Abi 2 çocuğun olmuş, görebileceğin daha büyük bi eklenti mi var hayattaMaNiaCjndII yazdı:29 dan 49 a kadar oynadım49 geldikten sonra evlendim 2 çocuğum var hala yeni lwl gelmedi
:D:D
Planlı Sunucu Çalışması (hakkında)
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Planlı Sunucu Çalışması (hakkında)
-
- FareAdam Düşmanı
Üstelik flood yapıyosunuz, bu oyun forum kurallarına başkaldırıdır. İmam yellenirse cemaat selverirmişNerull yazdı:Hay allah yakalandımSikayetVar yazdı:Nerull un oyunu ele geçirme çabalarından birisi gibi geldi bana.
- yalcin4516
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şirinler Köyü
"Benzer bir çalışma" olmayacak da farklı bir şey yapın bakalım isyan eden çıkıyor mu ?Nerull yazdı: Birbirine çok yakın zamanlarda network iyileştirmeleri için çalışmalar yapıldı. Önemli bir aksaklık olmadığı sürece yakın zamanda sunucu kesintisine sebep olabilecek "benzer bir çalışma" planlanmayacağını bilgisini aldık.

Bazı insanlar çevresini yaratır, Bazı insanları çevresi yaratır.
"Eğer iyi bir çocuk olursanız, belki ŞİRİNLERİ’i bile görebilirsiniz"
Keşke kaleme aldığınız bilgilendirme yazısını sizin tarafınız'dan oluşturulan sabit 'Planlı sunucu çalışması' başlığı altın'da verseydiniz.Bu sayede ben ve benim gibi bilgisayar dilin'den ırak kitle yazınız'dan umut ışıklarına maruz kalma'dan sıyrılsaydı.Geç de olsa bu konuya açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim.Lisanıma aldanıp sizi suçladığımı düşünmeyin oyunun robotlaşmış bir yönetim'den oluşmadığını ispat eden en saygın yetkili üyesisiniz.Nerull yazdı:Maalesef yapılacak çalışma genel bir çalışma olduğu için bizim oyun sunucularımızı da kapsıyor. Yapılacak çalışma oluşacak kesintilerin oyuncularımızı olumsuz etkilememesi için sunucularımızı o saatler arası kapalı tutuyoruz.scorpionlord1 yazdı:Bu çalışma neden cumartesi akşamı hemde saat 11 de başlar hafta sonu oyun oynanacak saatlerde bakım olacak şeymi hafta içi yapsanız daha az zararlı olur
Çalışmanın zamanlamasına gelince; oyuncularımızın daha yoğun olduğu cumartesi akşamı yapılmaması gerektiği konusunda sizlerle hemfikiriz fakat yukarıda söylediğim gibi çalışma genel olunca ister istemez uymak durumundayız.
Birbirine çok yakın zamanlarda network iyileştirmeleri için çalışmalar yapıldı. Önemli bir aksaklık olmadığı sürece yakın zamanda sunucu kesintisine sebep olabilecek "benzer bir çalışma" planlanmayacağını bilgisini aldık.
Verilen rahatsızlıktan dolayı için özür diliyoruz. İlgili konuda güncellemeleri sizlerle paylaşacağız.
- batuhan67645
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bişey soylıcem Bu Oyunu oyuncular olarak bı yere şikayet edemıyormuyuz....
ONLAR DAHA İYİ İSTİYÜNE DÜŞERLER
ONLAR DAHA İYİ İSTİYÜNE DÜŞERLER