Fedakarlık yapıp koyulan zam miktarı kadar indirime gideceksiniz o zaman , oyuncular yine sabit fiyattan çekiyor olacak. Ama nerde sizde o fedakarlık ! Ben ederi kadar götüreyim de malı ( akçe yanlış anlaşılmasın ) alan zaten alıyor hesabı.LatveriA yazdı:Merhabalar,
Mobil ödeme sisteminin satış platformlarına uyguladığı bir fiyat farkı vardır. Daha önce böyle bir fark bulunmamaktaydı. Ancak Playstore'da yer alan her oyunda olduğu gibi, mobil ödemenin İKV ürünlerine de uyguladığı bir fiyat değişikliği mevcuttur.
Yani bizzat ürün satıcısı tarafından zam eklenmesi söz konusu değildir arkadaşlar. Nitekim kredi kartı ve TTNET faturada fiyat farkı bulunmamaktadır.
Gözünüz Aydın GenÇler akçe zam oyuna son DDDDDD
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Gözünüz Aydın GenÇler akçe zam oyuna son DDDDDD
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
asjdsakdsfsdhgfds viewtopic.php?f=46&t=124144Sora yazdı:Sen ''Böyle Gaffar Kesimi Görülmemiştir'' konusunun sahibi değilmisin ? sakjdfaşflk
Keşke bu yazıyı yazmadan önce caps lock tuşunu unutmasaydın :ugeek:Lamazi yazdı:Çep telefonundan akÇe alımına zam gelmsı yenı fıyat bu Toplam Tutar 57 ,50 TL
eger kredi kartınvarsa Toplam Tutar 50 ,00 TL fıyat bu yahu yÖneticiler sİZler nasıl bır sizhnıyete sahipsinzi bu oyun agırlıklı yaş ortalamsı 18 altı 18 yaş altı geclere kactane sınde kredi kartı var hadi ondan gectım kacın drumu iyi benim icin sorundegil ama birazda geçleri düsün zaten oyuna YÖNETİM OLARAK FAYDANIZ VE DE İLGİNİZ YOK GEÇLERİN CEBİNDE DEKİ 3 KURUŞ PARAYAMI GÖZ DİKTİNİZ ACABA BURDAKİ AMACINZI NEDİR YENİ CIKARACAGINIZI SACMA SAPAN ZUAM OYUNUNAMI YONLEN DIRMEYE CALISIYORSUNZU YOKSA GCELERİ OYUNDAN SOGUTUP OYUN KAPAYMAYIMI DÜSNÜYORSUNZU EGER PARA İSTEYECEKSENZİ ONCE ÜSTÜNÜZE DÜSENİ YAPINDA OYUNLA ALKADAR OLUN ÖYLE ETKINLIKCI GELDI DEYIP 10 DAKIAK SON RA GÜLEGÜÜLE DEMEYLE OLMAZ BU İŞLER BİRKERE DAHA SİYORUM YAKINDA OYUNU TEKBASINZIA OYNARSINZI HABERINZI OLSUN HAZIRDAKI 2 3 OYUN CUNUZAD KACIRMAYIN BEN CE şahsi fikrimi berlitdim
Bir diğer husus ise iletin buram buram bilgisizlik içeriyor.Zam gelen yer akçe değil,mobil ödeme sistemine zam gelmiş bunun da yönetim ile akalası yok.
Fakat buna orantılı olarak hemen hemen %100 karlı akçe sisteminden fedakarlık yapılıp akçeye veya satılan ögeye indirim getirilmeli :idea:
- Lamazi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: uhte
EYUNAL
dogrudur klavye kullanımım duzgun olmaya bilir ama hıc olmazsa hak aramsını bılrım sen heralde okumuş gecine cahillerdensin anlaşılan SONRAD KLANDAN AKCE SATAN VARMI DİYE YIRTINMASINI BİLİYORSUNUZ bide kıkmıs teşekkur edeceginize saysızlık yapıyorsunzu atasözü ŞAPTAN OLMAZ ŞEKER CİNSİNİ SEVDİMİN CİNSİNE CEKER (MALUM EVİN ÖNUNE BAGLADIMIZ HAYVAN )
- Lamazi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ADUKET
EVET O YAZIYI YAZAN BENİM SENDE KEREMİN M1 CALIP SUNUC DEGİŞTIREN İSTANBUL MALTEBEDE OTURAN BÜNYAMİN ACAR DEGİLMİSİN MAZİYİ UNUTMA HATIRLATMIYAYIM SANA LAKAYITLIGI GIDIN BAŞKA YERDE YAPIN
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
Re: ADUKET
Vuv çok korktum ağır abi. Kerem bana meteorit 1 çaldırdıysa ortada 350m'lik bir tılsım verdiyse madem bana dair neden bir print yada bir yazışma yok görülemedi.Lamazi yazdı:EVET O YAZIYI YAZAN BENİM SENDE KEREMİN M1 CALIP SUNUC DEGİŞTIREN İSTANBUL MALTEBEDE OTURAN BÜNYAMİN ACAR DEGİLMİSİN MAZİYİ UNUTMA HATIRLATMIYAYIM SANA LAKAYITLIGI GIDIN BAŞKA YERDE YAPIN
- Lamazi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ADUKET...
okadar atarlıysan çıkar gelirsin tılsım sınucusuna sana tılsımımı çaldı diyen adamlarla yüz leşirsin hadi o konu beni ilgilendirmez diyelim forma yazdıgım yazılarıma sacma sapan dalga gecergıbı cevap yazma mümkünse hic yorum yapma sen banada boyundan büyük atar yapma bu yazıma cevap ta yazma
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
MobıL Odemede SıkıntıLar Var GuzeL Kardesım PLaystoreden Sıkıntı Yasıyoruz Eskı Sıstemı Getırmenız Her TurLu Sorunu Cozecekdır. Once Bı Msj Kadar Yakındı Sımdı Ise Cok Satafat Istıyor Zemını DuzeLtmessenız Bınanın Omru Cok OLmaz.LatveriA yazdı:Merhabalar,
Mobil ödeme sisteminin satış platformlarına uyguladığı bir fiyat farkı vardır. Daha önce böyle bir fark bulunmamaktaydı. Ancak Playstore'da yer alan her oyunda olduğu gibi, mobil ödemenin İKV ürünlerine de uyguladığı bir fiyat değişikliği mevcuttur.
Yani bizzat ürün satıcısı tarafından zam eklenmesi söz konusu değildir arkadaşlar. Nitekim kredi kartı ve TTNET faturada fiyat farkı bulunmamaktadır.

- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Tartışma ortamı oluşturmaktan sıkılmadınız değil mi?
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
'' BİR GURBA GİRDİM TEMBELROSUN HATRINA''
SELAM OLSUN BAŞGAN
SELAM OLSUN BAŞGAN

Mustafa Kemal ATATÜRK!