Tekrardan selamlar , yeni maceralarla karşınızdayım gene :lol:
Meran'dan biraz uzak durmak ve kafamı başka şeylere vermek amacıyla Mısır Çarşısına doğru yol aldım , Jandarma Aliyle selamlaştık ve yeteneklerimi geliştirdiğimi söyledi bana , son derece mutlu oldum sonuçta beni çocukluğumdan beri tanıyan biriydi o , tıpkı Agah Efendi gibi çok değerliydi . Bana Sığınaklarda dikkatli olmamı söyledi ve vedalaştık . Oraya gittiğimdeyse bir grup büyücünün aralarında sert bir tartışmaya girdiğini görmüştüm . Tartışmanın nedeni KENAN'dı . Eğer yardımım dokunacaksa onlarla gelebileceğimi söyledim ve beni aralarına aldılar .
Daha önce hiç gelmemiştim buraya , Agop'un ve Işığın bahsettiği yer olmalıydı burası , bir yer daha ne kadar kötü kokabilirdi böyle ! Arkadaşlarımla ilk başta ağır bir şekilde çuvalladık ve büyük bir darbe aldık ama bu bizi yolumuzdan yıldıramayacaktı . Kenan'ın yaptıkları yanına kalmayacaktı ..
Ardından Agah Efendi'nin kutsadığı Yıldırım 2 tılsımı üzerinde olan RyukeNNN isimli büyücü bize oturmamızı ve Kenan'a ulaşmamız için gitmemiz gereken yolu temizleyeceğini söyledi . Buna her ne kadar karşı çıksakta bizi dinlemedi ve grubun şifacısıyla beraber karanlığa doğru yol aldı .
Aradan 10 dakika geçtikten sonra yolu temizlediğini , ama önümüzde büyüklerin MOTORİN adını verdiği çatlaktan dolayı yolumuza devam edemeyeceğimizi öğrendik . Ama Motorin gibi bir FEDAİ'yi alt edemeyeceksek Kenanla nasıl başa çıkacaktık ? Hemen işe koyulduk ..
Sonunda yere serilmişti , üstünden bir adet Asa çıktı ve ekibimizin lideri bunun bana verilmesi gerektiğine karar vererek torbayı yanıma bıraktı .. Çok özel bir asaydı bu , benim ilk hediyemdi ve Teşkilat vermemişti bunu ; Kendi emeğimle elde etmiştim ...
Ve işte oradaydı .. KENAN ! Çarşının dilinden düşüremediği o deli adam tam karşımdaydı .. Üstüne gitmemek için kendimi zor tutuyordum ve daha sonra aramızdaki en güçlü büyücü onunla tek başına baş edebileceğini ancak Elektrik direnci gerektiğini söyledi bize . Ne şans ama ! Motorin'in poşetinde Shen Kuo isimli bir direnç iksiri bulmuştum . Bu onun işini görürdü kesinlikle ..
Ve işe koyulduk , deli adam ona vurduğumuz her büyüde hem yara alıyor bazense kendinden geçip HAHHAHA diye kahkaha atarak etrafa elektrikler saçıyordu ..
Sonunda şifacımızın büyük desteğiyle onu yere sermeyi başarmıştık , her zehri eksiksiz olarak geri püskürtmüştü ve Kenan'ın cansız bedeni önümdeydi , HAİN ZAHİRİNde .. Merdivenleri çıktığımdaysa Agop'un bahsettiği mektubu buldum ve büyücü arkadaşlarımla beraber kapıdan çıktık . Çarşıda olanları anlattığımızda herkes bizi Kahraman gibi karşılamıştı . Tıpkı hayallerimde olduğu gibi
Akşam uyurkense aklıma o soru takılmıştı '' Neden teşkilat için çalışıyordum ? Tek başıma yeteri kadar güçlüydüm zaten ... '' Ama bu düşünceyi hemen kafamdan atarak ertesi gün Meran'da neler yaşayacağımın hayalleriyle uykuya daldım ..
:arrow: :arrow: Umarım beğenmişsinizdir , yenisinide hemen şimdi yazmaya başlayacağım resimlerle birlikte . Okuyan herkese teşekkürler beğeniyorsanız umarım yorumda yaparsınız , bu tarz yorumlar beni motive ediyor