Karakter Oluşturma Ekranı [TASARIM]
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Re: Karakter Oluşturma Ekranı [TASARIM]
Fazla abartılı yazılar felan olsun renkler felan göz yoruyor ama eline saglik ugrasmssn
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bana katıldığınız için sizlere teşekkür ederim..wonka yazdı:DuMaNisTT yazdı:Osmanlıca o.bidakka yazdı:Neden Arapça font kullanıyorsun bro ?
Dedelerimizin çarlarnın adını bile okuyamıyoruz... İyi Yapmış Bu kardeşimiz..
Ama Arka planı beğenmedim :geek:
Güzel yaklaşım :mrgreen:
:ugeek:
HaNdSoMe yazdı:DuMaNisTT yazdı:Osmanlıca o.bidakka yazdı:Neden Arapça font kullanıyorsun bro ?
Dedelerimizin çarlarnın adını bile okuyamıyoruz... İyi Yapmış Bu kardeşimiz..
Ama Arka planı beğenmedim :geek:
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Adamda hevesin (h) ' sini bile bırakmadınız
evet birazcık amatör bir çalışma olmuş ama arkadaşımız zaten yazısındada belirtmiş daha amatörüm diye elbet geliştirecektir kendini. Başarıların devamını dilerim yazı fontlarının daha güzel olması dileğiyle.
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Başarıya giden yol başarısızlıktan geçermiş.Sende bu yoldasın ümidini kaybetme ufkunu açık tut ki daha güzel çalışmalara imza atasın.
İyi günler dilerim.
İyi günler dilerim.
Gizlenmiş İçerikGöster

- Partyqazap
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Selamlar,KiSSEFFECT yazdı:Herkese selamlar . . .
Bu aralar merak saldığım Photoshop u çözmek için elimden geldiğince uğraşıyorum.Bu uğraşları IKV ye yöneltmeye karar verdim ancak daha hayallerimdekileri hayata geçirecek kadar PS bilgim yok.Oda zamanla olacak inşallah.Buda öyle bir anda aklıma gelen bir tasarım sade tutmaya çalıştım ancak beni al beni al diyen çok efect v.b vardı.Çok önceden takıldığım bi konuydu atletle oyuna başlamak eğer böyle en iyi itemlerin gösterimiyle karakter oluşturulabilseydi daha çok oyuncu çekerdi diye düşünüyorum sizi bilemem.Kamera açısıda sabit kalmayacak tabii.
İyi forumlar ...
Bence gayet güzel olmuş. Biraz daha üzerinde çalışırsan daha iyi olacağını düşünüyorum.
- KiSSEFFECT
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Kusura bakmayın bir süredir foruma giremedim herkese teşekkür ederim.
Tüm forum hesaplarının şifresini bulamayacağım bir şekilde değiştiriyorum.Ulaşmak isteyenlerde tel no. vardır zaten.
KiSSEFFECT yazdı:Herkese selamlar . . .
Bu aralar merak saldığım Photoshop u çözmek için elimden geldiğince uğraşıyorum.Bu uğraşları IKV ye yöneltmeye karar verdim ancak daha hayallerimdekileri hayata geçirecek kadar PS bilgim yok.Oda zamanla olacak inşallah.Buda öyle bir anda aklıma gelen bir tasarım sade tutmaya çalıştım ancak beni al beni al diyen çok efect v.b vardı.Çok önceden takıldığım bi konuydu atletle oyuna başlamak eğer böyle en iyi itemlerin gösterimiyle karakter oluşturulabilseydi daha çok oyuncu çekerdi diye düşünüyorum sizi bilemem.Kamera açısıda sabit kalmayacak tabii.
İyi forumlar ...
KÖTÜ