Sunucu Degerlendirmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Sunucu Degerlendirmesi

Mesaj gönderen Mezomorto »

Her ne olursa olsun ben zevk alıyorum kardeşim. Kötü kötü diyenlere bakma. Zevk almasını bileceksin oyundan. Her gün aynı şeyleri mi yapmak zorundasın para kas çt at. Git azcık millete yardım et maden çek çok uğramadığın yerleri gez dolaş çok konuşmadığım NPC lerle konuş. Değişik yerlere git SS al arşiv yap. Bunlar saymakla bitmez. Milletin tek bildiği şey para para para. Küçük şeylerlede mutlu olun. Bi konuda görmüştüm fuarda soru sorulmuş migratta 4 yola gelmeden önceki yolda kaç merdiven var diye ve sadece 1 kişi bilmiş 17 mi neydi cevapta. Böyle değişik şeylere dikkat edin. Mesela git say uçağın orada kaç ağaç var :D. Kısacası herşey para ve güç değil. Bakış açını genişlet. Mesela ben Kenana giderken motordan sonra bi havalandırma(bi sonrakide olabilir) var onun önüne geçip ah istanbul şarkısını dinlemeyi çok seviyorum :).
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: R U S

Re: Sunucu Degerlendirmesi

Mesaj gönderen Ttaymmm »

Mezomorto yazdı:Her ne olursa olsun ben zevk alıyorum kardeşim. Kötü kötü diyenlere bakma. Zevk almasını bileceksin oyundan. Her gün aynı şeyleri mi yapmak zorundasın para kas çt at. Git azcık millete yardım et maden çek çok uğramadığın yerleri gez dolaş çok konuşmadığım NPC lerle konuş. Değişik yerlere git SS al arşiv yap. Bunlar saymakla bitmez. Milletin tek bildiği şey para para para. Küçük şeylerlede mutlu olun. Bi konuda görmüştüm fuarda soru sorulmuş migratta 4 yola gelmeden önceki yolda kaç merdiven var diye ve sadece 1 kişi bilmiş 17 mi neydi cevapta. Böyle değişik şeylere dikkat edin. Mesela git say uçağın orada kaç ağaç var :D. Kısacası herşey para ve güç değil. Bakış açını genişlet. Mesela ben Kenana giderken motordan sonra bi havalandırma(bi sonrakide olabilir) var onun önüne geçip ah istanbul şarkısını dinlemeyi çok seviyorum :).
Aslında haklısın fakat bu nereye kadar uzanır ki ? Tamam zevk ben de alıyorum ama bir yere kadar. Artık yönetim bir yenilik yapacak diye ellerine bakar duruma geldik. Bırakayım diyorum,1 hafta içinde tekrar başlıyorum. 7 senelik serüven az mı ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön