YENİ BÖLGE HK
Re: YENİ BÖLGE HK
Yenilik falan yok beklemeyin de artık bir online oyun 2-3 yıl aynı şeyler ile sürmez bye bye İKV
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
- SECRUTYIII
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Truva
yeni bölge gelirse hol tabanlı olur büyük ihtimal inşallah bu yaz gelir
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Gelmeyecek yeni bölge falan, para biriktirip *** V alın, yaz mevsimini öyle geçirirsiniz ki ben öyle yapacağım 
edit: teşekkürler alttaki
En son mobilsorun tarafından 01 May 2015 22:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
mobilsorun yazdı:Gelmeyecek yeni bölge falan, para biriktirip *** V alın, yaz ayını öyle geçirirsiniz ki ben öyle yapacağım
Yaz ay değil mevsim lo.
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
aynen banada avrat lazım varsa bildigin helal süt emmişmobilsorun yazdı:Gelmeyecek yeni bölge falan, para biriktirip *** V alın, yaz mevsimini öyle geçirirsiniz ki ben öyle yapacağım
- alaybey
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: ŞAH
Zaten bu tür oyunlarda tam bir denge olsun istenmez. tüm oyuncular aynı itemlere sahip olursa tüm oyuncular aynı şartlarda olursa bir anlamı olmaz. güçlü olan güçlü olduğunun farkına varabilmeli. 1 ay önce Char açan birisi yıllardır emek veren biriyle aynı konuma gelebiliyorsa bu işte sıkıntı vardır.essizlordd yazdı:Herkez yenilik yenilik diye bağırıyor bence gelmemeli
Üstü dizilmekten ziyade çt giremeyen adam var bu durumde herkez yeni bölge yönelecek çt işi biticek
Bence yeni bölge oyunun dengesini bozar .
Eğer o kadar denge diyorsan git bir kez Karahan'a bak forumda yeni bölge yeni item isteyen kimseyi göremezsin. çünkü oyunun gelişme hızına yetişemiyorsun. sen daha bir bölgenin geldiğini anlayamadan ikincisi geliyor. oyunda var olup da kimsenin erişemediği itemler bile mevcut. her hafta bir güncelleme paketi geliyor.24 saat aktif Gm ler sesli sohbet odasında sürekli aktif yöneticiler var. bir oyunla ilgilenen insanlar olunca durum o oluyor.
sen zannediyor musun bir bölge getirmek 3 yıl sürüyor ?
oyunda beta döneminde iken 49 lvl itemleri kullanılardı Gm ler. 29 lvl de şimdi senin çemberlitaşta gördüğün robotları görmüştük biz. yani aslında neredeyse hepsi hazır. ama neden getirsinler ki ? hiç harcamadan para kazanmak varken. geliştirmeye bile gerek duymadan gelen üç kuruşla idare eden bir şirket varken ? facebook da ki uyduruk oyunların bile her yerden reklamları fışkırıyor.ikv nin bir yerde bile reklamına rastlamadım. eskiden eminönünde oyuna yeni başlamış insanlar olurdu yardım isterlerdi kalabalık sunucularımız vardı. şimdi ben yeni bölgeden geçtim. tamam ikv serüveni bu kadar kapatıyoruz artık diyecekleri günü bekliyorum.
Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır.
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır
ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır
ŞAHXKOCAYUSUF ŞAHXSAKİNBEY Şahxalaybey Şahxbalabey
-
- İskele Babası
Arkdaşlar oyun yaklaşık 3 yıl önce asıl sahibi olan mevlüt dinç şirketi ttnete bıraktı ve captain ATX gibi her organizasyonda yer alan bir gm zula online oyununa geçti yani bu saatten sonra pek paket falan beklemeyinyin
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Saçma. Paket beklemeyin demek saçma insanları galeyana getirmek saçma
game masterlar hala gönüllü olarak çalışıyorlar değil mi o adamların bilr bu oyun hakkında en ufak bir umutları olmasa çalışmaya devam ederler miydi sizce ? Mantıklı düşünün
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV