Büyücüyle ilgili birkaç soru ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyücüyle ilgili birkaç soru ?

Mesaj gönderen Sevimsiz »

Evet anlaşılan benimki biraz fantazi olmuş :) Ama üstümü dizdikten sonra bu dediklerimi mutlaka yapacağım ..Deneriz beğenmezsek değiştiririz
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen winwar3 »

Benim bildiğim direnç attığında konsantrasyon açıyorsan bir şeye yaramıyor oda 1 veya 2 kere kritik anca geliyor.
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ceviz »

Ottopsylancet yazdı:
Ceviz yazdı:
Ottopsylancet yazdı:2 vuruştan 1 i kritik olur
ortalama 2000 vurursun kritiksiz kritikli 4500
Ortalama 2000 vurmazsın kritiğinde 4500 vurmaz.

Enaz 3bin düz vuruşun olur kritiğinde en az 5500. Tahmin yürütmekle olmuyor bu işler :)
http://img264.imageshack.us/img264/7231 ... iyeset.jpg tahmin değil ;) :ugeek:
Hâla tahmin yürütüyorsun. Eşyaların hiçbirşeyi değiştirmez.
Bak 46 Seviye iken tek item bilge kağan setle çektiğim fotolardan 2 tanesi:
http://img6.imageshack.us/i/ekran063009192926.jpg/
http://img268.imageshack.us/img268/6866 ... 194311.jpg

Soruyu dikkatli okumamışsın , direnç kırma + konsantrasyon demiş :) Soru köklerini iyi okuyunuz lütfen...
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar en iyi kritiklerin sizin olması dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Karacin Keserken..

Konsantrasyon Açtım Karacin'e 5700 ( Krtik ) FizikseL
Konsantrasyon Açtım Karacin'e 4700 ( Krtik ) Azat

direnc Kırma olmadan....

Oyun'un Stratejisini çözmek Önemlidir....
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Böyle anlattığın gibi bir büyücüyü yapabilmek için malesef buz okunun yanına bir yıldırım büyüsü koyacak puanı artıramıyoruz. Ancak değin gibi yapacak olursak buz okunun gücü inanılmaz olur. Sadece buz oku kullanmak zorunda kalırsın ancak sonuçları çok iyi olur
değin yeteneklere 15 puan verirsek olası yetenek kombinasyonunu bir yazıyım istersen :
buz oku ve bilgisine toplam 30 puan
meditasyon 15
direnç kırma 15
konsantrasyon 15
zihin saldırısı 15
kalan 8 puanı isteğe ve kalan ihtiyaçlara göre verebilrsiniz.
Gelelim vuruş değerelerine ( üstün bilgekağan-cevriye sultan hadi elinde de ejder asa olsun diyelim)
1-)üstündeki itemlardan dolayı (sadece itemlardan) %19.5 + buz okunun kendendinden gelen %10 + meditasyondan dolayı %10 + direnç kırmadan dolayı %25 bu haliyle toplam %64 kritik vuruş ihtimali oldu birde konsantrasyonla +%15 gelir ve toplamda %79.5 vurusun.
2-) gelelim ne kadar vurusuna, elinde ejder asa da olursa vuruşların direnci 50 ye kadar olan tüm oyunculara 1850- 2000 arası olur sanırım. direnç kırmayla 2100 olduğunu farz edelim ( kritiksiz) normal vuruştan çok kritik vurucaksın orası ayrı mesele bu arada :) Kritik vuruşların 4000 4500 arası olablir tam olarak bilemem ancak bu mikatrdaki bir vuruş bir savaşçının canının %22 ila %26 lık kısmını götürür. Konsantrasyonda normal bir vuruşun 2680 ila 2900 arası olur ( direnç kırmasız ancak karşıdaki kişinin direncinin 30-50 olduğunu farz ediyorum) konsantrasyon + direnç kırma ile normal vuruşun 3000 e ulaşabilir. Gelelim hem direnç kırma hem konsantrasyon açıkken ne kadar krik vurursun. rahat bir şekilde 6900 e ulaşırsın ki du da 49 lvl bir savaşçının canının %41 ini götürür (unutmayın tek bir vuruş ile sadece)

bu yeteneklerle ve vuruş değerleriyle bir savaşçının hiç şansı yok gibi( tabi büyücü savaşmayı bilmeli). Şifalarında pek şansı yok. üstü iyi olmayan çoğu büyücünün de pek şansı yok :)
büyücünün hasar veren tek bir büyüsünün olması çok büyük bir dezavantaj gibi görünse de, yukarda anlattığım bir büyücünün 49 lvl bir savaşçıyı sadece 3 vuruşla haklayabileceği de ayrı bir gerçek ( 3 vuruşun hepsi direnç kırma ile birlikte kritik gelirse ve 2 vuruşu konsantraryonla yaparsak mümkün )

ne yalan söyliyim bu bilgileri paylaşmak istemezdim (bir savaşçı olduğum düşünülürse :D ) ancak bu gerçekleri de görmezden gelemeyiz.
Bir büyücünün ne kadar kolay ölebileceği ve yine ne kadar kolay öldürebileceği unutulmamalı.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

En doyurucu cevabımı aldım :D eyv .
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Ö.d. Şahsen ben bile yazdıklarımdan o kadar etkilendim ki büyücü mü olsam diye düşünmeye başladım :? biri mutlaka denesin bu yazdıklarımı savaşçı daha kaçmaya karar veremeden ölmüş olur diyim :lol:
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

Earth yazdı:Böyle anlattığın gibi bir büyücüyü yapabilmek için malesef buz okunun yanına bir yıldırım büyüsü koyacak puanı artıramıyoruz. Ancak değin gibi yapacak olursak buz okunun gücü inanılmaz olur. Sadece buz oku kullanmak zorunda kalırsın ancak sonuçları çok iyi olur
değin yeteneklere 15 puan verirsek olası yetenek kombinasyonunu bir yazıyım istersen :
buz oku ve bilgisine toplam 30 puan
meditasyon 15
direnç kırma 15
konsantrasyon 15
zihin saldırısı 15
kalan 8 puanı isteğe ve kalan ihtiyaçlara göre verebilrsiniz.
Gelelim vuruş değerelerine ( üstün bilgekağan-cevriye sultan hadi elinde de ejder asa olsun diyelim)
1-)üstündeki itemlardan dolayı (sadece itemlardan) %19.5 + buz okunun kendendinden gelen %10 + meditasyondan dolayı %10 + direnç kırmadan dolayı %25 bu haliyle toplam %64 kritik vuruş ihtimali oldu birde konsantrasyonla +%15 gelir ve toplamda %79.5 vurusun.
2-) gelelim ne kadar vurusuna, elinde ejder asa da olursa vuruşların direnci 50 ye kadar olan tüm oyunculara 1850- 2000 arası olur sanırım. direnç kırmayla 2100 olduğunu farz edelim ( kritiksiz) normal vuruştan çok kritik vurucaksın orası ayrı mesele bu arada :) Kritik vuruşların 4000 4500 arası olablir tam olarak bilemem ancak bu mikatrdaki bir vuruş bir savaşçının canının %22 ila %26 lık kısmını götürür. Konsantrasyonda normal bir vuruşun 2680 ila 2900 arası olur ( direnç kırmasız ancak karşıdaki kişinin direncinin 30-50 olduğunu farz ediyorum) konsantrasyon + direnç kırma ile normal vuruşun 3000 e ulaşabilir. Gelelim hem direnç kırma hem konsantrasyon açıkken ne kadar krik vurursun. rahat bir şekilde 6900 e ulaşırsın ki du da 49 lvl bir savaşçının canının %41 ini götürür (unutmayın tek bir vuruş ile sadece)

bu yeteneklerle ve vuruş değerleriyle bir savaşçının hiç şansı yok gibi( tabi büyücü savaşmayı bilmeli). Şifalarında pek şansı yok. üstü iyi olmayan çoğu büyücünün de pek şansı yok :)
büyücünün hasar veren tek bir büyüsünün olması çok büyük bir dezavantaj gibi görünse de, yukarda anlattığım bir büyücünün 49 lvl bir savaşçıyı sadece 3 vuruşla haklayabileceği de ayrı bir gerçek ( 3 vuruşun hepsi direnç kırma ile birlikte kritik gelirse ve 2 vuruşu konsantraryonla yaparsak mümkün )

ne yalan söyliyim bu bilgileri paylaşmak istemezdim (bir savaşçı olduğum düşünülürse :D ) ancak bu gerçekleri de görmezden gelemeyiz.
Bir büyücünün ne kadar kolay ölebileceği ve yine ne kadar kolay öldürebileceği unutulmamalı.

Tek büyünün en büyük dezavantajı büyücüler karşısında bir hiç olmak.
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hirs »

kardeş zaten konst + direnç + üstün ful bilge kağan olunca (tek item ) kritik geldiğinde 6bine kadar ulaşabiliyorsun.
sen + meditasyon + büyü krtiyik efsun diyorsun artık gerisini düşünemiyorum terminatörmü olursunn ne olursun bilemiycem artık :)

ah ah karakabusum çalınmasa gösteriridim terminatörlüğü ama keklendim :(
Hırs

“Büyücü” sayfasına dön