LatveriA 'nın GM olmadan önce Beğen-Paylaş-Kazan Çekilişini

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: LatveriA 'nın GM olmadan önce Beğen-Paylaş-Kazan Çekiliş

Mesaj gönderen psyDUCK »

Kazanan adamları GM yapmazlar da kazanmak için biraz torpil olması gerekiyor :D İKV yönetimi çıkıp etkinliğe katılan herkesin ismini adam gibi random.org a yazsın , yazarken de video çeksin. Sonra çıkan isimleri biz de görelim diyelim ki gerçekten herkes eşit şartlarda yarışmaya katılmış. Ama yok yapmazlar :D Needn ? Çünkü kim uğraşacak 1000 kişinin ismini tek tek o listeye yazmakla :D Yaz 3-5 tanıdık ismi aralarından biri kazansın. Sonra biz değil random.org çekti kurayı de.
Yeni forum hesabım : XXX
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

Beğen_Paylaş_kazan etkinliğinden BB3 kazandım . Hiçbir gm yi cartu curtu tanımam . İstanbul' da bile yaşamıyorum. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz !!! Gaz mı kokladınız , mazotmu içtiniz.... :evil:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Burak8154 yazdı:Beğen_Paylaş_kazan etkinliğinden BB3 kazandım . Hiçbir gm yi cartu curtu tanımam . İstanbul' da bile yaşamıyorum. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz !!! Gaz mı kokladınız , mazotmu içtiniz.... :evil:
[youtube]http://youtu.be/KPd4SwWGzDQ[/youtube]
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Selamlar,

Aktif olarak görev aldığım dönemden söz ettiğiniz için cevap verme gereği hissettim. Sevgili Onur Nerull'un da açıkladığı üzere resmi olarak GM görevine 13 May 2014 tarihinde başladı. Bahsi geçen tarih ile arasında ciddi bir zaman farkı var. Kendisi GM görevini üstlenmeden önce sıkı bir İKV oyuncusuydu, bütün GM kadrosu gibi. Geçmiş tarihlere baktığınızda (2007) benim de herhangi bir etkinlikten ödül kazanmış olma ihtimalim oldukça yüksek. Burada emek verilerek gelinmiş bir nokta var bunu bir etkinlikle gölgelemek çok yanlış olur.
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

CaptainATX yazdı:Selamlar,

Aktif olarak görev aldığım dönemden söz ettiğiniz için cevap verme gereği hissettim. Sevgili Onur Nerull'un da açıkladığı üzere resmi olarak GM görevine 13 May 2014 tarihinde başladı. Bahsi geçen tarih ile arasında ciddi bir zaman farkı var. Kendisi GM görevini üstlenmeden önce sıkı bir İKV oyuncusuydu, bütün GM kadrosu gibi. Geçmiş tarihlere baktığınızda (2007) benim de herhangi bir etkinlikten ödül kazanmış olma ihtimalim oldukça yüksek. Burada emek verilerek gelinmiş bir nokta var bunu bir etkinlikle gölgelemek çok yanlış olur.
Şuan hiçbir yetkisi olmayan birisi olarak oyunun gidişatından memnun musun abi dürüstçe söyle?
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
CaptainATX
Kadim 999

Biz hiç bir zaman İKV'yi oyun olarak görmedik her zaman bir yuva olarak gördük, insana yuvası nasıl olursa olsun saray gelir, ha bana bıraktın gittin dersen eğer ben her zaman buradayım, görev almak ya da almamak mühim değil.

Sevgiler.
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

CaptainATX yazdı:Biz hiç bir zaman İKV'yi oyun olarak görmedik her zaman bir yuva olarak gördük, insana yuvası nasıl olursa olsun saray gelir, ha bana bıraktın gittin dersen eğer ben her zaman buradayım, görev almak ya da almamak mühim değil.

Sevgiler.
Abi 13 yaşında başladım 20 yaşındayım ne zaman ara versem kopamadım tekrar döndüm hatta 2 ay önce oyunu bıraktım forumdan kopamadım fakat gidişat iyi değil artık bunu inkar etmeyelim.
Birçok arkadaşımız birşeyler yapılmadığı, oyun sanki bir köşeye atılmış gibi olduğundan bıraktı.
Oyunun başına bir Developer koyup, Developerinde alt tabakası olan(Forum yöneticisi, etkinlik yapanlar)ların etkinlik yapıp devam etme imkanı kalmadı.
İKV yeteri kadar(para) kazandığı için çalışma içerisinde değil.
Sizlerde iyi biliyorsunuz ki 2009'da yapılan bu satım(Sobee'nin satılması) fayda değil zarar getirdi
CaptainATX
Kadim 999

Ben sana katılmıyorum, Sobee ekibini yakından tanıyan biri olarak şunu söylemek isterim İKV'yi bu güne getiren o güzel insanlar için İKV çok özel bir yerde ve kalpleri bizlerle atıyor. İKV'yi kenara atmayacak kadar İKV sevdalısı bir ekip orada devam ediyor. 2009 yılında Sobee'nin satılması bizim burada değerlendiremeyeceğimiz kadar farklı bir konu. Sadece şunu söyleyebilirim 2009 yılından sonra İKV için harika işler yapıldı. Fakat yinede iş dünyası işin içine girdiğinde uzaktan bakarak yorum yapmak çok yanlış olur.
@CaptainATX twiter
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

CaptainATX yazdı:Ben sana katılmıyorum, Sobee ekibini yakından tanıyan biri olarak şunu söylemek isterim İKV'yi bu güne getiren o güzel insanlar için İKV çok özel bir yerde ve kalpleri bizlerle atıyor. İKV'yi kenara atmayacak kadar İKV sevdalısı bir ekip orada devam ediyor. 2009 yılında Sobee'nin satılması bizim burada değerlendiremeyeceğimiz kadar farklı bir konu. Sadece şunu söyleyebilirim 2009 yılından sonra İKV için harika işler yapıldı. Fakat yinede iş dünyası işin içine girdiğinde uzaktan bakarak yorum yapmak çok yanlış olur.
Abi haklılık payın var ama okadar çok insan bıraktıki okadar çok oyunda görev alan insanlar -efsane-diye nitelendirecegımız ınsanlar bıraktıkı oyunu bu dedıgın bır kulaktan gırıp dıgerınden cıkıyor halen herseyıyle guzel umut dolu bır bakıs atmamızı ıstıyorsun gibi gibi :|
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Ben gelecek için umutlu bakmıyorum tüm oyunculara ve size sorayım buradan;
Oyunu geleceği için umutlu olan var mı?
Kilitli