SerBoy Geri Dönüyor....
Re: SerBoy Geri Dönüyor....
Hoş geldin kardeş ama yerınde olsam başka sunucuya giderdim 
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
HAYIRDIR KARDEŞİM NEDEN???Rapkoliq yazdı:Hoş geldin kardeş ama yerınde olsam başka sunucuya giderdim
HOŞBULDUK KARDEŞİM DENK GELİRSEK YAZARIM SANA HER ZAMANmorukkelleci yazdı:ooo geç otur şöyle iki çift laf edek hoşgelmişin
*-* Speedy *-*
hoşgelmişsen sefalar getirmişsen meranda oynamıyorum ama eskilerden tanrım seni başarılar dilerim acımasız ol başka türlü ezilirsin meranın eski oyuncularındansın bunu biliyorsundur sende 
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
allah allah herkes tanıo bi ben tanımıom bende tanışıcam şunla yaKaRASiS yazdı:hoşgelmişsen sefalar getirmişsen meranda oynamıyorum ama eskilerden tanrım seni başarılar dilerim acımasız ol başka türlü ezilirsin meranın eski oyuncularındansın bunu biliyorsundur sende
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
senin ''şu'' diye hitap ettiğin sen oyunu oynamıyorken biz onla klanda lodos kesiyordukPerfectmagician yazdı:allah allah herkes tanıo bi ben tanımıom bende tanışıcam şunla yaKaRASiS yazdı:hoşgelmişsen sefalar getirmişsen meranda oynamıyorum ama eskilerden tanrım seni başarılar dilerim acımasız ol başka türlü ezilirsin meranın eski oyuncularındansın bunu biliyorsundur sende
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
HOŞ GELDİN...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
ben oyunu ilk başladığından beri oynuyom ben ilk başladımda eminönü vardı sunucu olarakmorukkelleci yazdı:senin ''şu'' diye hitap ettiğin sen oyunu oynamıyorken biz onla klanda lodos kesiyordukPerfectmagician yazdı:allah allah herkes tanıo bi ben tanımıom bende tanışıcam şunla yaKaRASiS yazdı:hoşgelmişsen sefalar getirmişsen meranda oynamıyorum ama eskilerden tanrım seni başarılar dilerim acımasız ol başka türlü ezilirsin meranın eski oyuncularındansın bunu biliyorsundur sende
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Perfectmagician yazdı:allah allah herkes tanıo bi ben tanımıom bende tanışıcam şunla yaKaRASiS yazdı:hoşgelmişsen sefalar getirmişsen meranda oynamıyorum ama eskilerden tanrım seni başarılar dilerim acımasız ol başka türlü ezilirsin meranın eski oyuncularındansın bunu biliyorsundur sende
Gel kardeşim tanışalım
Perfectmagician yazdı:ben oyunu ilk başladığından beri oynuyom ben ilk başladımda eminönü vardı sunucu olarakmorukkelleci yazdı:senin ''şu'' diye hitap ettiğin sen oyunu oynamıyorken biz onla klanda lodos kesiyordukPerfectmagician yazdı:allah allah herkes tanıo bi ben tanımıom bende tanışıcam şunla yaKaRASiS yazdı:hoşgelmişsen sefalar getirmişsen meranda oynamıyorum ama eskilerden tanrım seni başarılar dilerim acımasız ol başka türlü ezilirsin meranın eski oyuncularındansın bunu biliyorsundur sendesonra teşkilat çıktı tabi orda daha güzel bi düzen kurdum sonra hasana bi merana çağırdı meranda yeniyim ben oyunda deil
AMA BEN ZATEN BİR LODOSUM KARDEŞİM BUNU BELİRTMEK İSTERİM