Başka yolu var.XUchiHa yazdı:e ne yapacağız şimdi ? kutu dışında yolu yokmu
Üretim puanı sıfırlatmak
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Üretim puanı sıfırlatmak
vahdet yazdı:Başka yolu var.XUchiHa yazdı:e ne yapacağız şimdi ? kutu dışında yolu yokmu
nedir peki
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
49 lwl yeni car kuracaksin. Üretim puanını silaha verecen. Bizim sunucuda bir arkadaşım vardı. O öyle yapmıştı. Yeni car kasmıştım y2 ile ona.
söylediğiniz mantıklı teşekkürlervahdet yazdı:49 lwl yeni car kuracaksin. Üretim puanını silaha verecen. Bizim sunucuda bir arkadaşım vardı. O öyle yapmıştı. Yeni car kasmıştım y2 ile ona.
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
Dostum ama suan basıcağın karakterde şaheser yüzük kolye falan varsa yeni açaçğın carada onları düşürmen gerek haftalarca ugrasabilirsin bu yüzden bi kerelikte olsa 30 lira ver kurtul bence.XUchiHa yazdı:söylediğiniz mantıklı teşekkürlervahdet yazdı:49 lwl yeni car kuracaksin. Üretim puanını silaha verecen. Bizim sunucuda bir arkadaşım vardı. O öyle yapmıştı. Yeni car kasmıştım y2 ile ona.
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Katılıyorum bu arkadaşa. Çünkü zaten direk hesabına yükleneceği için çemberlitaş kutu sana her yönden rahatlık sağlayacaktırSmoke23 yazdı:Dostum ama suan basıcağın karakterde şaheser yüzük kolye falan varsa yeni açaçğın carada onları düşürmen gerek haftalarca ugrasabilirsin bu yüzden bi kerelikte olsa 30 lira ver kurtul bence.XUchiHa yazdı:söylediğiniz mantıklı teşekkürlervahdet yazdı:49 lwl yeni car kuracaksin. Üretim puanını silaha verecen. Bizim sunucuda bir arkadaşım vardı. O öyle yapmıştı. Yeni car kasmıştım y2 ile ona.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IIHYPNOSII yazdı:Katılıyorum bu arkadaşa. Çünkü zaten direk hesabına yükleneceği için çemberlitaş kutu sana her yönden rahatlık sağlayacaktırSmoke23 yazdı:Dostum ama suan basıcağın karakterde şaheser yüzük kolye falan varsa yeni açaçğın carada onları düşürmen gerek haftalarca ugrasabilirsin bu yüzden bi kerelikte olsa 30 lira ver kurtul bence.XUchiHa yazdı:söylediğiniz mantıklı teşekkürlervahdet yazdı:49 lwl yeni car kuracaksin. Üretim puanını silaha verecen. Bizim sunucuda bir arkadaşım vardı. O öyle yapmıştı. Yeni car kasmıştım y2 ile ona.
gerçekten para sorun değil yapılan kazığa şaşırıyorum nuc yüzük ve nuc amp var zaten zor alıyorlar almaktan başka çare yok gibi
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]