yeni oynuyorum
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: yeni oynuyorum
İKV bir neferini daha kaybetti 

Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Hayırlısı be gülümmobilsorun yazdı:İKV bir neferini daha kaybetti
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
- Penthouse
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: T N T
Kaçırdınız müşteriyi 
La oynayanlar kaçıyor bu gelmiş diyor ben yeni oynuyorum.Sonra ruhsuz oluyoruz uyarınca.Yeni nesil tam olmadı vallaMerhab yazdı:oynamıyorum ya kimsede ruh yok gel oynayalım falan kolay gelsin size

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
cocugu kaçırttınız
gel BeyazKöşkte oyna zaten 49 olunca bırakıcaksın sonra yöneticiler oyuncuları kaçırtıyorsunuz deyip kızarlar
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Bunun yüzünden gm ler bütün carlarinizi bloklayacak biliyorsunuz degil miiii !!
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
Gel abicim gel gel BeyazKöşke gel en iyi hırsızlar en yardım severler burda abicim herseyın en iyisini burda bulabilirsin abicim gel gel pişman olmazsın
İsim acayip tarafı yllardır bu oyunu oynuyan oyuncular var ikv forumdan haberleri yok ama yeni üyeler direk forum hesabı oluşturup başlıyor valla helal olsun yeni jenerasyon işi iyi biliyor
İsim acayip tarafı yllardır bu oyunu oynuyan oyuncular var ikv forumdan haberleri yok ama yeni üyeler direk forum hesabı oluşturup başlıyor valla helal olsun yeni jenerasyon işi iyi biliyor
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Merhab yazdı:Ben yeni başladım oyuna yardım edebilecek varmı bide sunucular varmış bunların hangisi iyi ve güzel ve yardım edecek bir arkadaş arıyorum görevler felan varmış internette gördüm liste şeklinde onlara yardım edecek varsa bana ulaşabilirmi bu konunun altına yazarak
Varmış :ugeek: :ugeek: Duyulmuş geçmiş zaman, duyduğuna göre biri önermiş, önerdiğine göre arkadaşın bu oyunu biliyor, arkadaşın biliyorsa ondan öğrenebilirsin. :ugeek:
Gel beraber NeverWinter oynayalım
bu oyunda lazım olan tılsımlara sahibim. Fakat keyf alamıyorum. Sürekli küfür ve hakaret var ve tüm sunucular aynıdır. Bir konu daha bu tür oyunlar paralıdır ve çok para yatırman icap eder. Parasız oynayacağım dersen sağlam arkadaşın olmalı ve en azından bir kaç tılsımın olmalı. Yani işin uzun ... Bu oyunda her çeşit insan mevcuttur. Hırsızı arsızı- küfürcüsü -sapığı geneli çocuktur. Ama bir çok yetişkin de var işçisi memuru ev hanımlarından tut öğretmenine kadar lakin herkez uzaklaştı. Oyun içini kısaca özetleyebildimse ne mutlu.
Not: Sadece sabahları bu forumdayım. Akşamları NeverWinter oyunundayım.
Not: Sadece sabahları bu forumdayım. Akşamları NeverWinter oyunundayım.
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Oynama