Sen bunlara bakma. Millet kavga arıyor. Forum hep böyle. İşsiz güçsüz dolu.husban yazdı:Sparineus yazdı:Ergenlik bitmedi mi daha kardeşhusban yazdı:Ben degilde sizler kafayı yemişsiniz bence ben ne diyorum sizler ne diyorsunuzVaMoSS yazdı:Hahahahaha işsiz ya
Gerçekler Can yakar ...Anlayana
aha bir manyak daha
Ergenlikle alakasıyok
Diyesim var
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Diyesim var
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bu forum insanın duygularını paylaşması içinde var burada belirli ortak duygularımızla konuşuyoruz. Beğenmediyseniz konuya yorum yapmayın illa yorum yapın diye zorlanmıyorsunuz sonuçta, kardeşimiz içinden geleni yazmış ve haklıda. Sırf birisini rencide edip kendi egonuzu tatmin etmek için alaycı davranışlar yok ergen yok şu bu demek ayıptır.
Fatih Sultan Mehmed Tahta geçtiğinde daha ergendi. Bir de bunu düşünün. Bizans imparatoru bu ergendir mi bi halt yapamaz mı dedi ? Aradan bir kaç sene geçti O Fatih İstanbul'u aldı.
Fatih Sultan Mehmed Tahta geçtiğinde daha ergendi. Bir de bunu düşünün. Bizans imparatoru bu ergendir mi bi halt yapamaz mı dedi ? Aradan bir kaç sene geçti O Fatih İstanbul'u aldı.
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
.DuMaNisTT yazdı:[c.
olor=#FFFFFF]Bu forum insanın duygularını paylaşması içinde var burada belirli ortak duygularımızla konuşuyoruz. Beğenmediyseniz konuya yorum yapmayın illa yorum yapın diye zorlanmıyorsunuz sonuçta, kardeşimiz içinden geleni yazmış ve haklıda. Sırf birisini rencide edip kendi egonuzu tatmin etmek için alaycı davranışlar yok ergen yok şu bu demek ayıptır.
Fatih Sultan Mehmed Tahta geçtiğinde daha ergendi. Bir de bunu düşünün. Bizans imparatoru bu ergendir mi bi halt yapamaz mı dedi ? Aradan bir kaç sene geçti O Fatih İstanbul'u aldı. [/color]
Eyw. Fatih kardeşim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...