ilk defa forumda günclleme hakkında bir yorum yapılmıs bunu bulamayanlarda var tşk zifan nerulZifan yazdı:tedashii yazdı:Yeni bölge hakkında da şöyle güzel açıklama yapsanız çok makbule geçerdi
Nerull yazdı:Bana kalırsa bundan sonraki genişleme paketi içerisinde Karaköy olmaz. Mevcut hikaye örgüsünden uzaklaşmayalım arkadaşlar
Görmedim, duymadım, bilmiyorum
Sadece GM !
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Sadece GM !
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
:ADSADASDASDASDASDASDASD:ASADASDASDAS Sandalyeden düştüm kardeş :ASADASSADSADAS:ASADASDSADASAmuhammet1361 yazdı:ilk defa forumda günclleme hakkında bir yorum yapılmıs bunu bulamayanlarda var tşk zifan nerulZifan yazdı:tedashii yazdı:Yeni bölge hakkında da şöyle güzel açıklama yapsanız çok makbule geçerdi
Nerull yazdı:Bana kalırsa bundan sonraki genişleme paketi içerisinde Karaköy olmaz. Mevcut hikaye örgüsünden uzaklaşmayalım arkadaşlar
Görmedim, duymadım, bilmiyorum
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu sıkıntı etkinliğe gölge düşürüyor. Çoğu kişi hazırlık yapıyor emek harcıyor. Ama Çemberli grubunu etkinliğe dahil etmek şaçma.
Madem şans faktörü falan o zaman E.ö Adada yapın etkinliği. (Etkinlik salonun meteorda oldugunu biliyorum )
Madem şans faktörü falan o zaman E.ö Adada yapın etkinliği. (Etkinlik salonun meteorda oldugunu biliyorum )