http://inciswf.com/1304375737.swfzxcvzxcv yazdı:Ve A.S beyin özürlü sende ne gezer o kadar paramobilsorun yazdı:O kadar güldüm ki harcayamadım.zxcvzxcv yazdı:Git 54 tane kondrit çek 5.5 m den sat paranı güle güle harca : D
Akcemi Nasil Harciyayim
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Akcemi Nasil Harciyayim
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Anka sunucusuna aktar karakterini madene yat orada . Madenle paranı çok rahat çıkarırsın sonra gitmek istediğin asıl sunucuya gitmeni öneririm

2 sorum var
1-Maden Arttiricilari Kacar Gun Ve Lokman Ve Sarraf Felan Hangileri Olsun Ve Benim Teog Nedeniyle Sadece Cuma Aksamlari Cumartesi Ve Pazar Gunleri Oyunu Acabilirim Ama Teogdan Sonra Her Aksam
2-Sunucu Degistirmeyi Aldigimda Isim Degistirme Yaninda mi Gelicek
1-Maden Arttiricilari Kacar Gun Ve Lokman Ve Sarraf Felan Hangileri Olsun Ve Benim Teog Nedeniyle Sadece Cuma Aksamlari Cumartesi Ve Pazar Gunleri Oyunu Acabilirim Ama Teogdan Sonra Her Aksam
Cixybaba 49
Abinizz 36
Support 30
Dembaba 1 (Isim Degistirme Hakki Icin Bekliyor
Abinizz 36
Support 30
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Sınavın varsa boşver oyunu.Insane yazdı:2 sorum var
Cixybaba 49
Abinizz 36
Support 30
Abinizz 36
Support 30
Sende o kadar para ne gezer lan fakir .... anladın sen onu.mobilsorun yazdı:O kadar güldüm ki harcayamadım.zxcvzxcv yazdı:Git 54 tane kondrit çek 5.5 m den sat paranı güle güle harca : D
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Seni çok pis tokatlarım çocuk , bana havlamayı kes.zxcvzxcv yazdı:Sende o kadar para ne gezer lan fakir .... anladın sen onu.mobilsorun yazdı:O kadar güldüm ki harcayamadım.zxcvzxcv yazdı:Git 54 tane kondrit çek 5.5 m den sat paranı güle güle harca : D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Hak ettin sen bunları bebe, az bile sana kefal her şeye maydanoz oluyorsun ya bunları hesaba katacaksın.zxcvzxcv yazdı:Sende o kadar para ne gezer lan fakir .... anladın sen onu.mobilsorun yazdı:O kadar güldüm ki harcayamadım.zxcvzxcv yazdı:Git 54 tane kondrit çek 5.5 m den sat paranı güle güle harca : D
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
zxcvzxcv yazdı:Sende o kadar para ne gezer lan fakir .... anladın sen onu.mobilsorun yazdı:O kadar güldüm ki harcayamadım.zxcvzxcv yazdı:Git 54 tane kondrit çek 5.5 m den sat paranı güle güle harca : D