerekirse sen ile sen oluyorum.
ayrıca konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
yapacağım açıklama bu kadar kalın sağlıcakla
Foruma bir kaç gündür bakmadım bu konu da benim karakterim paylaşılmış. Tabi ki ben eleştirilere açık bir insanım şayet açık olmasaydım bu tür resimleri yayınlamanıza izin vermezdim.
Gelelim eleştirilere, ikv hayatım 8 yıla dayanmıştır ve oyuna başladığım sunucu Beyaz Köşk sunucusudur. İlk açtıgım karakter ise Leonheart yani bu karakterdir zamanla teknolojiye ayak uydurup adam olmuş ıIıLEONHEARTıIı olmuştur tabi bu işin esprisi, oyun içerisin de 3 adet dizili karakterim mevcuttur Büyü, Şifa , Savaşçı fakat bu karakterlerin içerisin de oynamaktan hoşlandığım ve %90 aktif olduğum karakter savaşçımdır kimisi büyü sever kimisi şifa vs vs, bu sebepten dolayı savaşçı karakterime renk katmak için kıyamet asa ve mevlana asa bastım aslın da Trans asa ejder asa da basacaktım fakat tıkla üret satan yok malzeme toplayıp veya alıp üretmek de uzun iş pek fazla aranmayı sevmem örneğin ejder asa basacaksam o an onu alıp basmaktan yanayım beklemeye tahammul edemem. ikv hayatım da oyun içerisin de her türlü metaryel, eşya , para vs sahip olmuşumdur. fakat öyle bir zaman geliyor ki canın sıkılıyor.
xenotim kas ??? peki nereye kadar ???
gb git ??? eee üstüm diziili ???
tılsım üret ??? param var tılsımım var ???
insanlara yardım et ??? bunu sık olmasa da iş günüm iyi geçmişse yapıyorum ???
er meydanın da savaş ??? eski zevki var mı ???
klan savaşı yap ??? başka çaren var mı ???
sıkıntı dan kastığım karakter sayısı 100 e yaklaşmıştır boş karakter kasıyorum kp için zamanı gelince kullanılır diye
savaşçına asa basacağına olmayana ver diye yazan çizen arkadaşlar vardı cevap olarak şunu söylüyorum, ben 27 yaşın da aslen rize li fakat istanbul da yaşayan birisiyim, 10 yıldır aynı iş yerin de çalışmaktayım. işimi seviyor zevk alarak yapıyorum, kendim kazanıp kendim harcıyorum kimseye muhtaç değilim allah da kimseyi kimseye muhtaç etmesin, çalışmak altın oluğudur derdi rahmetli dedem, gerçek yaşantım dışın da evde olduğum sürece internet üzerinden zamanımın çoğunu bu oyuna veriyorum çünkü oldukça rahatlatıyor beni ve oyuna yatıramayacağım tl yoktur istediğim parayı yatırabilirim 1 paket sigaraya 10 tl veriyorsanız ben sigara içmiyorum o sizin bu benim zevkim. ben oyun da çalışıp para kazanırım örneğin 2/e alır 3 e satarım ticaret yaparım canım sıkılınca maden çeker stok yaparım bunu herkes yapıyor zaten önemli olan neyi aldığın neye sahip oldugun değil nasıl değerlendirdiğin... hiç bir şey yapmıyorsam koyarım oyuna Tl yoluma bakarım. ben çalışıp kazanıyor bir şeylere sahip oluyorsam herkes çalışır kazanır bir şeyler yapar öyle armut piş ağzıma düş yok çalış kazan işleyen demir pas tutmaz.
bir diğer eleştiri ise yok reel de bir şeye sahip olamıyor egosunu oyun da tatmin ediyor vs diyen arkadaş var. sana da cevabım şu, kişi nasıl ise karşısında kini de aynı görür bu kısa cevap sana yeterli ama anlayabileceğini sanmıyorum bu yüzden devam ediyorum yazmaya, yukarı da belirttiğim gibi 27 yaşın da işini,gücünü,düzenini,yaşamını, rayına oturtmuş birisiyim, yeri gelir çocuk ile çocuk, yaşlı ile yaşlı olurum örnek vermek gerekirse sen ile sen oluyorum.
ayrıca konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
yapacağım açıklama bu kadar kalın sağlıcakla
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
Adam parası veya madeni varmış ki üretmiş kime ne isterse gider 20 levellik çara bütün setleri üretir kimse de neden ürettin diyemez çünkü mal varlığı onun mal varlığı. Böyle salak salak yorum yapanlara şu şiiri armağan ediyorum.