Diyesim var

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Re: Diyesim var

Mesaj gönderen vahdet »

husban yazdı:
Sparineus yazdı:
husban yazdı:
VaMoSS yazdı:Hahahahaha işsiz ya
Ben degilde sizler kafayı yemişsiniz bence ben ne diyorum sizler ne diyorsunuz
Gerçekler Can yakar ...Anlayana
Ergenlik bitmedi mi daha kardeş

aha bir manyak daha

Ergenlikle alakasıyok
Sen bunlara bakma. Millet kavga arıyor. Forum hep böyle. İşsiz güçsüz dolu.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bu forum insanın duygularını paylaşması içinde var burada belirli ortak duygularımızla konuşuyoruz. Beğenmediyseniz konuya yorum yapmayın illa yorum yapın diye zorlanmıyorsunuz sonuçta, kardeşimiz içinden geleni yazmış ve haklıda. Sırf birisini rencide edip kendi egonuzu tatmin etmek için alaycı davranışlar yok ergen yok şu bu demek ayıptır.
Fatih Sultan Mehmed Tahta geçtiğinde daha ergendi. Bir de bunu düşünün. Bizans imparatoru bu ergendir mi bi halt yapamaz mı dedi ? Aradan bir kaç sene geçti O Fatih İstanbul'u aldı.
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Mesaj gönderen husban »

DuMaNisTT yazdı:[c.
olor=#FFFFFF]Bu forum insanın duygularını paylaşması içinde var burada belirli ortak duygularımızla konuşuyoruz. Beğenmediyseniz konuya yorum yapmayın illa yorum yapın diye zorlanmıyorsunuz sonuçta, kardeşimiz içinden geleni yazmış ve haklıda. Sırf birisini rencide edip kendi egonuzu tatmin etmek için alaycı davranışlar yok ergen yok şu bu demek ayıptır.
Fatih Sultan Mehmed Tahta geçtiğinde daha ergendi. Bir de bunu düşünün. Bizans imparatoru bu ergendir mi bi halt yapamaz mı dedi ? Aradan bir kaç sene geçti O Fatih İstanbul'u aldı. [/color]
.
Eyw. Fatih kardeşim
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...

“Genel Sohbet” sayfasına dön