gdgddgfcdrgfsargeseqfsniper94 yazdı:Yaklaşık 2 senemi sokakta aylak aylak gezmeme sebep oldu.Oyunu niye oynadın dersen...Önceleri mecburiyetten.Şimdi ise paşa keyfim öyl.. ne diyorum la ben :shock: :shock:
iKV size neler kaybettirdi
Re: iKV size neler kaybettirdi
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Online MMORPG oyunlarının zaman katili olduğunu bilmeyen yoktur. Maddiyatı zorla vermedik istedikte verdik ama biz bu oyuna harcadığımız vakti keşke farklı şekilde değerlendirseydik
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
İKV bana yaklaşık 10.000TL , 8 senelik bir süreç , 1 sene Lisede sınıf tekrarı ile beraber toplamda 9 senelik bir zaman kaybettirdi. Fakat karşılığını bana unutulmaz dostluklar olarak verdi. Son kuruşuna kadar helal olsun 8 sene içerisinde verdiğim paralar..
Şuan Türkiye'nin neredeyse her yerinde hiç çekinmeden kapısını çalıp misafir olabileceğim abilerim ablalarım var. İşte bu yüzden Teşekkürler İKV ..
Şuan Türkiye'nin neredeyse her yerinde hiç çekinmeden kapısını çalıp misafir olabileceğim abilerim ablalarım var. İşte bu yüzden Teşekkürler İKV ..

- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Kazançlarınla kaybını oranlarsan kayıp ehemmiyetsiz.
Zamanı zaten düşünmeden hep heryerde harcıyoruz...
Zamanı zaten düşünmeden hep heryerde harcıyoruz...
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bu oyunun bende manevi kaybı yok açıkcası. Sadece oyuna yatırdığım binlerce lira var. Kazandıklarımı sorarsan çok güzel insanlar tanıdım. Loncamı tanıdım varsın giden para olsun.
Bazı insanlar eğlendiği için zamanını boşa tüketmediğini düşünür. Aksine, eğlendiğini düşünerek zamanını bilinçsiz tükettiği ve geri dönülmeyeceğini sonrasında anlayacak ve buna pişmanlık duygusuyla tekrar bakacaktır.
Benim de yıllar boyunca zamanımı boşa tüketti. Gerek bilgisayar başında geçirdiğim zamanla kilo aldım, gerek ise asosyalleşmeye başladım. Şu anda şükürler olsun ki tek şeyim zaman kaybı olmaya başladı, kilom ve sosyalliğim artık eskisi gibi değil.
Hangi oyun olursa olsun zamanınızı eğlensenizde boşa geçirmemek en tedbirli davranış olacaktır. Zaman israfı hiç bir şeye benzemez, bir defa geçtiğinde bir daha gelmeyecektir!
Benim de yıllar boyunca zamanımı boşa tüketti. Gerek bilgisayar başında geçirdiğim zamanla kilo aldım, gerek ise asosyalleşmeye başladım. Şu anda şükürler olsun ki tek şeyim zaman kaybı olmaya başladı, kilom ve sosyalliğim artık eskisi gibi değil.
Hangi oyun olursa olsun zamanınızı eğlensenizde boşa geçirmemek en tedbirli davranış olacaktır. Zaman israfı hiç bir şeye benzemez, bir defa geçtiğinde bir daha gelmeyecektir!
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
en değerli şeyimizi zamanı yani daha ne olsun 
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- ATOMKARINCA
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: NONSTOP
Ben bu oyunun kimsey birseyler kaybettirdiğine inanmıyorum üstelik bir şeyler kazandırdığına inanıyorum oda çokk samimi dostluklar ve ileriye dönük arkadaşlıklar .kurulduğuna inanıyorum .tabiki bu benin şahsi goruşum .

MORİYAL
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
Banada kilo kaybettirdi sadece ikv için değil pc başında açlığımı unutuyorum ve yemek yemiyorumTOLGA yazdı:Bazı insanlar eğlendiği için zamanını boşa tüketmediğini düşünür. Aksine, eğlendiğini düşünerek zamanını bilinçsiz tükettiği ve geri dönülmeyeceğini sonrasında anlayacak ve buna pişmanlık duygusuyla tekrar bakacaktır.
+kilo kaybettirdi