karalayıcı şeyleri yazmayın demişsin sen varya sözde müsaade ıstemişsin biz vermedik dıye annemize küfür eden bı kişiliğin var ki 1 kişiyede değil sırf müsaade etmedik dıye bıde burda kalkmış karalayıcı şeylerden bahsedebılıyorsun kım ne yazdıysa bence daha fazlasını hakkediyorsun burdanda daha cok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum maalesef böyle bi saçmalık olabilirmi müsaade etmedik dıye küfür et ki istediğinide hatırlamıyorum bilader hayırdır neden küfür edıyorsun dıyorum bu kışılıksıze bana müsaade etmedınız vaybe ne kolaymış be küfür etmek ondan sonra yazıyorsunkı saçmalık ardı ardına geliyor bana ceza veremezsınız benım cezamı oyun verdi sızın yüzünüzden oyundaki susumu aldım ya sen sıtendap gösterisi felanmı yapıyorsun reelde anlamyorum bu nasıl yaşama tarzıu bu neyın kafası kişiğin s senın anladınmıReBeLLioNs yazdı:Ricayı geri çevirmemek adına oradaydım sadece ve tılsımı alırken foto almamış da ben ona verirken foto almış. Malum 2 foto arasında birinde büyücü tılsımı yokken çantasında diğer fotoda tılsım görünüyor. Atacağınız vs yüzünden ya da zıt düşmeniz yüzünden adımı karalayıcı cümleler sarfetmeyin. İki taraf için de söylüyorum.
ama Buno cekrge 1 sıcrar 2 sıcrar :)))
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: ama Buno cekrge 1 sıcrar 2 sıcrar :)))
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- ReBeLLioNs
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Hesap adını görünce gülümsedim, yazdıklarını görünce güldüm. Mesaj ulaşması gereken yere gitsin gerisi mevzuyu başka yöne çekmesin. Kaç ayın hırsı var ki foruma ilk mesajımda hemen karalama kampanyası başladı. 
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
NIKOLAI*
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
yaw hehe dıyorum sen kımsınkı sana kampanya yapılacak dmbük kendını bışeymı sanıyorsun yada san çokta umrumdaydu kalkıp burda benı karalıyorlar dıye yazı geçersen ebnde sneın nasıl bı kışılık olduğunu yazarım 2 ciside anneme bıde arkadaşımın annesine küfür eden bırısısın yazdıklarım yalansa yalan de
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
konuyuda başkja yerlere çekmeye çalışanda sensın benım yazdıklarıma cevap verme yerine kalkıp forum hesapımın ısmıne yorum yapıyorsun anca ona yaparsın zaten başka verecek cevapın yok olamazda
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
benm forum hesapıma her baktığında gül o gülmelerin acın bende onu anladım
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
hayır anlamadım neyın hırsı küfür ederek kendınden başkasını korkuttuğunumu sanıyorsun şu yazdıklarına akıl sır ermiyor habıden ne yazsam boş şu yazdıklarından sonra müsaade etmedik dıye küfür eden sensın neyın hırsı bu komıksın bı daha yazı yazsana bı güliyimReBeLLioNs yazdı:Hesap adını görünce gülümsedim, yazdıklarını görünce güldüm. Mesaj ulaşması gereken yere gitsin gerisi mevzuyu başka yöne çekmesin. Kaç ayın hırsı var ki foruma ilk mesajımda hemen karalama kampanyası başladı.
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- ReBeLLioNs
- İskele Babası
Yeni post kasma taktiği mi, iyiymiş. Muhattap alınacak biri değilsin. Ne de olsa kabiledensin. 
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
NIKOLAI*
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
Kabiledenım bı bu benım için gurur bişey en azından ben başkasından müsaade ıstemedım şu ana kadar geç senelik oyunda müsaade ısteyıpta başkasının aile şerefine zedeleyici cümleler kurmadım sen oyle bı haldesınkı yazdıkların komık sadece muhattap olmaktan bahsedıyorsun maden öyle hiç cevap verme ozaman ne oldu kuyruğunamı bastım yada gerçekleri söyledım dıye zorunamı gıtı benc gıttı aynen kabıledenım ve o kelmeyı kullanıyorsun o kabıle dedığın lonca arkadaşlarında var onuda kapsamış oluyorsun ama bunun farkıda bıle değilsin tayip mesela en ıyı arkadaşın hatta bızamanlar lonca arkadaşın sen busun işte kabile bu ısım ble o ağzına yakışmıyor bıda yazma KABİ LEYİM SONUNA KADARReBeLLioNs yazdı:Yeni post kasma taktiği mi, iyiymiş. Muhattap alınacak biri değilsin. Ne de olsa kabiledensin.
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- arzlodoss
- Şarapçı'nın Sırdaşı
POSTaci yazdı:
burda gozle gorulur elle tutulur bisey goremedim
Önemli değil.
Edit: Kardeş burda ne çalmış ne çalmamış bişey belli olmuyor ?