Hikaye..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SetheriaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Hikaye..

Mesaj gönderen SetheriaL »

Suzan ile iki lafın belini kırdıktan sonra, tüyler ürpertici yerden doğruca kendimizi çıkarmayı başardık. Suzan ile Meteor Bölgesinin tozlu yollarını arşınlar iken nihai Bab-I Ali yoluna varmıştık. Suzan'dan muzaffer bir gülümseme geldi. Bir an önce Bab-I Ali'nin muhafaza ettiği yere vasıl olmak için can atıyorduk...
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sparineus »

Meteor'un tüyleri ürperten rüzgarı ile karanlığın altında Yeni Bab-ı Ali diye adlandırılan yıkım bölgesinin kurtuluş merkezine gelmiştik.Muhafızlar oraya saldıran bir kaç cin ile hunharca savaşırken tedbir için elimi kılıcımın kabzasına koymuş,kapıdan geçiyordum.''Çok üşüdüm,'' dedi Suzan sağ elini sol koluna koyarak.Üzerimde ki Akrep Derisi ceketimi bir saniye bile düşünmeden cömertçe onun omuzlarına örttüm.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Camiden selâ veriliyordu. Cuma vakti yaklaşmıştı. Hava soğuk olduğu ve ceketimi de Suzan'a verdiğim için camiye erken gitmeliydim ki dışarıda kalmayayım. Camiye gittiğimde Agah Bey'ı abdest alırken gördüm. Abdestini aldıktan sonra selam verdim ve ikimiz camiye girdik.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Birden aklıma cenabet olduğum geldi.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Mısır çarşısına gidip ışınlanarak acilen topkapı vasıtasıyla kadim hidranın yanına gitmem gerekti. Kadim hidrayı gördüğümde ise her seferinde olduğu gibi bu seferde tüylerim diken diken olmuş adeta kanım çekilmişti. Beni göremeyeceği şekilde çıt çıkarmadan yavaşça yürüyerek hemen yanındaki gölün içine girdim ve abdestimi aldım. O an ruhani bir şekilde o kadar rahatladığımı hissetmiştim ki duygunun tarifini vermek imkansızdı. Biliyordum geciktiğim için caminin dışında saf tutacaktım ama olsun. Sudan çıktığım anda hidranın nefesiyle ısıttığı havanın tenime temas etmesiyle derin bir oh çektim. Eşyalarımı giyerken birşey farkettim. Gözlüğümün camı buğulanmıştı. Cebimdeki kıyamette kaybettiğim hanımımın yazmasını çıkardım ve gözlüğümü narince sildim. Yola koyulmaya hazırdım. Yolda yürürken yeraltı taşlarının her zerresinde kadim insanların attığı kadim çığlıkları duyabiliyordum sanki. Ruh taşına geldim ve topkapı aracılığıyla hamitin kahvesine ışınlandım.
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Cuma namazını kıldıktan sonra camii avlusunda ağlayan bir çocuk gördüm, kaybolmuştu ve ağlıyordu. Adını sordum; Umut dedi....
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Gözleri çakmak çakmak bakıyordu sanki minicik elleri yüzündeki o temiz güzellikle birleşmişti adeta. Saçlarına dokundum sapsarı ve prüssüzdü okşadım. Ağlamayı bıraktığı halde hıçkırmaya devam ediyediyordu. Gözlerindeki buğulanmış ifadeyi görünce içim burkulmuştu adeta. Ayna gibiydiler o kadar kusursuz bir gözü vardı ki o kadar buğuluydu ki bakınca kendi süliyetimi görmem beni dahada derinlere sürükledi kendi içimde. Kıyametten bu yana içimde oluşan o acı gün geçtikçe dahada artıyordu. Heleki bu tarz durumları yaşadıkça. Bir çöl düşünün çukura düşüyorsunuz ve kurtulmak için bir medet bekliyorsunuz. Ama asla o an gelmiyor o fırsat elinize geçmiyor. Kumları ayağımla iterek dışarı çıkmaya çalışıyorum. Tırmanıyorum tırmanıyorum tam sona geldim diyorum elimi son bir kez daha hareket ettirip yukarı çıkmaya çalışıyorum. Ama elimi hareket ettirdiğim anda ayağımın altındaki kum kayıyor ve tekrar dibe düşüyorum. Ama bu sefer bir fark var ki çok daha can yakıcı. Çünkü en dipteyim hatta belkide eskisinden daha dipte. Bu sefer üstüme dökülen kum taneleriyle birlikte. İşte bu beni daha çok umutsuzluğa sürüklüyordu anlamsızca. Çocuğa sarıldım. Nefes alış verişini hissedebiliyordum. Ağlamak istiyordum. Ama onun karşısında olmazdı. Olamazdı... Boğazımdaki düğümlenmenin geçmesi için artık yalvarmaya başlamıştım kendime. Ama geçmeyecekti biliyordum. Cebimden çıkardığım 2 kuruş parayı çocuğa verdim. Balıkçıya doğru ufakta olsa bir gezintiye çıktık.
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kulaklarım uğulduyordu. Vücudumda bir acı arıyordum resmen. Ama en ufak bir acı yoktu. Afallamamın geçmesi 3-5 saniyemi aldı. Birden elimin çekildiğini hissettim aşağı doğru... kayıyordu minik çocuğun eli avcumun arasından. Tam kalbinden vurulmuştu. İşte bu sefer gerçek anlamda beynimden vurulmuşa döndüm. Yıkılmıştım kafamda tek soru vardı. Neden?? Kendimi kaybetmiştim. O masum günahsız gözler artık boş bakıyordu bana. İdrise baktım...
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
SetheriaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SetheriaL »

Kanlar Balıkçı İdris'in şakaklarından dökülüyordu. Beyni paramparça olmuş, mülayim gibi bir adamı bu noktaya sürükleyen nedeni bir hayli merak ettim. Balıkçı İdris'i defnettikten hemen sonra bu nedeni öğrenmek için yola koyuldum...
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Yaşadığım şoku atlatabilmek, biraz olsun kafa dağıtabilmek için Şarapçının yanına gittim.Vaziyetimi anlamış olacak ki yanına oturmamı istedi ve uzattı Kalecik Karasını gülümseyerek.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön