Sözde İKV Yönetim ekibi var
DEV'ler GM'ler ve GMA'Forum Yetkilisi ve Kaptan ve Denetmen olmak üzere hiç biride yok
Mantık...(Tespit İçerir.)
- husban
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
Re: Mantık...(Tespit İçerir.)

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
viewtopic.php?f=22&t=127019
Konuya bakın ve ikv neden bitti anlayın yeni bir şeyde gelicekse ki eğer bu yönetimin son kozu bunuda şu şekilde açıklayayım oyunu bırakan büyük kesim yeni bölgenin geleceğini oradan buradan duyunca illaki bakmak için girecek ve dönen gene dönecek bu son koz ile oyundaki online kişi sayısını ''Arttırma'' sağlanabilir.Bunun hariçinde sıkça sorulan sorular kısmında ki
''Yeni bölge gelicek mi ?'' sorusuna verilen cevap
''Oyuna bağlı ilgi artarsa bölge gelir'' cevabı bence cok yanlıs yukardada dediğim gibi asıl olay bunun tam tersi şuan ilgi düştü ki bunu artırmak istiyorsanız yeni bölge çıkarmalısınız.
Olay bu ve yönetimden kaynaklanan eksiklikler ve sebepler bir yana bu oyun eğer bu haldeyse en büyük sorumlusu biziz linke tıkla ve oku.
Konuya bakın ve ikv neden bitti anlayın yeni bir şeyde gelicekse ki eğer bu yönetimin son kozu bunuda şu şekilde açıklayayım oyunu bırakan büyük kesim yeni bölgenin geleceğini oradan buradan duyunca illaki bakmak için girecek ve dönen gene dönecek bu son koz ile oyundaki online kişi sayısını ''Arttırma'' sağlanabilir.Bunun hariçinde sıkça sorulan sorular kısmında ki
''Yeni bölge gelicek mi ?'' sorusuna verilen cevap
''Oyuna bağlı ilgi artarsa bölge gelir'' cevabı bence cok yanlıs yukardada dediğim gibi asıl olay bunun tam tersi şuan ilgi düştü ki bunu artırmak istiyorsanız yeni bölge çıkarmalısınız.
Olay bu ve yönetimden kaynaklanan eksiklikler ve sebepler bir yana bu oyun eğer bu haldeyse en büyük sorumlusu biziz linke tıkla ve oku.
Çok sağlam bir takipçi, araştırmacı ve analizci olduğum için gördüklerimi yazayım.
Oyunun başında maaşla çalışan sadece Nerull var.
Oyunun başındaki 2. isim Zifan'dır maaş alıyor mu almıyor mu bilmiyorum ama oyundan kazancı olduğu aşikar.
3. isim latveria (Gösterdiği çabalardan dolayı bu sıraya yükseldiği kanısındayım.)
Neurll, ttnet'in kendilerine verdiği yetki veya destek payını burada paylaşmış olsa; Bu kadar oyuncunun kafasında o kadar soru işareti olmazdı.
Zaten bazı daimi oyuncuların elindeki avucundaki paraları komple sömürsen bile hala oyunu oynayacak seviyede olurlar. Usanana kadar da oynarlar adım gibi biliyorum çünkü
Tespit ettiğim durum şu : ya TTNET bu oyuna destek vermiyor ya da verilen desteği birileri cebe atarak makyajlayıp süsleyip püsleyip üst düzeylere, ayrılan katkı payının oyuna harcandığını gösteriyorlar ve Nerull'a bu konu hakkında hiçkimseye hiçbirşey söylememesini tembihliyorlar.
Şayet oyuna herhangi bir katkı yoksa; Nerull'un bunu dile getirmesi, oyuncuların sağlığı açısından iyi olacağı düşüncesindeyim.
Nerull'un yerinde olsam; Yukarıdan herhangi bir baskı yoksa gerçekleri tüm oyuncularla paylaşırdım. Yalan dolanla bu işler dönmez şimdi sefasını sürersin ama ileride emin ol cefasını çekersin.
O değil bazı gmcikler alt yöneticiler bile sanki bu oyun babalarının oyunuymuş gibi yalana dolana ortak oluyorlar. Madem gönüllüsünüz gerçeklerin, doğru olanın arkasında durun. Ya sizin bu işten çıkarınız var ya da öğretmenleriniz aileniz size dürüstlüğün, gönüllü olmanın gerektirdiği faziletleri yanlış öğretmişler.
Aklı selime sahip arkadaşlarımız oyunun ne halde olduğunu biliyorlar ama malesef oyunun yarısından fazlası çoluk çocuk. Babalarından harçlık istiyorlar babaları da oğlum kızım ne isterse onu yaparım diyerek kesenin ağzını açıyor ya da okul harçlıklarından kısıp bu para tuzağına düşüyorlar
Benim de bir püskevitim olsa anne bana niye almıyorsun neden bizim çikulatamız yok 
Boşuna yazıp çiziyoruz aslında
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az 
Oyunun başındaki 2. isim Zifan'dır maaş alıyor mu almıyor mu bilmiyorum ama oyundan kazancı olduğu aşikar.
3. isim latveria (Gösterdiği çabalardan dolayı bu sıraya yükseldiği kanısındayım.)
Neurll, ttnet'in kendilerine verdiği yetki veya destek payını burada paylaşmış olsa; Bu kadar oyuncunun kafasında o kadar soru işareti olmazdı.
Zaten bazı daimi oyuncuların elindeki avucundaki paraları komple sömürsen bile hala oyunu oynayacak seviyede olurlar. Usanana kadar da oynarlar adım gibi biliyorum çünkü
Tespit ettiğim durum şu : ya TTNET bu oyuna destek vermiyor ya da verilen desteği birileri cebe atarak makyajlayıp süsleyip püsleyip üst düzeylere, ayrılan katkı payının oyuna harcandığını gösteriyorlar ve Nerull'a bu konu hakkında hiçkimseye hiçbirşey söylememesini tembihliyorlar.
Şayet oyuna herhangi bir katkı yoksa; Nerull'un bunu dile getirmesi, oyuncuların sağlığı açısından iyi olacağı düşüncesindeyim.
Nerull'un yerinde olsam; Yukarıdan herhangi bir baskı yoksa gerçekleri tüm oyuncularla paylaşırdım. Yalan dolanla bu işler dönmez şimdi sefasını sürersin ama ileride emin ol cefasını çekersin.
O değil bazı gmcikler alt yöneticiler bile sanki bu oyun babalarının oyunuymuş gibi yalana dolana ortak oluyorlar. Madem gönüllüsünüz gerçeklerin, doğru olanın arkasında durun. Ya sizin bu işten çıkarınız var ya da öğretmenleriniz aileniz size dürüstlüğün, gönüllü olmanın gerektirdiği faziletleri yanlış öğretmişler.
Aklı selime sahip arkadaşlarımız oyunun ne halde olduğunu biliyorlar ama malesef oyunun yarısından fazlası çoluk çocuk. Babalarından harçlık istiyorlar babaları da oğlum kızım ne isterse onu yaparım diyerek kesenin ağzını açıyor ya da okul harçlıklarından kısıp bu para tuzağına düşüyorlar
Boşuna yazıp çiziyoruz aslında
+1 Her gün bizi foruma yazdırmasalar da ne olup bittiğini açıklasalar daha rahat olurduk aynen.Betbah yazdı:Çok sağlam bir takipçi, araştırmacı ve analizci olduğum için gördüklerimi yazayım.
Aklı selime sahip arkadaşlarımız oyunun ne halde olduğunu biliyorlar ama malesef oyunun yarısından fazlası çoluk çocuk. Babalarından harçlık istiyorlar babaları da oğlum kızım ne isterse onu yaparım diyerek kesenin ağzını açıyor ya da okul harçlıklarından kısıp bu para tuzağına düşüyorlarBenim de bir püskevitim olsa anne bana niye almıyorsun neden bizim çikulatamız yok
Boşuna yazıp çiziyoruz aslındaanlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Nerull Leader Game Master görevindedir. Her ne kadar developer olarak geçse de oyunu ciddi anlamda yapan ekipten biri değil. Oyundaki hazırlayanlar bölümüne bakarsanız şuana kadar sadece " Test Lideri " olduğunu görebilirsiniz. İKV'nin eski oyuncularındandır zaten.Betbah yazdı:Çok sağlam bir takipçi, araştırmacı ve analizci olduğum için gördüklerimi yazayım.
Aklı selime sahip arkadaşlarımız oyunun ne halde olduğunu biliyorlar ama malesef oyunun yarısından fazlası çoluk çocuk. Babalarından harçlık istiyorlar babaları da oğlum kızım ne isterse onu yaparım diyerek kesenin ağzını açıyor ya da okul harçlıklarından kısıp bu para tuzağına düşüyorlarBenim de bir püskevitim olsa anne bana niye almıyorsun neden bizim çikulatamız yok
Boşuna yazıp çiziyoruz aslındaanlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
Sürekli Nerull' un konuşulması, forumda onu görebildiğimiz için. Dev ekibi ile oyuncular arasındaki iletişimi "sağlıyor" Bugüne kadar Sobee'den sadece birkaç mesaj vardır forumda. Gorgar'ın ve Zwartan' ın zamanında attığı iletiler.
Oyuna destek veriliyor olsa belirtileri olurdu diye düşünüyorum. Şayet olmayacaksa bunun bildirilmesi şirket ve ekonomi açısından zarar demektir.
Şirketine ait bir kararı veya durumu izinsiz paylaşırsan büyük ihtimal sen zarar görürsün. Bu herkes için geçerli, gayet doğal bir şey zaten.
Konuyla ilgili olarak,
Bu iş biraz Amerika' nın Ay'a gitti mi gitmedi mi davasına döndü. Gittiyse neden şimdi gidilmiyor ? Neden şimdi eklenti gelmiyor ? gibi. Sizin de dediğiniz gibi bu işler yatırım işi. Günümüz dünyasında da kimse getirisi olmayacak bir şeye yatırım yapmak istemez. Kesinlikle İKV' ye yatırım yapılmıyor demiyorum bu arada :!: Bunu bilemeyiz.
Antegar-detay
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Peki bizim oyuna YATIRDIĞIMIZ paralar nereye gidiyor ? Kimlerin cebi doluyor biz bunları da öğrenmek istiyoruz.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
TTNET' e gidiyor. Sobee çalışanları da TTNET' ten maaş alıyor. İsim olarak istiyorsan bunun yazılı bir bilgisi yok, araştırılırsa bulunur.mobilsorun yazdı:Peki bizim oyuna YATIRDIĞIMIZ paralar nereye gidiyor ? Kimlerin cebi doluyor biz bunları da öğrenmek istiyoruz.
Antegar-detay