Konu linkini genel etkileşimde paylaş ta ne kadar zorlandığını görsünler. Dükkana üretim sıralama ürünü koysunlar.XUchiHa yazdı:yalan oldu zaten bütüm malzemeleri şu anda hazırladım üretimi sıfırlamaya gittim çemberli kutu istedi üretemedim asayıRenah yazdı:kıyamet asan olmadan örste xenotim kasmaya çalışmak gerçekten zor. Sana önerim kıyameti maden çekerek bas; yine madene devam ederek m1ini bas. xenotim şu sıra ederi kadar para etmiyor. Salgı,peptit ise aksine zor bulunuyor ve insanlar 3,4mi gözden çıkartıyor
Kıyamet Asa sorunsalı
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Re: Kıyamet Asa sorunsalı
:?vahdet yazdı:Konu linkini genel etkileşimde paylaş ta ne kadar zorlandığını görsünler. Dükkana üretim sıralama ürünü koysunlar.XUchiHa yazdı:yalan oldu zaten bütüm malzemeleri şu anda hazırladım üretimi sıfırlamaya gittim çemberli kutu istedi üretemedim asayıRenah yazdı:kıyamet asan olmadan örste xenotim kasmaya çalışmak gerçekten zor. Sana önerim kıyameti maden çekerek bas; yine madene devam ederek m1ini bas. xenotim şu sıra ederi kadar para etmiyor. Salgı,peptit ise aksine zor bulunuyor ve insanlar 3,4mi gözden çıkartıyor
dükkana koymakta aynışey değilmi ? ben para vermeden oynamak istiyorum oyunu plus pakete ihtiyaç duymadım maden çekerek ve ticaret ile yaptım karakterimi 2 char açıp görev metaryellerini alıp uğraştım sıfırlatma yerine gidiyorum çt kutu istiyor varmı böyle saçmalık
yunusss (29) [BETA]
ARAGONN (49) [2015-?]
ARAGONN (49) [2015-?]
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
büyücü fullemesi birazzor oluyo ya . Şifacı fullemek daha kolay oluyor.İtem düşme olasılığı da fazlaca oluyor bu arada.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Tavsiyem su yönde real olarak m1 veya y2 al karakterini fulle herseyini tamamladı 1 m1 de kendin bas aldigin y2yi ayni fiyattan satarsin geri nede olsa biraz para yatirman gerek acikcasi bi yerlere gelmen için sıkı dostluklar edin veya da tek takil
XUchiHa yazdı:kadimleri hallettim yoldada 1 tane kloro düştü bi cevap verirseniz ?
Merhaba,
-Dostum hasarın düşük karacinler ile biraz item para kas, plusun mevcut ise bunu yap baktın yok olmuyor gümüş akrep kes durmadan klorotoksin 500 1m arası gideri var.Fazla ve üretime yaramıcak olan madenleri piyasa fiyatının altında satma araştır gerekirse müşterini bul piyasa üstü sat kolay gelsin, iyi forumlar.
[→]ukde
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII
⌂ Yıldım Kahpe Dosttan.Aşığım Düşman Mertine..

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
[→]Ukde
[→]IIıUKDEıII
⌂ Yıldım Kahpe Dosttan.Aşığım Düşman Mertine..

İKV Camiaasına'[Uzun bir ara verdi.] (18.07.2015)
- ilkerII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dar I Beka
Ha güneş ha kıyamet m1 in olmazsa ne işe yarar ?
(Bu lafı keşke kendime de söyleseydim)
Anklebreaker(49)
Killera(49)
Pitbull(49)
Lifeofhorror(49)
Liykrito(49)
Kıllera(49)
sRaSTeRxI(49)
DAR I BEKA
Killera(49)
Pitbull(49)
Lifeofhorror(49)
Liykrito(49)
Kıllera(49)
sRaSTeRxI(49)
DAR I BEKA
Bu sıralar Kenan ve junona bolca uğruyorum istersen yol arkadaşım olabilirsin. 
Karakerimin adı
/color] ULTRAS
Karakerimin adı
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Daha önce yönetime kaç sefer bu uygulamanın gereksiz olduğunu söyledim dinlemedilerXUchiHa yazdı:yalan oldu zaten bütüm malzemeleri şu anda hazırladım üretimi sıfırlamaya gittim çemberli kutu istedi üretemedim asayıRenah yazdı:kıyamet asan olmadan örste xenotim kasmaya çalışmak gerçekten zor. Sana önerim kıyameti maden çekerek bas; yine madene devam ederek m1ini bas. xenotim şu sıra ederi kadar para etmiyor. Salgı,peptit ise aksine zor bulunuyor ve insanlar 3,4mi gözden çıkartıyor
ilkerII yazdı:Ha güneş ha kıyamet m1 in olmazsa ne işe yarar ?
:arrow: viewtopic.php?f=16&t=131427