İKV İTİRAF EDİYOR.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İKV İTİRAF EDİYOR.

Mesaj gönderen Sora »

2. Sınıfta başladım şuan lise 2 ye gidiyorum meteor bölgesi geldiğinde camiye gidip ''Allahım beni lütfen 39 level yap'' diye dua etmiştim.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
Secretwizard
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Secretwizard »

Sora yazdı:2. Sınıfta başladım şuan lise 2 ye gidiyorum meteor bölgesi geldiğinde camiye gidip ''Allahım beni lütfen 39 level yap'' diye dua etmiştim.
Mani yarışmasında 1. olan eserimin ilk kıtası camide sabah namazını kılarken aklıma gelmişti.Allahın bildiğini kuldan saklamamak gerek :)
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

İtiraf Etsem Oyunu Kapatırlar. :ugeek:
16 yaşında bir Hatun Ayarladım Reelde Tanışıp 1 Sene Civarı Çıktım ama Taaa 2009 da. Şuan Hâla konuşuoz ;)
Bir İki hırsızlık olaylarında başrol oynadım. Şimdi oyunu bıraktım :ugeek:
Hırsızlığı bırakmamda ki tek rol Rehber olmamdı :ugeek:
Gm Nocomment'e çok küfretmiştim bi ara.
Oyun hatasından faydalanıp bayağı lodos da kestim.
Yönetici bölgeye girdiğinde yazdıkları okunmasın diye bölgeden - klandan sürekli flood yapıyordum.
Rehber olduktan sonra canımı sıkanları 1 seviye çarlarıma havale ediyordum ;)

:evil:
Bu kadarı yeter şimdilik

Şimd 22 yaşındayım Pişmanım :cry: :cry:
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

2008'den beridir oynadigim oyuna sadece 10 tl para harcadim.
Oyuna para yatiranlara aciyorum derken bende vaktimi oyuna heba ettigime yaniyorum.

Diger itirafim:: plusu olan oyunculara uyuz kapardim.
Bu arada hosgeldin Muratabi
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Mezomorto »

Derin vicdanım yüzünden oyunda itiraf edebileceğim hiçbir şeyim olmadı :) . Oyunda çok güzel arkadaşlıklar edindim çoğu hala oyunu oynuyor birkaçıyla konuşuyorum arada. Büyük uğraşlarım sonucunda bastığım Kıyamet Asa'dan sonra (wingsofweagles'e ve yardım eden herkese katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunarım) büyük umutlar ile Ç.T önüne gidince m1'siz hiçbir şekilde almadılar. Sadece loncamla 1-2 kere girebildim. Sırf bu yüzden oyunu bırakmış olabilirim. Oyunda o kadar hırsız o kadar karaktersiz insanlar var ki bunları gördükçe içim burkuluyor. Bi yandan bu kadar zamanımı bunlar için harcadığıma üzülüyorum bi yandan da arkadaş edindiğim için seviniyorum. Umarım İKV çalışanları kendilerine gelirler de adam akıllı bir eklenti getirirler ve oyundaki saçmalıkları çözerler. O gün Türkiye'de büyük bir gün olacaktır.
Herkese iyi oyunlar dilerim :lol:
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

Oyun hayatım süresince tek küfürüm GM'eydi.
Oyunda hiç bir zaman karakter ya da para çalmadım.Ama bol bol çaldırdım.Y2,Koskocaman bir loncanın tüm çarları gibi şeyleri çaldırdım.
Sığınaklarda ki ilk itemimi 317. madalyamda almıştım.Şimdi düşünüyorumda baya iyi idare etmişim.Migrata ilk girişim 350.madalya ile olmuştu.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

seyirci yazdı:2011 yılında bi arkadaşın karakterine girip grup böglesi falan atıyordum hesapta toplamda 650+ m ve 400-500 m lik materyal vardı. Şeytan dürttü ve aklımda şunları çalsam mı diye geçirdim. Ama ''olur mu öyle şey'' diyip şeytanı def ettim 1- 1,5 ay sonra o arkadaş karakterlerimi çaldı... :D :lol: :lol:
Adamsın ha yemeyinin malını yerlermiş
Kullanıcı avatarı
Definder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen Definder »

Sabah 8 den akşam 10 a kadar saatte kasmıştım gelenlere sıra var diyip yollamıştım :lol: Çok güzel lp kasmıştım :lol: Sanırım sadece 15 dakika yemek yemeye gitmiştim :lol: :lol:

-Grupta olduğum halde 27 tane xenotim almıştım o gün :mrgreen:
Yunus Emre Öğütcan
DeFeNDeR
BETA - 29 - 39 : DEFİNDER
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
halo903
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen halo903 »

oyuna ilk basladığım zamanlardı tabi büyücü açmıştım 4 5 saat boyunca sadece fare ve kertenkelelerde kastım 7 lwl mi ne oldum görevsiz tabi bilmiyorum görevleri o zamanlar :cry: neyse herkese bakıyorum benden çok vuruyorlar. Ben sadece space ile vuruyorum baskaları skill de atıyor :mrgreen: Sağolsun yardımseverin biri dedi sen büyücüsün vurarak kesemezsin fiziksel falan kullanman gerek dedi bende skillerin nasıl yerleştirileceğini falan sordum sağolsun söyledi ilk meteorit attığımda oyuna resmen aşık olmustum :mrgreen: :mrgreen:
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

halo903 yazdı:oyuna ilk basladığım zamanlardı tabi büyücü açmıştım 4 5 saat boyunca sadece fare ve kertenkelelerde kastım 7 lwl mi ne oldum görevsiz tabi bilmiyorum görevleri o zamanlar :cry: neyse herkese bakıyorum benden çok vuruyorlar. Ben sadece space ile vuruyorum baskaları skill de atıyor :mrgreen: Sağolsun yardımseverin biri dedi sen büyücüsün vurarak kesemezsin fiziksel falan kullanman gerek dedi bende skillerin nasıl yerleştirileceğini falan sordum sağolsun söyledi ilk meteorit attığımda oyuna resmen aşık olmustum :mrgreen: :mrgreen:
Resmen beni anlatmışsın kardeşim. Benim karakter büyücüymüş ama ben fareleri elimdeki bıçakla kesiyordum. Kardeşimle oynuyorduk. O yaratıkları hızlı kesiyordu. Çünkü meğerse o savaşçıymış. Bende sonradan öğrendim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön