İKV İTİRAF EDİYOR.
Re: İKV İTİRAF EDİYOR.
2. Sınıfta başladım şuan lise 2 ye gidiyorum meteor bölgesi geldiğinde camiye gidip ''Allahım beni lütfen 39 level yap'' diye dua etmiştim.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Secretwizard
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Mani yarışmasında 1. olan eserimin ilk kıtası camide sabah namazını kılarken aklıma gelmişti.Allahın bildiğini kuldan saklamamak gerekSora yazdı:2. Sınıfta başladım şuan lise 2 ye gidiyorum meteor bölgesi geldiğinde camiye gidip ''Allahım beni lütfen 39 level yap'' diye dua etmiştim.

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
İtiraf Etsem Oyunu Kapatırlar. :ugeek:
16 yaşında bir Hatun Ayarladım Reelde Tanışıp 1 Sene Civarı Çıktım ama Taaa 2009 da. Şuan Hâla konuşuoz
Bir İki hırsızlık olaylarında başrol oynadım. Şimdi oyunu bıraktım :ugeek:
Hırsızlığı bırakmamda ki tek rol Rehber olmamdı :ugeek:
Gm Nocomment'e çok küfretmiştim bi ara.
Oyun hatasından faydalanıp bayağı lodos da kestim.
Yönetici bölgeye girdiğinde yazdıkları okunmasın diye bölgeden - klandan sürekli flood yapıyordum.
Rehber olduktan sonra canımı sıkanları 1 seviye çarlarıma havale ediyordum
:evil:
Bu kadarı yeter şimdilik
Şimd 22 yaşındayım Pişmanım
16 yaşında bir Hatun Ayarladım Reelde Tanışıp 1 Sene Civarı Çıktım ama Taaa 2009 da. Şuan Hâla konuşuoz
Bir İki hırsızlık olaylarında başrol oynadım. Şimdi oyunu bıraktım :ugeek:
Hırsızlığı bırakmamda ki tek rol Rehber olmamdı :ugeek:
Gm Nocomment'e çok küfretmiştim bi ara.
Oyun hatasından faydalanıp bayağı lodos da kestim.
Yönetici bölgeye girdiğinde yazdıkları okunmasın diye bölgeden - klandan sürekli flood yapıyordum.
Rehber olduktan sonra canımı sıkanları 1 seviye çarlarıma havale ediyordum
:evil:
Bu kadarı yeter şimdilik
Şimd 22 yaşındayım Pişmanım
-
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
2008'den beridir oynadigim oyuna sadece 10 tl para harcadim.
Oyuna para yatiranlara aciyorum derken bende vaktimi oyuna heba ettigime yaniyorum.
Diger itirafim:: plusu olan oyunculara uyuz kapardim.
Bu arada hosgeldin Muratabi
Oyuna para yatiranlara aciyorum derken bende vaktimi oyuna heba ettigime yaniyorum.
Diger itirafim:: plusu olan oyunculara uyuz kapardim.
Bu arada hosgeldin Muratabi
Derin vicdanım yüzünden oyunda itiraf edebileceğim hiçbir şeyim olmadı
. Oyunda çok güzel arkadaşlıklar edindim çoğu hala oyunu oynuyor birkaçıyla konuşuyorum arada. Büyük uğraşlarım sonucunda bastığım Kıyamet Asa'dan sonra (wingsofweagles'e ve yardım eden herkese katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunarım) büyük umutlar ile Ç.T önüne gidince m1'siz hiçbir şekilde almadılar. Sadece loncamla 1-2 kere girebildim. Sırf bu yüzden oyunu bırakmış olabilirim. Oyunda o kadar hırsız o kadar karaktersiz insanlar var ki bunları gördükçe içim burkuluyor. Bi yandan bu kadar zamanımı bunlar için harcadığıma üzülüyorum bi yandan da arkadaş edindiğim için seviniyorum. Umarım İKV çalışanları kendilerine gelirler de adam akıllı bir eklenti getirirler ve oyundaki saçmalıkları çözerler. O gün Türkiye'de büyük bir gün olacaktır.
Herkese iyi oyunlar dilerim :lol:
Herkese iyi oyunlar dilerim :lol:
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Oyun hayatım süresince tek küfürüm GM'eydi.
Oyunda hiç bir zaman karakter ya da para çalmadım.Ama bol bol çaldırdım.Y2,Koskocaman bir loncanın tüm çarları gibi şeyleri çaldırdım.
Sığınaklarda ki ilk itemimi 317. madalyamda almıştım.Şimdi düşünüyorumda baya iyi idare etmişim.Migrata ilk girişim 350.madalya ile olmuştu.
Oyunda hiç bir zaman karakter ya da para çalmadım.Ama bol bol çaldırdım.Y2,Koskocaman bir loncanın tüm çarları gibi şeyleri çaldırdım.
Sığınaklarda ki ilk itemimi 317. madalyamda almıştım.Şimdi düşünüyorumda baya iyi idare etmişim.Migrata ilk girişim 350.madalya ile olmuştu.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- FareAdam Düşmanı
Adamsın ha yemeyinin malını yerlermişseyirci yazdı:2011 yılında bi arkadaşın karakterine girip grup böglesi falan atıyordum hesapta toplamda 650+ m ve 400-500 m lik materyal vardı. Şeytan dürttü ve aklımda şunları çalsam mı diye geçirdim. Ama ''olur mu öyle şey'' diyip şeytanı def ettim 1- 1,5 ay sonra o arkadaş karakterlerimi çaldı...:lol: :lol:
- Definder
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Özgürler
Sabah 8 den akşam 10 a kadar saatte kasmıştım gelenlere sıra var diyip yollamıştım :lol: Çok güzel lp kasmıştım :lol: Sanırım sadece 15 dakika yemek yemeye gitmiştim :lol: :lol:
-Grupta olduğum halde 27 tane xenotim almıştım o gün :mrgreen:
-Grupta olduğum halde 27 tane xenotim almıştım o gün :mrgreen:
oyuna ilk basladığım zamanlardı tabi büyücü açmıştım 4 5 saat boyunca sadece fare ve kertenkelelerde kastım 7 lwl mi ne oldum görevsiz tabi bilmiyorum görevleri o zamanlar
neyse herkese bakıyorum benden çok vuruyorlar. Ben sadece space ile vuruyorum baskaları skill de atıyor :mrgreen: Sağolsun yardımseverin biri dedi sen büyücüsün vurarak kesemezsin fiziksel falan kullanman gerek dedi bende skillerin nasıl yerleştirileceğini falan sordum sağolsun söyledi ilk meteorit attığımda oyuna resmen aşık olmustum :mrgreen: :mrgreen:
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Resmen beni anlatmışsın kardeşim. Benim karakter büyücüymüş ama ben fareleri elimdeki bıçakla kesiyordum. Kardeşimle oynuyorduk. O yaratıkları hızlı kesiyordu. Çünkü meğerse o savaşçıymış. Bende sonradan öğrendim.halo903 yazdı:oyuna ilk basladığım zamanlardı tabi büyücü açmıştım 4 5 saat boyunca sadece fare ve kertenkelelerde kastım 7 lwl mi ne oldum görevsiz tabi bilmiyorum görevleri o zamanlarneyse herkese bakıyorum benden çok vuruyorlar. Ben sadece space ile vuruyorum baskaları skill de atıyor :mrgreen: Sağolsun yardımseverin biri dedi sen büyücüsün vurarak kesemezsin fiziksel falan kullanman gerek dedi bende skillerin nasıl yerleştirileceğini falan sordum sağolsun söyledi ilk meteorit attığımda oyuna resmen aşık olmustum :mrgreen: :mrgreen: