Fake mareşaller :)
Re: Fake mareşaller :)
Birinin çıkıp da ben hilesiz hurdasız kastım diyebileceğini sanmıyorum.
100 karakteri olsa bile elbet daha da hızlı kasmak için birşeyler yapılmıştır
Bad Sector
Teşkilat&Meran
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Emin ol Gözlük çeken herkes karizma satın almıştır. Ki mantıklı olanda bu zaten amacın gözlük çekmekse.. Konuyu açan arkadaşa şöyle diyeyim sana , "Dinime küfreden müslüman olsa". İster Mareşal olsun , ister tek yıldız pembe , karizma satın almayan yoktur.Enchanter yazdı:Birinin çıkıp da ben hilesiz hurdasız kastım diyebileceğini sanmıyorum.100 karakteri olsa bile elbet daha da hızlı kasmak için birşeyler yapılmıştır

- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Tabi işi ticarete dökmemek lazım canımbyprens yazdı:yönetim kp kasmayın demiyor kasın ama hobi olarak kasın diyorIIHYPNOSII yazdı:gerçekten acı öyküsü oldu bu alicim geçmiş olsun bu haberi bilmiyordumbyprens yazdı:220 karaktere 1500 kp yi dene bide gerçi 120tanesi ban yedi ama olsun yetiyor kalanlarBunudaBanlayin yazdı:Milletin rütbesi seni mi gerdi kardeşimkonu açmak için konu açma
az ötede oyna
25-26 karaktere plus almak hepsini 1500 kp ye getirmek nasıl bir uğraş bilmezsin sen
:twisted:
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
3 tane karakterimde teşkilatta şifacı büyücü yeşil tek yıldız savaşçı pempe tek yıldız 1 kere dahi kp alınmamıştır sabah akşam arz peşinde koşarım orası ayrı ve çoğu zamanda plus olmaz hesapta.BunudaBanlayin yazdı:Emin ol Gözlük çeken herkes karizma satın almıştır. Ki mantıklı olanda bu zaten amacın gözlük çekmekse.. Konuyu açan arkadaşa şöyle diyeyim sana , "Dinime küfreden müslüman olsa". İster Mareşal olsun , ister tek yıldız pembe , karizma satın almayan yoktur.Enchanter yazdı:Birinin çıkıp da ben hilesiz hurdasız kastım diyebileceğini sanmıyorum.100 karakteri olsa bile elbet daha da hızlı kasmak için birşeyler yapılmıştır
Emeğe gelince teşkilattakiler bilir DADASKENT vardı 3 yıldız mavi mareşeline kadar göremedim ben o aralar bırakmıstım sanırım ama daha 39 level iken oyun 3 yıldız maviydi kp mi kastı o zamanlar kendi kendine yapması pek mümkün gibi değil ama bilmiyorum.
Gene PUMA vardı mareşal kp mi kastı onuda bilmiyorum oaralar bu sekilde kp kasmak pek moda değildi cünki daha sonra oyunu bırakmıştı oğlunun vefatı üzerine hatta halit girmenç icadı buradan gelir oğlunun adıdır.
- Penthouse
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: T N T
güzel kardeşim o mareşal rütbe ne kadar emek istiyo bir bilsen emin ol sen yapmazsın kp çarı kas plus al bütün hesaplara kasacağın hesabada arttırıcı al ve aylarca kas karakürkte. Bence yanlış olan mareşal rütbenin şekli millet mavi tek çizgi zannediyo
. Ayrıca konuyu kapattır bence kedi ciğer meselesi gibi konu
- Penthouse
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: T N T
Milletin rütbesi seni mi gerdi kardeşim konu açmak için konu açma az ötede oyna 25-26 karaktere plus almak hepsini 1500 kp ye getirmek nasıl bir uğraş bilmezsin sen
AYNEN KATILIYORUM
AYNEN KATILIYORUM
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Yıldız yapana kadar 7 yıl uğraştım. Gerisini siz düşünün.
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Görüşler için teşekkürler. (Konu ile ilgili olanlar)
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hz. Ömer (r.a)
2009...
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Bu süre biraz uzun olmuş. Kp kasım şartları ve süresi önemli elbette.vahdet yazdı:Yıldız yapana kadar 7 yıl uğraştım. Gerisini siz düşünün.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
Hz. Ömer (r.a)
2009...